Ve neden önemli. Ben evde yalnızken nasılsan öyle davranıyorum insanlara ama sanki çok fazla doğal olarakta hata yapıyorum. Birde görünüşüme de aşırı bir özen göstermiyorum. Normal rahat ve guzel giyinmeye çalışıyorum ama çok bakım yapmam.
ben sizce doğrusunu mu yapıyorum?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Görünüş olarak bn de öyleyim ama evdeki gibi davranamıyorum
Bende öyleyim ama özgüvenli değer gören insanlar yapmacık ve bakımlı gibiler
Aynennnnnn
Ama bende özgğvenliyim aksi gibi olduğumda kendimi çok saçma biri gibi hissediyorum ama dediğim şeyi bende gözlemledim oyüzden sordum bu soruyu.
Dediğin* şeyi
Özgüvenli değilde tam olarak benim demek istediğim. Ne bilim bazıları var böyle atıyorum aşırı titizim veya daha farklı şeyler oluyor bunları kast ediyorum. Ben kendimi küçük dusurmem ben özenli biriyim ayağına yatanlari diyorum
Sanki onlarla konuşurken 2 defa düşünmem gerekmiş gibi hissediyorum o yüzden hiç muhatap olasım gelmiyor ama diğerleri daha alçak gönüllü oluyorlar rahat oluyorum
Aynen ya cidden bende öyle düşünüyorum. Ama öyleleri daha çok değer görüyor hatta popüler tipler oluyor onlar. Halbuki asıl özgüvensiz onlar da işte ne bileyim. İnsanlar değişik.
Aynen öyle mesela seni gerçek hayatta tanısam seninle konuşurum arkadaş olurdum kendimi rahat hissederim çünkü senin yaninda
Sahtelik tutuluyor özgün olan pek dikkat çekmiyor
Ben aşırı özgünüm ama insanlar yapmacık seviyo.
Maalesef
Görünüş çok önemli bu devirde açıkcası.
İletişim daha ağır basar. Dış görünüş önemsiz