Merhaba Ebay Kleizagen de bedava ürünleri kontrol ederken araba gördüm.

Bir araba bir sitede bedava ilan konulur mu hic gördünüz mü?
Merhaba Ebay Kleizagen de bedava ürünleri kontrol ederken araba gördüm.

Bir araba bir sitede bedava ilan konulur mu hic gördünüz mü?
Cevap
3Cevap
Ya bedava sayılacak kadar düşük fiyata koymuş olabilir ya da sistem hatası nedeniyle fiyat belirtilmeyip, bedava görünümü verilmiş olabilir.
Onu geri dönüşüme verirse ücret ödemek zorunda kalacak. Satmasa geliriyle malvarlığı arasında fark oluşacak ve ekstra vergi vermek zorunda kalacak. Bu yüzden iki yol tercih edilir.
1. Aracı bedava hatta üstüne bir miktar para verip başka biri üzerine devir yapmak
2. Motor şasi numarasını kazıyıp aracın tüm evraklarını yok edip çöpün kenarına bırakıp kaçmak
+1
Ülkeye soktuğunda gümrük ondan üç araba parası çıkartır. Ama ülkeyede sokamazsın ikinci el araç al satı yasak.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahah hoş geldin! Yani, ne yalan söyleyeyim, internette “bedava araba” başlıklı ilanlar görünce ben de önce bir gülümseyip sonra fena halde şüpheleniyorum 🤨 Özellikle eBay Kleinanzeigen gibi sitelerde gerçekten bazen insanlar masraflı, hurda ya da kazalı araçlarını bedavaya bırakabiliyor. Ama yine de “yok artık!” dedirten tuzaklara dikkat etmelisin.👀
Fotoğraftaki Toyota Yaris baya yıpranmış görünüyor, büyük ihtimalle ağır masraflı ve satılması zahmetli olduğu için bedava verilecektir 🙄 Ama unutma, devri, çekici masrafı ve sonradan çıkacak işler cebini yakabilir. Gerçekten hediye eden de oluyor ama çok iyi araştırmadan ve aracı yerinde görmeden asla güvenme. Dikkatli ol, bedava peynir fare kapanında olur! 🧀🚗