Kişilik & Karakter Sizin de canınız sıkılıyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Gözlerinizin fotoğraflarını atın puanlım eğlenelim ne dersiniz? Sizin de canınız sıkılıyor mu? Cevapla Fotoğraf Soruları Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Evet çok sıkılıyor 1 0 Yorumla
epistemoloji34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Gözlük var asdfafsg 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Atsaydin burdan Yorumla epistemoloji34 1 yıl Çok bir espirisi yok ya kaldık kahverengi göz işte Yorumla Soran 1 yıl Oyle mi diyorusun ama bazen kahverengi goz bile inananin aklini alir Yorumla epistemoloji34 1 yıl Hahahaha benimkiler değildir eminim Yorumla epistemoloji34 1 yıl Yine de teşekkür ederim pozitif düşüncen için Yorumla Soran 1 yıl Rica ederim ne demek Yorumla epistemoloji34 1 yıl 🌸 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. Göğüslerimi neden atayım yav 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Göğüslerini mi istedim🙂 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl .) Yorumla
Birrgariban Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 651 cevap paylaştı. An itibarıyla sıkılmıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Hemde nasıl ah o gözler 1 20 Yorumla Soran 1 yıl Burak yine asyaya benzetme bi zahmet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nasıl bılıyorum çünkü aklımda gözler 🤦♂️😅 Yorumla Soran 1 yıl 🙄🙄🙄🙄 m.. al ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öyle olsun 😒 Yorumla Soran 1 yıl Sussaydin engel yemicektin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 👏👏👏 Yorumla Soran 1 yıl Hagagagg noldu burkii Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Srcg😒😒🙄 Yorumla Soran 1 yıl HHHahha la hatırladın mi beni Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır... Yorumla Soran 1 yıl Asyayi atmiştin baba Instagramdan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hatırlamıyorum... Yorumla Soran 1 yıl Yaşlandin mi yoksa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🙄😒.. Yorumla Soran 1 yıl 😛😛😛😛 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ... 😏😏 Yorumla Soran 1 yıl 😂👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻😛😛😛.. Yorumla Soran 1 yıl Burak bise dicem kesin hatirlicaksin😂😂😂 zenci🙂🙂🙂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hatırlamıyorum zorlama istersen Yorumla Soran 1 yıl Neden gizlendin la Yorumla
Diaabloo22 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl Evet hemde cok 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Atsaydim gozunu Yorumla Soran 1 yıl Yok istemem Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Sıkılmıyor knk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet çok sıkılıyor
Hemde çok sıkılıyor:)
Horus'un gözü eşittir benim gözüm
Gözlük var asdfafsg
Atsaydin burdan
Çok bir espirisi yok ya kaldık kahverengi göz işte
Oyle mi diyorusun ama bazen kahverengi goz bile inananin aklini alir
Hahahaha benimkiler değildir eminim
Yine de teşekkür ederim pozitif düşüncen için