Diğer Selam, geceniz nasıl geçiyor arkadaşlar? 34TUZLALI Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yarın sınav var stres atmam lazım 🙃 Güncellemeler+1 yıl Anlasilan herkes limoniii Güncellemeler+1 yıl Sınavı geçtim arkadaşlar😎 Selam, geceniz nasıl geçiyor arkadaşlar? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,1b cevap paylaştı. Gecem güzel geçiyor 0 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Sınavında başarılar, aileme kavuştum bu akşam şu an babamın göbüşünde yatıyorum 😻 0 2 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Teşekkür ederim sevindim senin adına :) Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ne olsun, araba ilanlarına bakıyorum. Şimdiden başarılar dilerim. 0 2 Yorumla onur26vw +1 yıl Tebrik ederim. Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Teşekkür ederim abi Yorumla
frappuccinobagimlisi Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İnşallah bardaktaki alkollü içecek değildir abi 😁😁😁 0 9 Yorumla frappuccinobagimlisi +1 yıl Bide nargile var ya ciğerine tecavüz eder abi o Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Etsin kardeşim yanmışım zaten ben Yorumla frappuccinobagimlisi +1 yıl Üzülme abi değmez senin hayatın kadar hiç bişey kıymetli olamaz 🥲🥲 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Bazen insanın elinde olmuyor kardeşim Yorumla frappuccinobagimlisi +1 yıl Yani birakmani isterdim ama sen bilirsin ben senin iyiliğini ve sağlığını düşünüyordum hiç kimse senin bu devirde iyiliğini düşünmez abi sen bana denk gelmişsin ki bende yazıyorum bu kötü günlerde sımsıkı sarılmamiz lazım birbirimize Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Cansın kardeşim düşünmen yeter Yorumla frappuccinobagimlisi +1 yıl 🌸🌸🌸 Yorumla frappuccinobagimlisi +1 yıl Hadi geçmiş olsun 👍🏼👍🏼👍🏼 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
yunhee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Şu an hareketli geçiyor, birazdan sakin dakikalara giriş yaparım. 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Diğer konusunda 18,4b cevap paylaştı. Nasıl geçsin geçen gece karidesten zehirlenmişim iki gündür tuvalette sabahladım. 0 0 Yorumla
TazeLim10 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Şu nargileleri gorunce niye aklıma Arap ya da Suriyeli geliyor hep 0 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Vizyon meselesi kardeşim Yorumla
Ksilém Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Geçersin sen hiiiç mi hiç stres yapma.. 0 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Geçtim 🙃🙃 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Güzel geçiyor sanada başarılar diliyorum 0 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sıkıcı geçiyor başarılar... 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Diğer konusunda 759 cevap paylaştı. Başarılar 0 2 Yorumla hot_chocolate +1 yıl Tebrikler Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
NeganLucille Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 302 cevap paylaştı. Ne sınavı var 0 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Yemek sınavım Yorumla
Bunasıl_iş Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Ne sınavı var? 0 5 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Yemek sınavı Yorumla Bunasıl_iş +1 yıl Anlamadım yemek derken Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Gastronomi okuyorum Yorumla Bunasıl_iş +1 yıl Başarılar.. Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
ugurlubayankus Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl bok gibi 0 2 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Neden? Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Öyle berbat Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Diğer konusunda 24,9b cevap paylaştı. Güzel geçiyor. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gecem güzel geçiyor
Sınavında başarılar, aileme kavuştum bu akşam şu an babamın göbüşünde yatıyorum 😻
Teşekkür ederim sevindim senin adına :)
Teşekkür ederim 😊
Ne olsun, araba ilanlarına bakıyorum. Şimdiden başarılar dilerim.
Tebrik ederim.
Teşekkür ederim abi
İnşallah bardaktaki alkollü içecek değildir abi 😁😁😁
Bide nargile var ya ciğerine tecavüz eder abi o
Etsin kardeşim yanmışım zaten ben
Üzülme abi değmez senin hayatın kadar hiç bişey kıymetli olamaz 🥲🥲
Bazen insanın elinde olmuyor kardeşim
Yani birakmani isterdim ama sen bilirsin ben senin iyiliğini ve sağlığını düşünüyordum hiç kimse senin bu devirde iyiliğini düşünmez abi sen bana denk gelmişsin ki bende yazıyorum bu kötü günlerde sımsıkı sarılmamiz lazım birbirimize
Cansın kardeşim düşünmen yeter
🌸🌸🌸
Hadi geçmiş olsun 👍🏼👍🏼👍🏼
Teşekkür ederim
Şu an hareketli geçiyor, birazdan sakin dakikalara giriş yaparım.
Nasıl geçsin geçen gece karidesten zehirlenmişim iki gündür tuvalette sabahladım.
Şu nargileleri gorunce niye aklıma Arap ya da Suriyeli geliyor hep
Vizyon meselesi kardeşim
Geçersin sen hiiiç mi hiç stres yapma..
Geçtim 🙃🙃
Güzel geçiyor sanada başarılar diliyorum
Teşekkür ederim
Sıkıcı geçiyor başarılar...
Berbat ya
Eşya toplamaktan helak oldum
Yorgunum ve müzik dinliyorum.
Başarılar
Tebrikler