Hala sacmaliyon bilmedigin icin böyle konusmak iyi degildir bizler cehennemin nasil bir yer oldugunu bilseydik o zaman iste cehennemden kacmak icin yer arardık bu halde olmazdık bilmedigimiz sen ben o bu su farketmesizin sacma sapan konusuyoruz bu konusmalar bizi cehenneme daha da cok yaklaştırıyor tabi konusmalarımıza düşüncelerimize dikkat etmeliyiz hepimiz ölmek sana bir çözüm getirmez bu dünya bizim icin cennet aslinda hayatimizi düzene sokup günahlardan af dileyip bir daha yapmayacagiz ibadetlerimizi yapmaya başlayacağız dos doğru olacagız ama işre yapmıyoruz biz daha çok günah isleyip cehenneme daha çok yaklaşıyoruz ve günü gelince asla kaçamayacağız da ne kadar istemesekde cehenneme girecegiz bu hayat bizim icin aslinda bir cennet yeri bu hayati cehenneme ceviren biziz insanoğludur bizler Allahın dedigi şekilde onun koymus oldugu kurallar icin de yaşasak böyle olmazdık bizim sorunumuz bu onun dedigi gibi yasamiyoruz sonra da vayy bize ne oldu diyoruz biz yanlis yolda yürüyoruz bizim basımıza gelen felaketler bu yüzden ve kimse anlamak istemiyor onun yerine ciyakliyor viyaklıyor bize daha az bile bunlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Niue noldu ki zaten gidince nasıl şikayetçi olacan 😅😅😅
Önce mektup
Birileri çok fena üzmüş seni
Hayat yordu beni sonra sevdiklerim kırdı beni 😪😪😪😪😪
Hayat herkesi yoruyor sadece seni değil sevdikleri de kırıyor insanları ama olim çare değil dimdik ayakta kalmak tir
O tahtali köyü bilsen o zaman ebeyinkini görürdün iste
Biliyorum dostum burası daha cehennem
Hala sacmaliyon bilmedigin icin böyle konusmak iyi degildir bizler cehennemin nasil bir yer oldugunu bilseydik o zaman iste cehennemden kacmak icin yer arardık bu halde olmazdık bilmedigimiz sen ben o bu su farketmesizin sacma sapan konusuyoruz bu konusmalar bizi cehenneme daha da cok yaklaştırıyor tabi konusmalarımıza düşüncelerimize dikkat etmeliyiz hepimiz ölmek sana bir çözüm getirmez bu dünya bizim icin cennet aslinda hayatimizi düzene sokup günahlardan af dileyip bir daha yapmayacagiz ibadetlerimizi yapmaya başlayacağız dos doğru olacagız ama işre yapmıyoruz biz daha çok günah isleyip cehenneme daha çok yaklaşıyoruz ve günü gelince asla kaçamayacağız da ne kadar istemesekde cehenneme girecegiz bu hayat bizim icin aslinda bir cennet yeri bu hayati cehenneme ceviren biziz insanoğludur bizler Allahın dedigi şekilde onun koymus oldugu kurallar icin de yaşasak böyle olmazdık bizim sorunumuz bu onun dedigi gibi yasamiyoruz sonra da vayy bize ne oldu diyoruz biz yanlis yolda yürüyoruz bizim basımıza gelen felaketler bu yüzden ve kimse anlamak istemiyor onun yerine ciyakliyor viyaklıyor bize daha az bile bunlar
Bananeee mk
Dindar dostum ajsjs
Biliyorum ama işte öldükten sonra banane olmayacak bana konustugun gibi konusamiyacaksin işte böyle konuşmak kolay tabi
Offf inanmiyorumki ben
Ölmek öyle kolay değil. Kendine gel.
😪😪😪😪😪
Neyin var
Profesyonel kiralık katilim. Yaz bana.
Öldürebilinmi cidden?
Öbür tarafa gitmeden bende seninkine korum ansjsjs
O zaman gitmeden sen de beni vur. Namusum temizlensin bari.
Qjsjsjjsjsjsjsjs
🤣🤣🤣🤣🤣😪😪😪😪😪
O smiley "burnum akıyor"mu demek?
İstediğini yapabilirim gerçekten
Nasıl beni öldürecekmisin
Pardon sen dalga geçiyormussun 😁
Psikiyatriste git valla bak
Hiç bir işe yaramıyor inanki
Psikoloğa git o zaman. İlaç işe yaramıyorsa terapi yarar
Hayır inanmıyorum onlara keşke bir kaza ile olsem çok istiyorum
İnanmak derken? Var olduklarına mı inanmıyorsun?
Ohahahabzvzbx hz
Tahtalı koye muhtar yapalım seni
Huzur içinde yatayım yeter
Alkolü fazla al kendin gidersin zaten
Mk sanki ben bilmiyom
Seni s... rm ha
😂😂
Toppppp gülme toppp
Top olduğumu nerden çıkardın kezban
Yanliz ben Türk deilim o yüzden kezban sevgilindir jahahahh
Türk olsan neye yarar
Aynen haklisin
Nasıl göndereyim
Silahla vur
Askimla oldurebilirim
Ney cokmu yakisiklisin 😪😪
Evet
Hmm
Sen neden olmek istiyorsun prenses anlat bakalim ben de saclarini oksayayim konusurken
Artık yoruldum hayattan ablalarım abim bile beni eziyor kurtulmak istiyorum
Nasil eziyorlar ne yapiyorlar
Hizmetçi gibi kullanıyorlar beni babamin evine sigdirmiyorlar bekarim delicoş insanım hemen moralimi bozuyorlar
Alip kacirayim mi seni evimin sultani ol
Hayatımı mahvediyorlar izin vermek istemiyorum
Dalgayida bırak
Dalga gecmiyorum. Kendini uzme ve toparlan agirligini koy. kac yasindasin
25 yaşındayım gizlendin?
Sacma sapan yazanlar var kafami bozdular. Calisiyor musun
Hayir wjsjejj
Öyle bir yer mi var?
Öbür dünya yaw
Canım ironi yaptım ama neyse
Sen öbür tarafta sıkıntı çekmemek için burada hazırlık yap önce
Hazırlık az çok var
Çok yap
Birbirimizi gonderebilsek keske
Sen neden be 😪😪
Çok boş değil mi sence de her şey
Boş ve yalan artık bitsin istiyorum
Belki de iyi şeyler olur ileride umutsuzluk daha kötü
Sırayla öldürün.
Hayır hic olmadıki bu saatten sonrada olmaz
Ne bileyim ben zaten 30 oldum belki bir bu kadar daha yaşamam zaten diye umuyorum
Bayan IQ
Cinsiyet ile olan alakasını çözemedim?
Bayanmi
@Dreamy171 ney