Arkadaslar faizsiz araba almak imkansız diye biliyorum ama yine bi umut sormak istedim.
galeriler falan vadeli taksitli satış hiç yapmıyor mu? 200 civarı bir araba alacağımı farzedersek?
Arkadaslar faizsiz araba almak imkansız diye biliyorum ama yine bi umut sormak istedim.
galeriler falan vadeli taksitli satış hiç yapmıyor mu? 200 civarı bir araba alacağımı farzedersek?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
cunku devlet yanlıs polıtıka ızledı.. sahıbınden com sıtesının tekellesmıs olmasınında katkısı var... mıllete zıvanada cıktı... bekle alma cok mecburı degılse.. yılsonunda bısseyler olur belkı Mart ayını bekle bencee
Elimde 20.000 tl var sanırım aralıkta katılım bankasına yatırıp vade ortası ile almaya çalısacagım baska yok kalmadı. Onlara da güvenilir mi bilmiyorum açıkçası
20 bının varsa ladalara bak... yok onlar olmaz dıyorsan honda cıvc 1995-1997 model 55 bın fılan temızlerınden bulursun en son oyleydı onlardada artıs oldumu bılmıyorum bu devırde kendını borce sokma bence dedıgın mantıklı.. o vadedeyken para bırıktırırsen bıraz daha bıseyler alırsın
20 binin 15 ini organızasyon ücreti olarak istıyorlar. Sonrasında 20 ay ayda 8 bin ödeyip vade ortasında yani 10. Ayda bama 160.000 tl verecekler. Sistem bu şekilde. Aralıkta başlasam 2023 ekimde elime 160.000 tl geçecek ve o zamanda 160.000 e ne bulursam onu alacağım. Sizce mantıklı mı? Benım aklıma em çok yatan bu oldu
katılımı bırak... 10 ay boyunca 8 bın vereceksen 80 bın olacak 20 kendınde 100 bıne gider... guzek 200.000 bın km bır araba alırsın bence gerek yok sısteme girmeye altın yatırımı yap Şu an dovızle aynı sekılde arıyor... ek paran olur emın ol 2 katına katlarsın altınlada
Ayda sekiz öderim ama ben kredi çekmek istemiyorum. Kredi çekmeden alabilir miyim
evet alırsın 20+80 100 bınlık altın alacaksın... ve buda dovız gıbı arıyor o paran 180 bın olacak belkı... altın son ıkı senedır artıyor...
Siz biriktir diyorsunuz sanırım ama 10 ay 8 bin biriktirsem 80.000 +20.000 100.000 e ne alabilirim ki? Araba bulamazsın diyorlar
ben altın alın dıyorum 100 bınlık altın 10 ay sonra 180 bın olabılır dıyorum.. altın alacaksınız degerlenınce satcaksınız paranızı katlıycaksınız..
Ama araba fiyatları da aynı oranda artıp aynı hesaba gelmeyecek mi? Mesela sizin dediğiniz gibi yapsam ben o parayla ekimde hangi marka model araba alabilirim sizce
1 yıla kadar araba fıyatları 50 bın oynamaz artık 5-6 bın oynar... bulursunuz birşeyler
Mesela 🙂🙂
Chevrolet Cruze
Citroën c3
Fiat Vasıta
Otomobil
FiatPunto
Fiat Bravo
Ford Fusion
HondaAccord
Hyundaii20
HondaCivic
NissanMicra