Özgüven eksikliğim var dışarıda kendimi hiç rahat hissetmiyorum. Çok önemli olmadıkça hiç çıkmıyorum insan içine girmiyorum. Herkesin bana baktığını düşünüyorum çok rahatsız oluyorum aşağılık kompleksi var sanki herkes benimle dalga geçiyor benden iğreniyor gibi hissediyorum. iyice sıktı bunlar gitgide ağırlaşıyor hayat benim için ne yapmalıyım? benim gibi olan var mı? :(( Tamamen ev kızıyım evde mutluyum odamda.
İnsan içine girmek, dışarı çıkmak istemiyorum ne yapmalıyım?
bu durumda olan birkaç arkadaşımı tanıyorum en etkili yöntem kendini hazır hissettiğinde bu korkularını yenmeye çalışmakmış doktor ilaç vs pek tavsiye etmem psikolojik durumlarda çok zor durumda kalmadıkça asla...
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
bende doktora gitme ihtiyacı görmüyorum ilaçların yan etkisi varmış birde doktora para verceğime kendim çözüm bulurum sorunlarıma daha iyi :)
aslında doktora gidip tedavi gören sonrasında daha kötü olan birçok insan biliyorum psikolojik sorunlarda doktorlara karşı önyargım var bu konuda yanılıyor olabilirimde seni yanlış yönlendirmek istemem ancak ilaç tedavisini önermem yan etkisi şu an içinde bulunduğun durumdan çok daha kötü bence... zamanla kendin aşarsın diye düşünüyorum ben
Kesinlikle aynen ben de böyleyim dışarıda kötü bir olay yaşadıysan sebebi bu olabilir bizzat kendim öyleyim ve özgüven eksikliği gerçekten bana göre büyük bir kayıp psikoloğa başladım sana da öneririm, zamanla geçer diye düşündüm 4 senedir geçmedi keşke daha önceden başlasaydım diye pişmanım
benim büyük özgüvenim var ama sürekli kendimi sürekli eve kapattığım için dışarıya açılma problemi yaşıyorum bana da tavsiye verin gençler eve kapanma hiç bişi olmasa bile çık gez bu sana iyi gelir bünyene iyi gelir
En İyi Cevaplar