İş yerinde ciddiye alinmiyorum? Kadin bana "kücük kiz" dedi? Zoruma gidiyo takiyorum kafaya🥺?

Kurumsal bi yer. Ve kadin bana firmanin telefonunu verdi sonra molaya gitti geldiginde baskasina sordu sana mi verdim diye cunku cok unutkan bende dedim bana verdiniz. Gitti diger kadina diyo he küçük olana vermisim. Ama ben kücük degilim 21 yasindayim. neyse bunuda gectim sacma sapan komik oldugunu saniyolar mesela bi calisan geliyo diger calisana oyuncak gosterip diyo bunu almak istermisinnn ya da dün kadin depoyu gosterdi bana diger kadinla karsilastik dogru söyleyin size bisey yaptimi diyo. Yani okadar komik degiller ki... ama komikmis gibi yapmak zorundayim ya cok yoruyor bu beni oldugum gibi davranamam..

ya da dün haber verdim dedim yukariya cikcam sekreterle konusucam konusmam gereken birsuru sey vardi. Neyse o calisan kadinida tesadufen yukarda gordum ve bana diyo ki "aa burdaydiniz bizde sizi ariyoduk" sekreterin onunde. (Tamam yasli unutuyo ama bu bana biraz mahsus yapildi gibi geldi).2 kisiye haber verdiydim. Sekreter haber vermiyor mu bu kiz diye dusunsun diye yapti sanki. Iyiler kotu degiller ama bu yaptiklari canımı baya sıkıyor

Allah askina yardim edin sizler tecrubelisiniz ben 21 yasindayim ilk deneyimim diyebilirim yani anlamiyorum niye böyle insanlar?Niye ciddiye alinmiyorum?

İş yerinde ciddiye alinmiyorum? Kadin bana "kücük kiz" dedi? Zoruma gidiyo takiyorum kafaya🥺?