Sabah 6ya kadar otogarda tren bekleyeceğim, kalacak başka yerim yok o sırada ve hep erkenden uyumaya alışkınım. Kahve falan içeceğim ama bana pek yardımı olmuyor, kolayla falan karıştırsam uykumu açar mı?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Etrafa bak kadin varsa yanina git konus , uykusuz kalmaya alisik degilsen uyku fena bastirir ve dalarsin
Kadın var da ne diyeceğimi bilmiyorum pat diye dmhdj istasyonlarda çok fazla evsiz ve sapık tipler var cidden, perona çıkmaya korkuyorum 🥲
Normal sohbet basla , selam ver , nereye yolculukm diye sor , nezaman kalkiyor. Kadindir seni anlar , gerekirse soyle sabah 6 ya kdar beklemen lazim o seni anlar bence
orada birisine rica et şu vakitte beni uyandırırmısın diye vur kafayı yat.
Uykuyu uyuduğun odadan ayrılıp, salon gibi bir yere geç tv’yi aç bir şeyler atıştır öyle öyle kaçar
Otogardayım yalnız, evde değil djhfkfm
Hahah of afedersin, şekerli içecekler tüketebilirsin onlar enerji verir ve uykuyu kaçırır
O kadar saat çok zor olur beklemesi🥲 kitap falan var mı yanınızda?
Var aslında ama gözlerimi daha çok yorar, daha çabuk uykum gelir diye düşündüm. Bir şekilde geçer illa ki zaman ama uyuyakalmaktan korkuyorum burada mdhdkdk
Evet ya kitap okurken uykun gelebilir. Sıkıntılı saatler olacak senin için :(
burada takıl muhbbet edecek çok insan var
Muhabbet edecek kişiler var zaten ama gözlerim kapanıyor dalacak gibi oluyorum 2den 3ten sonra
Komedi filmi izle
Var mı bir önerin
Konuşanları izle mesela. Ben izledim az önce bya uynık tutuyor.
Muhabbet arkadaşı bul
Sigara al sabaha kadar içersin 😂
10 fincan türk kahvesi içiyorum.
Niye erken gittin
Erken gitmedim, bir işimi halletmek için gelmiştim olduğum şehire ve kalacak yerim yok, en erken dönüş trenim de sabah maalesef
Hadi yaa. Kötü olmuş. Otobüse binseydin?
O da yok/:
Kötü olmuş
Kahve kolaa
Karıştırayım mı cidden, kalp krizi de geçirmeyek durduk yere dlhdodl
Redbull iç kardeşim
Kahveden daha mı etkili krdsm
Aynen kardeşim kafein oranı daha fazla
İstesemde uyuyamıyorum zaten
Elma ye
Denendi onaylandı, işe yaramıyor
Elma uyku açar diye biliyorum internette de yazıyor o zaman çay iç kahveden Ziyade çay daha çok uyku açar
Çay nereden bulayım burada be abi:( ben de hep elma uyku açıyor diyr okuyup denedim birkaç kere ama faydası olmadı maalesef
Kahveyi nasıl buluyorsan çayı da bulursun çay veren otomatlar var
Türkiyede vardır belki, ben görmedim orada da ama yurtdışındayım zaten burada yok
Türkiye de olan şey heryer de vaedır dksksskks
Hastane de vardı mesela tren garında da illa ki vardır bu arada hangi ülkedesin merak ettim
Mantığa bak mdhdkdk başka yerlerde trde tüketildiği kadar tüketilmiyo çay. Sıcak çikolata farklı kahve türleri falan var sadece burada otomatlarda
He bide aklıma geldi sigara da uyku kaçırır bend gece güvenliğim 7 ye kadar ayaktayım
Aliim bir paket bari, keş olucaz mecbur
Otomottsn bahsettim zaten canım 😉 kendi anladığın gibi yorum yaptın
Ben de otomat diyom zaten knk? Türkiyede bile çoğu otomatta çay görmüyorum, insanların daha az çay tükettiği ülkelerde niye çay olsun otomatta
Otomat var mı yok mu ondan bahsediyorum ben otomat vardır diyorum beaa yorma insanı dkdk dj dkd
"Kahveyi nasıl buluyorsan çayı da bulursun çay veren otomatlar var" tmmknk
Yav sen otomat yoktur dedin sandım ve Türkiyede olan her şey ordada var dedim 😂😂
Otomat tabii ki var olm dnjdkdk çay veren hiç görmedim ama. Neyse yumuşamayalım, ben sana bi gıcık kapmıştım, ağız burun birbirimize dalsak rahat sabahlarım gibi
Yok boş ver 😂😂
Ben zaten alışığım gece çalışıyorum şu an djdkdkdkd