Sosyal medyada şeriatın tüm dünya ülkelerinde uygulanacağı söyleniyor Sizce şeriat tüm dünyada geçerli olur mu?

Sosyal medyada şeriatın tüm dünya ülkelerinde uygulanacağı söyleniyor Sizce şeriat tüm dünyada geçerli olur mu günün birinde?

Bana kalırsa bu zamanda çok zor diye düşünüyorum Çünkü dünya ülkelerinde özellikle Batı Avrupa'da deizm ve ateizm çoğalıyor ve dolayısıyla dinlerin etkisi tüm dünya ülkelerinde azalıyor ve insanlar dinden ve dinlerin emirlerinden (özellikle Müslüman ülkelerde) uzaklaşmaya başladı İslam düşmanlığı arttı vs. Yani kısacası dünya ülkelerinde Müslümanım diyenlerin sayısı azaldı O yüzden benim fikrim tüm dünyada şeriat yasalaşmaz diyorum Eski zamanlarda olsa yaygınlaşabilir derdim Çünkü eskiden deizm ve ateizm dünyada günümüzdeki gibi yaygın değildi ve eski dünya insanları dini bütün yaşarlardı Yani şimdi devir değişti o yüzden tüm dünyada şeriatın hakim olması çok ama çok zor Önce insanların deizm ve ateizm gibi akımlardan kurtulup kişinin imanını kuvvetlendirmesi lazım ki bu zamanda kuvvetli iman sahibi olmak çok zor Siz ne düşünürsünüz?

Sosyal medyada şeriatın tüm dünya ülkelerinde uygulanacağı söyleniyor Sizce şeriat tüm dünyada geçerli olur mu?