Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
finansal köleyi duydum ama bu saçmalık normal kölelik varken bu nedir abi? adam sana para veriyor sen keriz parası deyip o parayı yiyorsun ama farkında değilsin esas finansal köle olan seni parayla satın alıp köle yerine koyuyor seni :) sahibe-köle ilişkisi yaşayacaksanız normal köle sahibe bulun fantezi-yatak kölesi sahibesi yaşayacaksanız yine ona göre kişiler bulun
Cevap
16Cevap
Ben sorunca kaldırılıyor bu soru niye kaldırılmamış ya
Ben sorunca da kaldırıyorlar, kafalarına göre
Evet doğru bende bir bayan karsiinda itaatkâr köle ve hizmetkar birisiyim bende köleyim ama finansallik çok farklı finansal daha çok bu ruhu yaşamaktan öte para yedirmek ama benkm gibi itaatkâr kkle ruhlu kişiler ruhu ile teskimiyete adamış kişiler aslında gerçek koledir
finansal köle ne abi seks kölesi ol ya karşılıklı ilişkiye girin ya o sana köke vardır köke vardır bdsm kölesi ne abi herşeyin cılkını çıkardılar
Yeni değil uzun zamandır var. Sadece ülkemizde de degil, tüm dünyada olan bir şey. Bence en mantıklı ve güvenilir ilişki türü. Ciddi biri ile yaşamak isterim.
Var ama türk kizlar hem cırkın hem kokuyor (hepsı degıl tabıkıde) hemde bedavadan para ister
Avcunuzu yalarsınız
aynen katılıyorum daha selam vermeden para istiyorlar
Evet var duydum ne oldu..
Aha geldi yine bi paragöz
Duydum evet
KS ufkumu çok açıyor
Kadında metres oluyor
Evet var ben yapıyorum
Yazamıyorum sana
Olur
Evet
O canım düşen çok enayi var vdjdjdkd
O ne demek
Kendimize sahibe arıyoruz sohbet karşılığı para yolluyoruz yani
of bi siz sağlıklısınız
Emin ol çoğu erkekten (şiddet uygulayan, küfür eden, içen, istismar eden) daha normaliz
@kadınlarınkölesi86 egosunu tatmin ediyor boş ver dostum
Savunma değil. Ne desem senin fikrin değişmeyecek çünkü önyargılı birisin. Sadece asıl ruh hastalarının başkaları olduğunu bil.
sana kendimizi savunma gibi bir düşüncemiz yok sen kimsin ki kendimizi sana karşı savunalım anlamadım ben
O iş öyle yürümüyor yalnız :)
Espriler de soğuk, buz kesti ortalık 🤭
İnsanlara hakaret etme hakkını nereden buluyorsun onu anlamıyorum … asıl ruh hastası sensin farkında değilsin.
ücretli görüşmeler gibi
Eeeeeeee sonra?
Evet var yapıyoruz
Bennn
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?