Parayı , gücü görünce arabalar neden değişir?

Bana etmediklerini bırakmadılar , senden adam olmaz , bir baltaya sap olamazsin , bak benim oğluma havalimaninda çalışıyor , annem öldü cenazeden sonra bir kere aramadilar , sildiler beni.. beş parasız kaldım inanirmisiniz evde yiyecek yoktu unu suyla karıştırıp pişirip yedim , sonra iş buldum ev sahibi bana çık dedi çıktım iş yerinden rica ettim bir ev bulana kadar burada durabilir miyim dedim onlarda tamam dedi , çalıştım giderim olmadığı için birikim yaptım , sonra bir araç aldım onu kiraya verdim sonra bir araç daha sonra bir sonra bir boylelikle 56 araçlık FLO kurdum , sonra yetinmedim 48 odalı bir otel açtım orası kiraydi 7 milyon verdim satın aldım kredi falan benim oldu en azından , şimdi akrabalarim ordan burdan arıyor seni çok özledik , kuzenler teyzen seninle konuşmak istiyor falan ohoo telefon susmuyor , açmıyorum acmiyacam haksizmiyim? Bana gelince ben hâlâ fakirim beş param yok gibi hissediyorun en büyük zenginlik aile kim ne derse desin , bayramda falan evde yanlız olunca çok dokunuyor , bilemiyorum strere girdim ondan sizinle paylaştım.
Parayı , gücü görünce arabalar neden değişir?