2011 yılında dinsiz (nonteist) sayısı 1.1 milyar iken 2015 yılında 1.5 milyar civarı. yani 4 yılda 400 milyon artmış. nonteist sayısının diğer dinleri geçeceğini düşünüyorum. sizce nonteist sayısı müslüman ve hristiyan sayısını aşar mı?
Bende 13 yaşımdayken ateisttim ama sabahtan geceye kadar çin diye tekrar ettim ve geldi ozamandan beri Müslümanım ve ikozmde gördü inanmayan deneye bilir ayrıca Kuran'da dünya portakala benzer der biz evreni yarattık ve genişletmekteyiz der siz dağları olduğu yerde durur sanırsınız ama onlar bulutların yürüdüğü gibi yürür der bunların hepsini şimdiki bilim adamları yeni söylüyor ben sizin dostunuz olmama rağmen aranızdan bazıları şeytana yapar der günümüzde illuminati örgütü şeytana tapar inanmayan ne var ne yok programını iyi bi araştırsın linki bırakıyorum
Aferin Z kuşağı ülkenin göz bebekleri sizlerle gurur duyuyorum bir deist abiniz olarak. Diyaneti de siz kapatacaksınız. Aleviler, hristiyanlar, museviler, dinsizler ve diğerleri sizlerin devrimi sayesinde elalem domalp kalkacak diye vergi ödemeyecek. Hacı hoca tiplemeler Mercedes G AMG'lere binsin diye vergiler ödemeyecekler. Peygamberleri 6 yaşında kız ile nikahlanıp, 9 yaşına bastığında gerdeğe giren sapıkların dinini siz bitireceksiniz aferin size 👏🏻
maşallah 1 milyarı geçmiş mi? allahın izniyle dinsizlerin sayısı artacaktır inşallah o zaman huzura ereceğiz. allahın adıyla altadanlar, dindar gibi görünüp milleti soyup soğana çevirenlerden inşallah kurtalacağız allah bize dinsizlerin hükümdarlığını görmeyi nasip etsin inşallah
Başkasının fikri ile değilde kendi açıp okuyan anlayan saçma olduğunu görüyor zaten :/ Afedersin arapça sovsem şurada amin diyecek çok kisi var. Türkiye müslüman diyorlarda daha ilk ayeti oku ulan kuranı okumamış adamlar 😂
En İyi Cevap