Çamaşır Makinesi çalışıyor, ezan okunuyor, içerde televizyon açık, birileri sürekli odama giriyor. Kısa video sesleri duyuyorum arada bir bebek ağlaması. Kamyon ve otobüslerin bayırı çıkarken çıkarttığı iğrenç sesi işitiyorum. Köpek havlamaları ve müzik sesleri.
Hayattan inanılmaz derecede nefret ediyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet bazen sinirli olduğumda oluyor
Sinirlenince yeryüzünü ateşe veresim geliyor.
Sakin ol reis sinirlenmeye değmez bu hayat
4 yıl cadde kenarında oturdum taşındıgımda anladıkki hevdeki herkes bagırarak onuşuyor televizyon sesi yüksek yeni yere alışmak zor oldu sesimiz karşı komşuya kadar gidiyormuş araba sesinden diyer odadakine sesimi duyuramazdım taşın rahatlarsın
Abimlerde kalıyorum ki en çok onlardan rahatsız oluyorum. Yakında ailemin yanına donucem ve onlar da rahatsız edecek. Ve ben hala Allah kahretmesin ki kendi hayatımı kuramadım. Kusmak istiyorum
Hayat bi hayli zor senin için.
İhtiyacım olan tek şey biraz huzur.
Bu hissettiklerin hepimizde oluyordur arada gelir böyle tahammülsüzlük. Çok takmamaya bak o an düşünme, düşündükçe deliririz yoksa :))
Düşünmeden edemiyorum, aradığım şeyi hiç bulamıyorum. Bazen sadece ölmek istiyorum
Böyle bi çağda yaşıyor olmamız hepimize bir imtihan sanırım. Ölmek bir çözüm değil, sevmediğimiz bu yaşamımızın son bulmasını ölmeyi dilemekle olmaz, bunu bilmelisin. Bu sadece bi kaçış ve bu da sadece korkak insanların yapacağı şeydir. Aradığın şeyin ne olduğunu biliyor musun ki? bulamıyorsun ya
Korkmak mı?
Neye tutunup yaşamamı önerirdin, aileme mi?
26 senedir hiç iyiye gitmeyen bir hayatın hoş bir şekil alabileceğini sanmıyorum.
Senin neye ve nasıl tutunacağını ben bilemem.
Ama bilmelisin ki kimse hep mutlu bir yaşam sürmüyor ya da hep üzgün zor bi yaşam. Bir yerden hayat gülecektir elbet. :))
Evet
Bazılarına