Kurumsal bi yer. Ve kadin bana firmanin telefonunu verdi sonra molaya gitti geldiginde baskasina sordu sana mi verdim diye cunku cok unutkan bende dedim bana verdiniz. Gitti diger kadina diyo he küçük olana vermisim. Ama ben kücük degilim 21 yasindayim. neyse bunuda gectim sacma sapan komik oldugunu saniyolar mesela bi calisan geliyo diger calisana oyuncak gosterip diyo bunu almak istermisinnn ya da dün kadin depoyu gosterdi bana diger kadinla karsilastik dogru söyleyin size bisey yaptimi diyo. Yani okadar komik degiller ki... ama komikmis gibi yapmak zorundayim ya cok yoruyor bu beni oldugum gibi davranamam..
ya da dün haber verdim dedim yukariya cikcam sekreterle konusucam konusmam gereken birsuru sey vardi. Neyse o calisan kadinida tesadufen yukarda gordum ve bana diyo ki "aa burdaydiniz bizde sizi ariyoduk" sekreterin onunde. (Tamam yasli unutuyo ama bu bana biraz mahsus yapildi gibi geldi).2 kisiye haber verdiydim. Sekreter haber vermiyor mu bu kiz diye dusunsun diye yapti sanki. Iyiler kotu degiller ama bu yaptiklari canımı baya sıkıyor
Allah askina yardim edin sizler tecrubelisiniz ben 21 yasindayim ilk deneyimim diyebilirim yani anlamiyorum niye böyle insanlar?Niye ciddiye alinmiyorum?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır demesen daha çok canın yanacak. İzin verme o davranışlara, ağırlığını koy. Sert çık gerekirse. Ezik olmayın olum kısacası.
Ah yazık ne masum şeysin sen öyle
Neden ki
Kötü bir şey demedik yani sende masum safsın iyi bir şey bu
Yok kotu dusunmedimki yNi merak ettim böyle dusunduren ne ki
Ben masumiyeti seviyorum canım
Peki
Üzme kendini tamam mı bebeğim
tamam
Bebegim demezsen sevinirim a. a
Tamam a nokta ne oluyor
Ama olucakti
Anladım
Evet
Okey
Oks
Son sözü ben söylerim. Üstüne yazma lütfen.
Öyle bir dunya yok maalesef son sozu bn derim
Hayır ben
Yok
Masum dedik ne çıktı 😏
Evett
Sen kaç yaşındasın boyun nasıl
21 165
Bilmem belki göğüsler ufaktır , boyuna gelirse idare eder iyi , yasda fena değil, bakış açısı ile alakası olabilir
Gogusle ne alaka canım
Var var , bakış açısına bağlı
Yasli baski kadin gogusume bakip o yuzden bana kucul kiz mi diycek biraz mantik
Valla yaşlıların yüzde 90 böyle seni ufak oalrak giriyor
Kadin kac yasinda ki
Sizi ariyorduk diyen emekli olacak bir yila falan . Yasini bilmiyom. Digeri 40 yaslarda
Hm anladimm
Onlarin ikisini ust uste koyup mikmem lazim ozamn 😊
Takmaa
Demesi kolay
Neseli ol