35 derece sıcak diyelim, sevgilinizin mini şort giymesine izin verir misiniz vermez misiniz?
Veririm
Vermem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
verirsem başım belaya girer senden izin alan kim diyecek olursa zaten öyle birini yanımda tutmam onla mı uğraşacam memlekette sakat çok geniş adam değilim laf atan oldu mu dik dik bakan oldu mu gelde dur yerinde al başına belayı ondan sonra
Veririm cunku benim yanımdaki kıza sevgilim olmasıda şart değil bir erkeğin bakması demek muhtemelen gördüğü son şeyin o olacağı demektir acımam girerim tekme tokat ha bu güne. Kadar kaç kişiyi dovdum bu yüzden 0 ama etrafa verdiğim intiba bu yönde demekki bakan olmadı
İzmirde misin?
O zaman normal herkes öyle giyiniyor zaten :D
ben kapri ile dolaşırken ona pantolon giydiricek kadar odun değilim.. Not: bakan olursa bakanın aklını alırım o ayrı...
La baksa nolcak seni sevdikten sonra ona mi gidecek
gel bizim şoparlarında aklını alda göreyim milletin baktıgını nerden anlican her adamada catılmaz
Cevap
39Cevap
adamın aklını alırım bızde boyle seyler yok, denız kıyısında mayoya bıkınıye tahammul edemıyor ınsan denizdir kımse bakmıyor falan herkes nasılsa dıye sincanda sortla gezecek kadın, tövbe estagfurullah
Tabi ki hayir ne yazin ne de baska zaman varsin odun desinler odun desinlerde yanimdaki hatunu oyle giyindiriyom diye geniş demesinler kaldiramam birinin yanlışlıkla bile bakmasini ;)
bir tek ona mi sicak bu hava? Acilacagina kapansin asla giydirmem bunun odunlukla alakasi yok kizlari simartmanin da anlami yok benimseyip sahiplenmesini bilen insan helallim dedigi kadini baska gozlerden mahrum etmeli.. O kadarrrr
Eğer yabancı bir yerdeysek ya da tatildeysek istiyorsa tabiiki giyebilir hatta kız arkadaşım olurda evlenirsem onunla bir kerede olsa çıplaklar kampına gitmek isterim
Peki izmirdeysen burada herkes rahat giyiniyor?
Hayır normalde izmirde yaşasan
Hayır ben utanırım mini giyiniyorum ama o kadar değil :D
Kizin annesi babasi izin veriyorsa sevgilisi karismasi ne kadar dogru!
Turkıye buna hazır degıl o yuzden gıydırmem ama uzun kaprılerı gıyebılır dızlerde dızlerın altında hafıf
İzmirde mesela herkesin giydiğini düşün
Izmırde yaşamıyorum sanmıyorum mını şorta ızın verıcegımı
İsterse bikiniyle gezsin. Sonuçta namusum değil. 😎
cehennem sıcağı olsa dizden yukarı olmaz her taraf hayvan dolu hoşuma gitmez
Ben zaten giymiyorum ama elbise giymeme falan karışmasın
Haha pardon anlamadim ben izin mi alacakmisim cok güldüm 😂
İzin alan yok zaten asla giyimime karışan biriyle çıkmam kendimle ilgili her türlü kararıma saygı göstermek zorunda
Bu performansı -90 derecede güney kutbunda da gösterebilirse neden olmasın...
Kıskanç bir erkeğim olmaz. Bakışlardan rahatsız olurum kan çıkar
Asla vermem o nee yaaa Açılıp saçılmasın kırarım bavakalrını valla :DDDasfsadasfasd
götünün tepesinde giymesine izin vermem tabiki ama şort giyebilir tabikide
Ben giydirmem şahsen. Başkasına da bakmamaya calısırım (:
valla kardeşim burası türkiye giydirmem puan alcam diye yalan mı söyleyim
veririmde dekolteye karışırım eğlince çok kıskanıyom ben rahat olamıyom
Erkek olsam bende izin vermezdim.
Cehennem ateşi olsa bile vermem
bana mı? tabi ki :)))
Mini şort için bahane olamaz :)
giy anacım fizik varsa ama :(
Tabiki de. Hem cok yakisiyor.
Kıskanmaz mısın peki?
Ortamina gore degsir. bir gun kiz arkadsmi gormeye gittm benm icin suslenms puslenms bir elbise giymisti kirmizi etekli. Gecenin bir vakti abuksubuk insanalr ona bakiyordu ve onlara saldirasim geldi kiskanxliktan. Ama sonra o gunu berbat etmek istemedm sevgilim benm için bgiynmsti.
Hmm peki izmirdeysen burada kızlar hep öyle giyiniyor?
Yaşadığımız şehre bağlı izin verip vermeyeceğim
giydirmem ne o öyle kısacık
Vermem. net
veririm neden vermiyim
benim yanımdayken giyebilir ama tek başına olmaz.
Veririm ama ortama göre
muhite göre değişir.
İzmirde mesela
izmirin de her yeri aynı değildir semtlerini bilmiyorum. örnek İstanbul bostancı erenköy vs yerlerde giyilebilir ama sultanbeylide sancaktepede giyilmez. yazlık bir kesimdeyse mutlaka giyilecek ama konakta ya da basmanede giyerse rahatsız olurum.
La o minisortla birlikte dograr beni sevgilim
Vermem.
İzin veririm.
-Bi açıklama yapayım :D yazın sevgilinizin demiş ben yazın bodrum tarafında geçiriyorum yazı yaz aşkı oralarda yaşayanlar ve takılanlar bilir kimse bakmaz baksada umrumda olmaz zaten yazın takıldığım kızlar genelde avrupalı oluyor.
Vermem
veren ılıktır
Hayır
Çok ısrar ederse ver derim :-D
Veriim ama o kalcasini yere indirirm :)
No no no
veririm ne var bunda
Çoğu vermem diyor başkaları bakınca kıskanırlarmış
Asla
tabiki izin veririm
Mini şort ne l*n
Veren godostur