Diğer Gece gece basan iç sıkıntısına ne iyi gelir? Propranolol Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 015 Yapay Zekaya Sor Bir şeyler mi yiyip içmek gerekir bir yürüyüş mü lazım ne yapalım aşklar sıkıntıdan patlayacağım Güncellemeler+1 yıl Güncelizzzz di mi Güncellemeler+1 yıl Hellooo Gece gece basan iç sıkıntısına ne iyi gelir? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,2b cevap paylaştı. Bence uyumak ya da şarkı dinlemek 1 0 Yorumla
Sykoformore Takip Et Xper 7 Yaş: 72 , eic 99% +1 yıl Bu gece yine retromsu bişiler herhalde , al benden de o kadar bu ne sıkılmak 1 1 Yorumla Propranolol +1 yıl Aşko başka açıklaması olamaz yani Yorumla
Joesxs Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 36% +1 yıl Hiç bişey iyi gelmiyo çekeceksin bende öyleyim Şu an 1 0 Yorumla
ExtraBigcock Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yap bir mastürbasyon sonrasında al bir duş. Rahatlarsın 1 0 Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Birşeyler yiyip içmek için bahane uyduruyon gibi geldi 1 0 Yorumla
Gothroc Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Önce sağlam bir şeyler ye sonra yürüyüşe çık gelirken 2 bira al mis gibi olursun. 1 0 Yorumla
Murat_Dmr Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 78% +1 yıl ben geldim artık sıkıntın olmaz :) :) @propranolol 0 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yürüyüş de iyi gelir ama en mantıklısı kafa dağıtmak adına iyi bir partner ile sohbet 0 0 Yorumla
Jealous_14 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kahve falan içebilirsin 1 2 Yorumla Propranolol +1 yıl Uykum hepten gider ama o zaman Yorumla Jealous_14 +1 yıl Gitsin boş ver sıkıntı gitsin yeter sana Yorumla
Desuyonee Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl geçmez geçmez. dalı kessen budağı kessen ağacı da kessen geçmez. içindeki sıkıntıyı atamazsın 0 0 Yorumla
Gidecekolan Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Sebebi çözmeye çalışmazsan bir döngüye girersin sadece. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çömleği bayırakarşı aç, rüzgar, ferahlattı ferahlattı, yoksabaşka çaresi yok😆😆😆😆😆 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Diğer konusunda 10,9b cevap paylaştı. Papatya çayı iç yürüyüş yaptıktan sonra. 1 1 Yorumla fairtail +1 yıl Bir diğer önerim masaj yaptırman. Reiki ve yoga iyi geliyor. Mesleğim gereği tavsiye ederim. Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 14,7b cevap paylaştı. Laklak yapmak 1 0 Yorumla
Yalnizkalpler4520 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 94% +1 yıl Yürüyüş iyi gelir 1 1 Yorumla Yalnizkalpler4520 +1 yıl Yürümedinmi hala Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Geçmez o daha uyuyacan 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yapmaktan hoşlandığın bir şey yap 1 0 Yorumla
SadeceSakinOl Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. paylaşabilirsin kanki paylaştıkça basit gelir sana 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Diğer konusunda 713 cevap paylaştı. gece basan partner :) 0 0 Yorumla
34Derbeder34 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Şimdi bişey diyecektim 0 2 Yorumla Propranolol +1 yıl İçine mi kaçtı Yorumla 34Derbeder34 +1 yıl Yok içine girmek istiyor Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Agri kesici shd 1 0 Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 408 cevap paylaştı. Yürümek 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Bence uyumak ya da şarkı dinlemek
Bu gece yine retromsu bişiler herhalde , al benden de o kadar bu ne sıkılmak
Aşko başka açıklaması olamaz yani
Hiç bişey iyi gelmiyo çekeceksin bende öyleyim Şu an
Yap bir mastürbasyon sonrasında al bir duş. Rahatlarsın
Birşeyler yiyip içmek için bahane uyduruyon gibi geldi
Önce sağlam bir şeyler ye sonra yürüyüşe çık gelirken 2 bira al mis gibi olursun.
yuruyus olur yeme icme de olur film izle oyun oyna...
ben geldim artık sıkıntın olmaz :) :) @propranolol
Yürüyüş de iyi gelir ama en mantıklısı kafa dağıtmak adına iyi bir partner ile sohbet
Kahve falan içebilirsin
Uykum hepten gider ama o zaman
Gitsin boş ver sıkıntı gitsin yeter sana
geçmez geçmez. dalı kessen budağı kessen ağacı da kessen geçmez. içindeki sıkıntıyı atamazsın
Sebebi çözmeye çalışmazsan bir döngüye girersin sadece.
Çömleği bayırakarşı aç, rüzgar, ferahlattı ferahlattı, yoksabaşka çaresi yok😆😆😆😆😆
Papatya çayı iç yürüyüş yaptıktan sonra.
Bir diğer önerim masaj yaptırman. Reiki ve yoga iyi geliyor. Mesleğim gereği tavsiye ederim.
çaresi yoksa en iyisi uyumak :)
Laklak yapmak
Yürüyüş iyi gelir
Yürümedinmi hala
Geçmez o daha uyuyacan
Yapmaktan hoşlandığın bir şey yap
paylaşabilirsin kanki paylaştıkça basit gelir sana
gece basan partner :)
Konuşmaya ihtiyacın var mı?
Şimdi bişey diyecektim
İçine mi kaçtı
Yok içine girmek istiyor