Çok sevdiğim bir kuzenim vardı ama o kadar çok değişti ki bana karşı?

O benden 3 yaş küçük yeni atandı hemşire olarak İstanbul’a bizde İstanbul da oturuyoruz 1 sene önce atandı benimde o dönem de yeni sevgilim oldu ciddiydi ilişkimiz bi dönem bu kötü olmuş iyi değildi ilaç kullanıyordu alışamıyordu beni aradı erkek arkadaşım yanımdaydı meğer kötüymüş gelmek istiyorum diyecekmiş yanına bende dışardaydım birsey demeden kapattı sonra götürdüm onu lazere yazdırdım dil döktüm çokta ucuza yazdırdım sonra hadi bize gidelim dedim gelmedi yarım ağız demişim sözde sonra bu kuzenim bana karşı aşırı değişti bana şey demelere başladı işte sen çok seviyor gibi durmuyorsun çocuğu işte heyecanlı değilsin vs çocuğu görüyor asla ama asla konuşmuyor bi hoş geldin bile demiyor annesi de öyle garip garip yorumlar yapıyorlar biz ailecek asla kimsenin birseyine yorum yapmayan insanlarız hayırlı olsun der geçeriz bu kuzenim bana şey dedi bu çocuk çalışmaz ben seni çok seviyorum ziyan olmanı istemiyorum dedi çocuk Şu an market açtı deli gibi çalışıyor araba alacak bu kuzenimle görüşmek istemiyorum ben artık ailesi ile de moralimi bozuyorlar canımı sıkıyolar ama birgün de onun erkek arkadaşı olursa bende onun moralini bozucam sizce ne yapmalıyım başka?

Çok sevdiğim bir kuzenim vardı ama o kadar çok değişti ki bana karşı?