Sizin durumunuzda değilim ama sizin durumunuzu yaşatanlardanım (anne-baba çalışan olarak). Peki size bir soru yöneltsem; Sonuçta hem gündelik yaşamı sürdürmek hem de çocuğun geleceğinde bir nebze daha konforlu hayat sürmesi için çalışıyoruz. Bu noktada sizin beklentiniz içinizden geçen nedir? Keşke yanımda olsalarda daha az kazansalar mı yoksa tamam çalışıyorlar, beraber olduğumuz saatlerde ilgi, sevgi ve desteklerini görüyorum ama yetersiz geliyor yönünde mi? Kendi adıma pay çıkarmak için soruyorum. Yanıtlamak isterseniz sevinirim.
03 Yorumla
Soran+1 yılKeşke daha az kazansalardıda babam evde soğanı kırıp öyle yemek yeseydik. Keşke az kazansalardıda bu kadar hırs yapmasalardı. Keşke paramız az olsaydıda annemin ördüğü kazakları giyseydik.
- +1 yıl
Ailenizin size karşı ilgisizliği yok değil mi? Yeterli gelmiyor sanırım. Güncellemede kardeş özleminden de bahsetmişsiniz. Bizim de bir kızımız var ve hep tereddüt ettik kardeş konusunda. Günümüz şartlarını göz önüne alarak 2. çocuk, sanki birinci çocuğun eğitiminden, geleceğinden çalma fikri oluşuyor. Diğer taraftan da bize birşey olsa veya canı sıkıldığında dertleşebileceği bir kardeş ihtiyacı olur mu sorularıyla yaşanan çelişkiler. Ne desem bilemedim.
Soran+1 yılAblam var oda eve hiç uğramaz hayalimde ki aileyi hiçbir zaman göremedim bizim evde çok acı bir durum aslında ama alıştım işte :)
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. 5 çocuklu anne isterdim akşamları yorgun işten gelmiş bıyıklı babam olsun isterdim kavga ettiğim ama yinede çok sevdiğim kardeşlerim olsun isterdim beraber aynı sofraya oturmayı çok isterdim
bunlara sahip olsaydın keşke anne babamın tek prensesi olsaydım, kendi odam kendi giyeceklerim bol harçlığım vs olsaydı derdin...03 Yorumla
Soran+1 yılHayır bana o değerleri öğreten bir babaya bir anaya sahip olmak isterdim o zamanda asla öyle isteklerim olmazdı :)
Soran+1 yılMaalesef..
Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. annem ve babam ben ve kardeşim onlara ihtiyaç duydugumuz dönemlerde ne yazık ki bıze bakmak ıcın calısmak zorundalardı.
sokaklarda oynaya oynaya, yemek yemeyi unuta unuta, işten gelecek anne babayı beklerken uyuyakalarak büyüdük işte.
şimdi ikisi de emekli, evde oturuyorlar.01 Yorumla
Soran+1 yılBizde durum biraz farklı ama ne yapalım işte böyle büyüyoruz
Üzüldüm ya :(
Çayı koy sen, bende biberli ekmek, poğaça falan birşeyler alıp geliyorum hemen
Biraz dedikodu yaparız :)04 Yorumla
Soran+1 yılSüpersin yaa. hahah keşkeeee :D
Soran+1 yılAynen teşekkür ederim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
+1 yılCorapla uyuyan hatun candir yaa :)) @Romeooooo alinmasin bizde delikanlıyiz ama ben gelir yatarim yaninda biz o kadar delikanliyizki sevgiye sevkate ihtiyacı olan hanim hanimcik bayan arkadasimizi üstü örtük olsa bile kalbi üşür halde birakmayiz istiyorsan tüm bedenini isitiriz istemiyorsan sarilip sadece kalbini isitarak uyumasini da biliriz.. :)) bide midir patlatmasi ve film iyi olur hakketen ama misir cabuk bitiyor çekirdek de olsun bolca :))
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok düşüncelisin çay ikram ederim başka bişey yapamam ama :)
Soran+1 yılSinemaya gideriz hep beraber olma mı :D
- +1 yıl
Başbaşa olsun filmde izlesek sevissekte çiğ köfte de yapsak başbaşa olsun arkadaş ben romantik insanin :)) cay samimiyettir candir alirim bir dal ;) bende kori soslu tavuk yaparim öncesinde UUU super aksam olur valla :D
Soran+1 yılÖhöm öhöm helalimden başkasıyla yapmam bunları :)
- +1 yıl
tamam tamam sustum ben :(
+1 yılYok ben 9 çocuklu bir ailenin 5. çocuğu olarak şu an sana salondaki yer yatağında hem sağdan hem de soldan 4. kişi olarak yorganın altından yazıyorum. Yalnız kaldıysan gel buyur, ayak ucumda sana da yer var.. Ama kaliteli isen baş ucumda da yer açabilirim :)
015 Yorumla
Soran+1 yılağlatıcan mı beni zaten üzülüyorum :)
- +1 yıl
Ben de çok üsüntülüyüm... Sol taraftan gelen şiddetli bir zarrtttt sesinin ardından sağımdan yakın mesafeden pısssss diye bir ses geldi... Şimşek ardından gelen gök gürültüsü gibi acı bir koku var burada.. acaba neden olabilir.. ? :)
Soran+1 yılEvde ki bomboş oksijenden iyidir tadını çıkart :)
- +1 yıl
size gelsem olmaz mı yaa. burada gökgürültüsü çok var. uyuyamıyorum.. metan gazı doldu oda. her an bigbang olabilir.
Soran+1 yılBizim evde çok sakin ama hatta sakinliğin sakini var o derece :)
- +1 yıl
Tamam ben bu metan gazı dolu odadan çıkıp size geliyorum.. özelden adresi ver.
Soran+1 yılAlamanya off ağlıcam şimdi ya yalnızlıktan her an ölebilirim :)
- +1 yıl
He tamam Almanya da olur... Ama biraz zaman alır... Hamburg ve Brunsbüttel sık geldiğim yerdir.
Soran+1 yılHamburg dayım gel ve iki tane geri dönüş bileti al :)
- +1 yıl
Ne bileti ben seni kendi gemimle Kaptan köşkünde getireceğim geri :)
Soran+1 yılAa gerçekten mi harika olur ama uçakla memlekete varmak daha kısa sürer o yüzden özel uçak tercihimdir :)
- +1 yıl
Şımarma hemen.. Yanımda efendi nazik kız isterim ben.. Sana gemi bulduk özel uçak istiyorsun. özel uçak bulsak ne isterdin kim bilir.
Soran+1 yılŞaka yapıyorum bisikletle gelmeye bile razıyım öne binerim ben tabi Türkiyeye gelene kadar tekerlekler dayanır mı bilmem bide yolda kurda kuşa yem olabiliriz :)
- +1 yıl
Öne binersen sadece bisklet değil ben de dayanamam... :))) Özelden msaj atsana :)
baba işte anne de işte. ikisi de kariyer pğeşinde. eh bu çocuklara kim bakacak?
ben kadın çalışması aileyi yıkıyor dedğimde bnu kastediyorum işte.
bana da geri kafalı deniyor. varsın desinler. evde herkes işte çocuk evde yapayalnız. kim yiyecek bu parayı?14 Yorumla
Soran+1 yıltamda öyle :) çocuk gelişiminde büyük rol oynuyor bu. Tamam ben büyüdüm ama çocukkende ne yaşadığımı bir ben bilirim yalnız başımıza büyüdük
Soran+1 yılBende inşallah istediğim gibi bir yuva kurarım
Aynen ben de sürekli evde yanlizimdir once sıkıcı geliyor ama sonra alisiyorsun aslında yanlizken yapabilicegin çok şey var en kotusude yanliz kalmaya alistigin için kimseyi istemiyordum bir sure sonra kalabalık bunaltiyo.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen bazen arkadaşımda ya da kuzenimde kaldığımda evde o gürültü oluyor ya ailecek tv izliyorlar ya yemekten sonra nasıl özeniyorum bir bilsen :)
+1 yılvalla bende öyleyim
isterdim ki eve geldiğimde anahtarla açmayımda annnem açsın kapıyı :D
annem süper şeyler yapmı diyip sofraya saldırsam ama nerdeeee :D03 Yorumla
Soran+1 yıldimi ya o duyguyu anlıyorsun sende yalnızız a dostlar yalnız :)
- +1 yıl
aynen tatlım öyleyiz ne yazıkki :( ama ynede gülümse kaderine :D
Soran+1 yılBu kader kimse bizi kıskanıyor valla bak :)
bende kuş bile yok annem babam çalışıyor sürekli ev boş. ama seviyorum yalnız olmayı o ayrı :D
14 Yorumla
Soran+1 yılben nefret ediyorum :/
Soran+1 yılhiçte değil :/ ailecek kahvaltı yapmayı isterdim erkenden
Ben de aynı durumdayım. Kardeşim yok, muhabbet kuşu hiç yok. Bir ara farkettim de kendi kendime konuşmaya başlamışım. İnsan yalnız kalınca kafayı yiyo biraz. İyi yanları da var tabi son ses müzik açıyorum ohh keyif :))
02 Yorumla
Soran+1 yılbence kötü yanları daha ağır basıyo :(
aynen senin durumundayim eve gelince kapiyi çalmak çok isterdim kendimi o kadar yalnz çaresiz hissediyorum ki anlatamam
10 YorumlaYa hadi adres ver de gelek bak bizde adet ilk gittiğin bir eve eli bos gidilmez yani iyisin gene :) seni bekliyoz wifin de varsa senden iyisi yok ben istediğin kadar kalirim bak valla:) film izlemeye bayilirim
04 Yorumla
Soran+1 yılOlmamı hemde çok iyi çekiyo :)
Soran+1 yılBen evde korkuyla büyüdüğüm için korku filmide etkilemiyo beni :)
+1 yılBende aynen öyle :) ama bence güzel evde tek basina kalmak arkadaslarimi cagirip hozli konularimizi sesli sesli konusabiliyoruz :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBende arkadaşta yok ki :)
+1 yılben de yıllardır yalnız yaşıyorum, bir tek kedim var.. alıştım artık, başkasını çekemem evde..
06 Yorumla
Soran+1 yılBizim evde aile var mı yok mu belli değil ayrı eve çıkmama gerek yok :)
- +1 yıl
ne güzel, kira, fatura derdin de yok işte..
Soran+1 yılHehe sorma keşke hepsi olaydıda aile sevgisi eksik olmasaydı :)
- +1 yıl
kendi aileni kurduğunda fazlasıyla yaşar ve yaşatırsın inşallah o sevgiyi..
Soran+1 yılİnşallah :)
Köpek veya kedi alırsan kendini daha iyi hissedebilirsin kuştansa
07 Yorumla
Soran+1 yılYok beaa annemler onada izin vermez diplomayı aldığım gibi yallah :)
Soran+1 yıl19 üniversite diplomasını alayım kocaya kaçıcam zaten :)
Soran+1 yılKariyer yapmaya çalışıyorum zaten :) dediğim gibi diplomayı alınca meslek almış oluyorum elime ondan sonra hayalim mutlu bir yuva kurmak
Soran+1 yılElbette ki kaçmayacağım :) ailemin rızası çok önemli benim için.
- Diğer konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yıl4 yıldır içinde bulunduğum zevkine doyamadigim durum. Istetigin zaman evi insanlarla doldurur istediğin zaman boşaltırsın.
He bide evin içinde çıplak dolasma zevki var tadından yenmez.
Harbi l*n dur üstümü cikarayim01 Yorumla
Soran+1 yılben korkuyom yaaa :)
Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Dua et anne ve babanla yaşıyorsun. Ya ben napayım? 😎
02 Yorumla
Soran+1 yılSöylemesen unutucaktım :)
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBenim durumumda senden farklı değil kardeşim 24 yaşındayım yeni müfettiş oldum ve ailemden farklı bir ildeyim akşam eve gittiğimde boş boş oturuyorum yanlızlık gerçekten kötü :S
04 Yorumla
Soran+1 yılYa yalnız oturanlar sizlerin durumu çok farklı benim bahsettiğim şey ailemle aynı evi paylaştığım halde onları göremiyorum çocukluğumdan beri bu böyle
- +1 yıl
Sen aynı evde olduğun halde göremiyorsun ben farklı yerdeyim göremiyorum neticede ikimiz de göremiyoruz sana daha çok koyar tabii ben yanlız olduğum için biraz garip oldum
Soran+1 yılEvet pekte aile sevgisi gördüğümü söylemeyeceğim o yüzden hayalimde ki aileyi kurmaktan başka isteğim yok
- +1 yıl
En iyisi bende evlenmeyi düşünüyorum zaten inş mutlu bir ailen olur.
dedikodu yapmaya ihtiyacın var senin bayağı bi' :) arkadaşlarını ya da güvendiğin, sevdiğin arkadaşını çağır, dertleş bence :) ben öyle yapıyorum bazen, şahane oluyo :)
04 Yorumla
Soran+1 yılYok bee arkadaş dediğin tamamda nereye kadar :) çocukluğumdan beri yalnızım doğru dürüst istediğim gibi bir ailem olmadı
Soran+1 yılKeşke sandığınız gibi olsa :) yinede çok teşekkür ederim cevap için
- Diğer konusunda 810 cevap paylaştı.
+1 yılElindekinin nasıl bir nimet olduğunu kaybetmeden anlayamazsın tadını çıkar bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılHaha sen öyle san :)
- +1 yıl
Ben ikisini de yaşadım o yüzden yalnızlık diyorum en azından bir süre daha :)
Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Ben kendi kendime muhabbet ederim bir de balıklarım var onlarla dertleşirim. .:D
05 Yorumla
Soran+1 yılBalıklarda bir süre sonra ölüyor yaa dayanamıyorlar haha :)
Soran+1 yılÇok konuşmaktan boş konuşmaktan :)
Soran+1 yılValla çekirdekte çitliyoz :D
adres ver gelelim çay içmeye
69 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar iyi insanlarsınız bee keşke daha önceden sorsaymışım gece gece yüzüm gülümsedi valla hepinize çay benden kurabiye kekte yaparım :)
Soran+1 yılYatıyada kalın bari film izleriz ya tamam mısırda patlatırım :))
Soran+1 yılya niye ki nolcak yemem sizi korkmayın kızlarda kalcak hem ayrı ayrı odalar veririm size erkekler bir odaya kızlar bir odaya :)
Soran+1 yılÇorapsız uyumam benn :)
+1 yılBen de tekim şu an. Ev arkadaşım şehir dışında. Öğrenci evi boş da olabiliyormuş demek :)
03 Yorumla
Soran+1 yılÖğrenci evi olsa yine iyi anam babam evde değil :)
- +1 yıl
Ben annem babamdan uzaktayım kilometrelerce uzaktayım :)
Soran+1 yılBizimkilerde farksız sayılmaz :)
Diğer konusunda 322 cevap paylaştı. paylaşımın benı duygulandırdı aile gibisi yok degılım yalnızlık başa bela!
016 Yorumla
Soran+1 yılSizin için seviniyorum ne güzel :)
Soran+1 yılDeğilim deyince yalnız değilim anladım
Soran+1 yılHe evet baştan alalım o zaman :)
- +1 yıl
Annem babam ayrılar. babam yalnız yaşıyor. diğer kardeşlerim'den biri kendi evinde. diğer ikisi ninemde. bende annemle kalıyorum.. annemde çalısıyor e bende şu an çalışmıyorum duvarlar bana ende duvarlara öyle bakışıp duruyoruz.
yani nekadar kötü bir durumdayım anla.. en azınden senin annen birler halen :)
Soran+1 yılAnnem babam ayrıldı annem başkasıyla evlendi sonradan gelince haliyle evlatlık gibi hissetmeye başladım o eski huzurumu aramaya başladım :)
Soran+1 yılAlmanyaya sonradan geldim
Soran+1 yılJa ich lebe seit 5 jahre in deutschland :)
Soran+1 yılich wohne in hamburg :) wo haben sie deutsch gelernt? :-)
Soran+1 yılooo şön şönnn :D
+1 yılben yalnız yaşıyorum bilirim ailesi burnunda tütüyor insanın her fırsatta dönüyorum memlekete:)
021 Yorumla
Soran+1 yılBen ailemle aynı evi paylaşıyorum sabah okula gidiyorum göremiyorum akşam onlar çalışıyor göremiyorum arayanda yok ölsem haberleri olmaz :)
- +1 yıl
en azından beraber zaman geçirdiğiniz bir vakit var ne kadar uyuyorda olsanız benim oda yok hissedemiyorsun aileni yanında nasıl koyuyor adama bir bilsen şükret yine de :)
Soran+1 yılTamam çok şükür ailem var varda hissedemiyorum keşke sevgilerini eksik etmeselerdi :)
- +1 yıl
yalnız yaşamayıda öğrenmek lazım ve tadını çıkartmak lazım :) sevmek fiziksel birşey değildir bana göre gönüldendir o yüzden ilgi gösterse ne olur göstermese ne olur görsen ne olur görmesen ne olur :) Gönlünde zaten onlar senin sende onların
Soran+1 yılDediğin gibi olsa keşke ama insan hep o eksiği tamamlamak istiyor işte ders çalıştığımda yardım isteyebileceğim bir annem bir babam ya da kardeşlerim olmadı hiç. Bizim evde ev yemekleride pişmez hep kendi kendime yapıyorum bir şeyler. Bayramlarda hep beraber ziyarete gidebileceğimiz akrabalarımıza bile gitmiyoruz ben ağlamıyımda kim ağlasın :)
- +1 yıl
gün gelir kendi aileni kurarsın değişir o zaman herşey bol bol vakit geçirirsin takma o kadar onlarda keyiflerinden işe gitmiyorlar ki zaten sen refaah içinde mutlu mesut yaşa diye çalışıyorlar didiniyorlar kıymetini bil ailenin :)
Soran+1 yılDışardan öyle gözüküyor evet ama evde yaşananları bir ben bilirim birde Allah zaten eve geldiklerindede hep para kavgası oluyor gelmesinler daha iyi benide pek düşündükleri yok :) yinede sağ olsunlar var olsunlar
- +1 yıl
olsun ya yurtlardan kalan sığınma evlerinde kalan çocuk esirgeme kurumlarında kalan insanları çocukları düşün şükret :) kendi aileni kurarsın krallar gibi yaşarsın umarım :)
Soran+1 yılEvet onları düşününce tabi ki şükrediyorum benim derdim kibrit çöpü kadar kalır inşallah istediğim yuvayı kurarım tabi sizlerde öyle :)
- +1 yıl
umarım ya neyse tatlım görüşürüz vaktini çalmayım sana mutluluklar diliyorum hayatında :)
Soran+1 yılVakit harcamak istiyorum zaten neyse teşekkür ederim iyi geceler :)
- +1 yıl
bidaki soruna damlarım :)
Soran+1 yılYalnızlıktan ölmezsem :)
- +1 yıl
Bir kahve yaparsan gelebilirim yanına falan :)
Soran+1 yılOo annem öğretmedi ama çok hamaratımdır çok güzel türk kahvesi yaparım ama bir kendime yapıyorum işte ha birde keyfimin kahyasına :)
- +1 yıl
keyfinin kahyası ben olayım o zaman Türk kahvesinin yanında bir de sigara hafiften yağan yağmur sokak lambasının ışığı vuran pencere inceden bir müzik off al sana keyff :)
Soran+1 yılÖyle bir anlattın ki cumhuriyetin ilk kuruluş yıllarında beyi ile karşılıklı türk kahvesi içen kadın yanında hafiften selanik türküsü çalan bir tablo geldi aklıma :) sokaktan gelen ince ışıkta dahil :)
- +1 yıl
sen tam benim kafadasın ya bir ara gizliden çıktığında haber ver takip edeyim :)
Soran+1 yılGizliden çıkmam başka bir çözüm yolu yok mu :)
- +1 yıl
bilmiyorum ki sorularına atlardım hemen diye söyledim :) mesaj atabilirsin bana kafana göre ya :))
Soran+1 yılHiç soru sormuyorum :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılTek başıma yaşıyorum kaç yıldır ailemden uzakta. Çok yalnızım ve bıktım artık :(
06 Yorumla
Soran+1 yılİnan bana aynı evi paylaştığın halde aileni hiç görememen daha acı.
- +1 yıl
Benim kocamannnn bir ailem var ve hep beraberiz ve her aksam beraber yemek yiyoruz kiskananlar catlasinn 😆😆😆
Soran+1 yıl@tekirindagi inşallah hep öyle devam eder :)
- +1 yıl
Sagol insallah senin ailende sana yeterince zaman ayirabilirler
Soran+1 yılDoğduğumdan beri olmayan bir şey bu yaştan sonra gerçekleşmez. Artık ilerde ki eşime sesleniyorum burdan akşamları evde ol :)
- Diğer konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılannem ve babam atakumda bense merkezdeyim yaklaşık 1 yıldır bu şekilde yaşıyorum canım sıkıldıgında yanlarına gidiyorum ve bu halimden çok memnunum ;)
00 Yorumla kizi sana birakayim caymi icersiniz sohbetmi edersiniz bilmem ama bende basimi dinlerim:)
01 Yorumla
Soran+1 yılSüper olurrr. :)
+1 yılEv boşmu kanka anahtarı versene şaka şaka sadece yüzün gülsün istedim
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim güldüüm :)
- +1 yıl
Rica ederim hayat gülünce güzel değilmi zaten :)
Soran+1 yılAynen öyle :)
Ben 3 senedir aileden uZakta gurbette yaşıyorum, alışırsın.
024 Yorumla
Soran+1 yılHiç alışmadım alışamayacağım ben ailemle aynı evdeyim. Türkiyedeyken babaannemle kalıyordum eski kafaya alışınca böyle oluyor işte :)
Soran+1 yılKöpeğim olsa keşke ama bende okula gidiyorum zaten yazık olur :) ben eski kafalarla büyüdüm annem ve babamada alışamadım :)
Soran+1 yılOkul bitince koca alırım hahah :) şaka bir yana kuş bile benden sıkıldı
Soran+1 yılKesinlikle öyle :) zaten evlenme gibi bir şansım yok şu an :)
Soran+1 yılSizede
Soran+1 yılHala aynı :D tv izliyorum tek başıma :)
Soran+1 yılHahah çok severim sülümann :D
Soran+1 yıl:) pis hürrem yüzünden hepsi :)
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılingilizce bir film izliyodumda uyucam şimdi :)
Soran+1 yılUyku bastırdı valla :)
Soran+1 yılEe napalım :)
Diğer konusunda 653 cevap paylaştı. kuşuna konuşmayı ögret en azından yalnızlıgını alır:)
00 Yorumla
+1 yıl6 yıldır bekar evinde yaşıyorum 4 yıldırda yalnız bizimkiler ayrıda
00 Yorumla
+1 yılBende öyleyim. Benimde kuşum var. Bazen çekirdek çitliyoz beraber. O da olmasa napardım. ;(
01 Yorumla
Soran+1 yılValla yaaa
+1 yıltamam hadi sen mezeleri ayarla ben rakıyı kapıp geliyorum :)
06 Yorumla
Soran+1 yılAllahhhh izmirlim beee :)
- +1 yıl
sabah az kalmış ama ya içmeye ya da uyumaya zaman var 2si olmucak :)
Soran+1 yılBaşka zaman artık ben izmire gelince :D şaka bir yana kulağa hoş geliyor ama rakı içmem bir izmirli olarak :)
- +1 yıl
aaa ne içersin sen gizli kullanıcım :)
Soran+1 yılAyran :)
- +1 yıl
çıx olmadı :)
- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBende bu yalnizligi aradigimdan ayri eve ciktim.. sanslisin bence :)
024 Yorumla
Soran+1 yılÖyle deme benimkisi doğduğumdan beri aynı :)
- +1 yıl
Valla bence en guzeli sakinlik sessizlik:)
Soran+1 yılEvet öldüğünden bile haberleri olmaz ne kadar muhteşem :)
- +1 yıl
Yani o kadarda yalniz olma cevrende bir kac tane saglam adan tut telfla gorus arasira evine davet et:) kendine bir aile yarat.. ha odami olmadi biz burdayiz.. yoklariz her gun seni yasiomusun die:)
Soran+1 yılValla arkadaş yok aile yok memleketten uzak ölüyom galiba :)
- +1 yıl
Bu soruyu takipe alalim her gun yazalim burdamisin die :)
Soran+1 yılAa tüh güncelleme yapmasaydım keşke bunu yazardım bak süper fikir :)
- +1 yıl
Ya boyle diince amac farkli geldi:/ pek samimi gelmedi.. neyse biri takip edr soruyu
Soran+1 yılNasıl farklı geldi ula ben anlamiyrım bir ben mi yanlış anlamıyorum denilenleri :D
- +1 yıl
Senin tabrin yanlis geldi.. anlamamazliktan geliosun bence
Soran+1 yılYanlış bir şey mi dedim anlamadım?
Soran+1 yılSadece sıkıldım çoğu kişidende pozitif güldüren cevaplar aldım kimse sorumuda cevaplarımıda yanlış algılamasın neyse teşekkür ederim cevabın için.
- +1 yıl
Sorunu yanlis anlamadim samimi geldi banada basta ama sanki oyle değil gibj.. baska seyler ario gibisin
Soran+1 yılHarbi ben salağım burada soru sorarsam herkes başka bir şey anlar zaten ne yapıyım insanları tersliyim mi?
Soran+1 yılBaşka bir şeyler arıyormuşum ayıp yani ya.
- +1 yıl
Ben herkesden bahsetmiorum arkadasim diger yorumlarida okumadim bana verdigin cbp uzerine konustum
- +1 yıl
Kisi kendini bilir.. bana oylr geldi sen digerlerin9nde boyle dusundugunu soyledin.. demekki bir ben biyke dusunmemisim.. ama sen kendini biliosan salla benim fikrimi
Soran+1 yılSoru güncellemesine soruyu takip edin öldüm mü kaldım mı haberiniz olsun gibi bir şey yazabilirim demek istedim bu kadar basit hala ne anladığını çok merak ediyorum.
Soran+1 yılDiğerlerinden kastım bu sitede ki insanlar.
Soran+1 yılSorumda senden başka kimse başka bir şey arıyorsun demedi. Kendin yanlış anlamışsın.
- +1 yıl
Tamam sorun yok ben baska seyler dusunmusum demekki yanlis anlamisim.. kotukafaliyim demekki
Soran+1 yılO kadarını ben bilemem. Boş yere gerginlik yarattırıyorsunuz insana.
- +1 yıl
Neyse iyi aksamlar
Soran+1 yılSanada
Şaka bir yana en iyisi masurbasyon yap. Sıkılmazsın işte. Keyif dolu zevk dolu dakikalar geçirirsin..
03 Yorumla
Soran+1 yılNe olursunuz iğrenç cevaplarınızı kendinize saklayın.
Soran+1 yılDettt
+1 yılyalnız olmak guzel ve sakın. duzenlı bır sosyal hayatın varsa tabı
00 Yorumlaya 3 ayda bir bare evde tek durayım istiyorum. cümbür cemaat bizde hepsi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu bir teklif mi? diye espri yapmak gelmedi içimden bizde 4 kişiyiz arkadaşlar olarak ama odalarımızdayız sürekli senin gibiyiz her birimiz :)
017 Yorumla
Soran+1 yılSiz aynı evi mi paylaşıyorsunuz :)
Cevap sahibi+1 yılaynı evi paylaşıyoruz evet odalarını paylaştık :) öğrenciyiz apla ama okul dışında herkes farklı yerlerde bakma böyle dediğimi çok iyi anlaşırız ama işte herkes kendi odasına geçiyor kimse kimseyi rahatsız etmiyor herkes odasında eşyalarıyla baş başa kalıyor snn gibi bizim muhabbet kuşumuzda yok :( :)
Soran+1 yılYa ben evde birinin olmasına bile razıyım hiç olmazsa ölsem kalsam haberleri olur birilerinin :)
Cevap sahibi+1 yıle biz varız ne zaman cevap vermezsen anlarım ki ölmüşün :) haber veririm :)
Cevap sahibi+1 yılAllah korusun bu arada şaka falan bir yana
Soran+1 yılHahah devamlı haber veriyim o zaman yalnızlıktan ölmeme son şu kadar gün diye :)
Cevap sahibi+1 yılver bnde sıkılıyorum zaten :) bana mısır çay falan yok mu kalmadı mı? ben yapim o zaman :)
Cevap sahibi+1 yılböyle şakalar yapmasan iyi edersin şşşşş ölmedin dimi lan? har bir mi?
Soran+1 yılBen yaparım herkese valla yeter ki yalnız bırakmayın :)
Cevap sahibi+1 yılhttps://hizliresim.com/DkONp3
ben yaptım bunlar bitmeden ölünmeyecek :)
Soran+1 yılAbooo canım çekti valla ayıp yaa bize yapan yok :)
Cevap sahibi+1 yılonlar snndi benim tabak ayrı ,:)
Soran+1 yılAaa çok teşekkür ederim duygulandım valla ağlıcam yaa :(
Cevap sahibi+1 yılsağa sola dökme yeter :) niye be?
Cevap sahibi+1 yılsanada iyi gecelr :)
Soran+1 yılDökersemde temizlerim :) iyi geceler :)
Cevap sahibi+1 yılsağol sanada :)
yalnızlık bı nevı ıyıdır senın durumunda olmak kactane ınsan var bı bılsen :D
02 Yorumla
Soran+1 yılçocukluktan beri aynı şey :)
- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılallah sabır versin e ama sende davet etmiyosunki gelelim misafirliğe :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBuyur gel çayımı iç :)
- +1 yıl
gelirken çayın yanına bir şey ister misin :)
+1 yılevin dekorasyonunu yap hergün yerini değiştir eşyaların kendine puan ver sevin ağla kavga falan et
00 Yorumlaben geldıgımde genelde uyumus oluyor herkez uyandıgımdada kımse olmuyo :D
01 Yorumla
Soran+1 yılSizde tam tersi demek :)
Aynı durumdayız :/ Zor birşey deli gibi duvarlara konuşuyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılKendi kendime konuşuyorum bazen Allahım ben ne diyorum demiyor değilim :)
Soran+1 yılBuzdolabını açıp kapa :)
Benimgibisin Desene Düz duvara Tırmanacak Duruma gelıyorum ben bazen sıkıntıdan :D
011 Yorumla
Soran+1 yılSen ne yapıyorsun evde :)
Soran+1 yılTürkiyede olmak yine iyidir :)
Soran+1 yılOlabilir beni yanına al hemen gelirim haha :)
Soran+1 yılAlmanya dedim ya :)
Soran+1 yılYoh :)
Soran+1 yılBoşver ne yapıcan ki konuşunca hiçbir şey çözemiyoruz ki zaten :)
oooo ben sizin evde parti yapalım :)
11 Yorumla
Soran+1 yılhahaha :)
+1 yılAynı durumdan muzdaribim yanlız diilsin ^_^
10 Yorumla- Diğer konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılAynen bir muhabbet kuşu bir ben.
05 Yorumla
Soran+1 yılİyi ki varlar :)
- +1 yıl
vık vık vık akşama kadar kafamı ütülüyor ama alıştım ona:)
Soran+1 yılHahah aynı durum olsun çok seviyorum ya boncuğum o benim :)
- +1 yıl
mavi mi ve erkek mi?
Soran+1 yılEvet tipik aslında :)
- Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılgeleyim size dedikodu yapalım çay yap valla
03 Yorumla
Soran+1 yılAy süper olur valla komşum bile yok ya :)
- +1 yıl
:) benimde öyle inan
Soran+1 yılYalnızlık zor be gülüm :)
ıspanaklı börek yap geliyorum çaya
04 Yorumla
Soran+1 yılHemen yapıyorum valla peynirlide yaparım :D
Soran+1 yılOkumaya geldim sende yanlış anlama bari başka bir şey arıyor muşum güya kendimden tiksindim ya.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsya fantazisi yap kanka :))) uygun birsyeler vardir mutlaka :)
00 Yorumla- Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılKoltuklara selamlar
14 Yorumla
Soran+1 yılAleyküm selam onlarında selamı var çaya bekliyorlar :)
- +1 yıl
çay pek sevmem ama kahveye hayır diyemem :)
Soran+1 yılTamam kahve olsun ya :D
- +1 yıl
zaten canım kahve istiyor şöyle bol köpüklü sade bir kahve olsa şimdi :)
Senin canın bence seks istiyor
015 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesiz cevabını kendine sakla.
Soran+1 yılDett ordan
Soran+1 yılBen sana burdan bir tekme sallarsam cehenneme uçarsın
Soran+1 yılYav yürü git be sizi bize sayıyla mı gönderiyorlar.
Soran+1 yılHe yav he
+1 yılsende bendensin Allahtan Türkiyedeyim :)
05 Yorumla
Soran+1 yılŞanslısın valla :)
- +1 yıl
ve inan insanın canı bu saatlerde daha çok sıkılıyo :)
Soran+1 yılUykum bile beni artık sevmiyor :)
- +1 yıl
bizde yıllar önce ayrıldık onunla :)
Soran+1 yılNankörler işte :)
+1 yılSen neyin kafasındasın git sende iş bul çalış evd eyatıp g ötü başı büyütecene
013 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyeli konuşmayı öğren. Kimse hakkında önyargıda bulunmamayıda bil. Okula gidiyorum üstüne gidip akşama kadar çalışıyorum. Ne zaman eve gelmeme mi istersiniz?
- +1 yıl
Ailem evde yok çalışıyorlar evde bir ben birde eşyalar yaşıyor var mı benim durumumda olan?
kendi için de çelişkide kalma yaylan
Soran+1 yılHeyyy Allahım ya ulan kime laf anlatıyorsam. Gecenin bir yarısı sorduğum sorudan bahsediyorsun? Geceleri evde yaşayan bir ben varım hayret ediyorum size ya herşeye kötü niyetle yaklaşmaya bayılıyorsunuz
Soran+1 yılNe sorduğumu anlamadanda cevap verme
- +1 yıl
Hadi yaylan ergen seni
Soran+1 yılHe evet ergenim kezbanım vs vs. bırak bunları kaç yaşına gelmişsin konuşmayı öğren.
- +1 yıl
ergen seni
Soran+1 yıl:) komik şey
- +1 yıl
he yaw ezik kezbanmış sen kezbana kurban ol 15yasında veled
Soran+1 yılHahaha 15 hayal gücün çok kuvvetli :))
- +1 yıl
sen hala oradamısın susta motorun soğsun
Soran+1 yılsenin motor bozuk anlaşılan sen bir tamirciye görün :)
- +1 yıl
yawhe he
Allah yardımcın olsun. Bir frkımız yok anlaşılan
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol teşekkür ederim
Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bende hiçbiri yok yapayalnızım
13 Yorumla- +1 yıl
:D...
Soran+1 yılBizler varız
+1 yılBen daha yalnizim üzülme
04 Yorumla- +1 yıl
Kurtaralim seni yanlizliktan "))
Soran+1 yılDeme öyle ya :)
- +1 yıl
Bunlar da yatmis pusuda bekliyo
Soran+1 yılAynen ya hahaha
Adres ver geliyoz bir araba :)
10 Yorumla
+1 yılbir ben bir laptop var aynı durumdayız.
00 Yorumla
+1 yılaynı ildeysek yalnızlık itinayla giderilir...
00 YorumlaAdres ver çıktık geliyoruz :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBekliyorum alamanyaya :)
Hangi ulkede okuyosun
01 Yorumla
Soran+1 yılAlmanya
- Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği