İlk defa icki icecegim kafam cok bozuk. cok carpar mi kotu olur muyum yardimm
Cevabın nedir?
Değerli kız kardeşim.
Bira içmeyiniz şüphesizki o şeytanın pisliğinden başka birşey değildir.
Ey iman edenler! Şarap, kumar, dikili taşlar (putlar), fal ve şans okları birer şeytan işi pisliktir; bunlardan uzak durun ki kurtuluşa eresiniz. (Maide, 5/90)
El-Muğîre (radıyallahu anh) anlatıyor: "Resûlullah (aleyhissâlatu vesselâm) buyurdu ki: "Kim içki satarsa, hınzır kasaplığı da yapsın"
Ebu Dâvud, Büyû 66, (3489).
Kim Allah'a ve ahirete, inanıyorsa üzerinde içki bulunan sofraya oturmasın."
Tirmizi, Edeb 43, (2802); Nesai, Gusl 2, (1, 198).
değerli kardeşim o içtiğin içkinin sana zararı çoktur islamiyete görede büyük bir haramdır.
ayetlerde ve hadislerde size gösterdim.
müslüman kardeşlerim için hayırdan başka birşey istemiyorum.
Kaçın kurtulun hemen o sofradan içkiden haramdan kumardan
nasıl çıkarsın yüce rabbin huzuruna.
mahşerde salihler zümresinde görüşmek üzere
selam ve dua ile
vesselam62 Yorumla- +1 yıl
Ne diyorsun sen yobaz bana uydurma şeylerden bahsetme eğer kötü bir insansan bira içtiğinde etrafına zarar verirsin icmesende verirsin sarhoş olsanda yani aileden din aşılaması ile büyütülen yobaz içki güldürür konuşturur muhabbet ettirir. Seytanin içeceği falan değil yani kurtul su yobazliktan artık.
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 320 cevap paylaştı. Bak Şimdi Market Salih Abiye Giti İki Biraz Kap Tuborg Şişeyle Basla :) Alışasın Maksat :) Kapagı Zaten Kolay Açılır. Açtın Mı Yer Fıstıgını Unutma O Olmassa Olmaz. Sigarayıda Eksik Etme Kullanmıyorsan Bile Başla Muhakkak Birayla Sigaranın Tadı Ayrı Çünkü :) Sonra Kapagı Aç Güzel De bir Kaset Koy Teybe :) Sonra Ağzınla İçmeye Basla He Kafaya Dik :) Ohh Lıkır Lıkır Buz Gibi :) Afiyet Olsun :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
+1 yılha bira içersin ha çiş içersin farkı olmaz yani dertlenince bira içip unutmak isteyeni de ilk defa gördüm. Kafan bozuksa git sek bir votka dik bir kerede bak bakalım dünya kaç bucak olacak sana. benim diyen adamı döndürür haberin bile olmaz!!!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiranın senin kafanın bozukluğuna hiçbir etkisi yok ki. Çözüm alkol almak değil;bu kafanı bozan sorun neyse ondan kaçmaktır. Sorun neyse ona çözün yolu ara.
04 Yorumla
Soran+1 yılGonul yarasi ne yapiyorsam olmuyor
Cevap sahibi+1 yılİçince geçecek mi sanki kendini kandırma.
Soran+1 yılBiliyorum ama belki bir gunluk unutturur
Cevap sahibi+1 yılBir gün unutturacak ya sonra?
Boşver, hiç içme.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
95Cevap
+1 yılhiç bişe olmaz korkmayın. ilk etapta tadı hoşunuza gitmeyecektir. acımtırak bir tadı var. Mesela benim damak tadıma bira pek uymaz. Daha çok şarap tercih ederim. ama ortamındada bira kullanırım. Aşırıya kaçmadan kullanabilirsiniz birtek biradan bişeycik olmaz. afiyet olsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılPekii
- +1 yıl
bir tavsiye daha, ağzınızda geveletmeden bir çırpıda boğazdan aşağı indirmelisiniz, ağzınızda geveletirseniz yutamazsınız.
- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKapağı aciyorsun ağzını sisenin ya da kutunun deliğine getiriyorsun bira ile beraber kafanı yukari doğru kaldırıyorsun VE yutkunmaya basliyorsun bu kadar kolay...
00 Yorumla Diğer konusunda 677 cevap paylaştı. Çareyi alkolde aramak zayıflıktır. Çay koy mantıklı düşün çayını yudumlarken hem rahatlar hem soruna bir çare bulursun. Sarhoş olup sadece sorunun üstünü örtersin
02 Yorumla
Soran+1 yılCay sigara ikilisini denedim
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılhızlı hızlı içme
bı de havadar bı yerde ıc yanı oksıjensız bı yerde ıcme :D
ılk tadını sevmezsın ama sonra alışırsın
su gıbı gıdıyor :d00 Yorumla - 34 Yorumla
- +1 yıl
Biradan soğudum a. Q bu videoyu okullarda izletmeliler 😐
Hiç başlama daha kötü olursun içki mahveder insanı süt m. suyu kola fanta ayran şalgam şerbet hoşaf ve binlerce çeşitli içecek varken yazık etme kendine
00 Yorumla
+1 yıl1 bira hic bir sey yapmaz ama bomonti ic en hafifi o ama tadi berbattır tuzlu seylerle beraber ic orn:tuzlu fistik
00 YorumlaDiğer konusunda 849 cevap paylaştı. Birayla sarhos olmazsin ayrica o igrenc tada degmez bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılHimmm
boşuna içme zaten iğrenç bir tadı var bir işe de yaramaz kafan bozuksa spor yap çok iyi gelir
02 Yorumla
Soran+1 yılAglamaktan basim donuyor nasil yapayim spor
+1 yılMiller dene içimi güzel :) merak etme içer içmez kafan gitmiyor :D sarhoş bile olmazsın eminim. Sadece biraz rahatlarsın.
00 YorumlaBira içeceğine tuvalete git bardağa işe onu iç o derece pislik birşey..
10 Yorumla
+1 yılOtur dua et bebem bir işe yaramıyo aksine daha kötü moral bozuyo. İlk içtiğimde 30luk beni şaşırtmıştı
02 Yorumla- +1 yıl
Terbiyesizleşmeye bayılıyosunuz! @GökhaN-00
Neyine yardım edelim :D biranın tadı iğrenç bana göre yani o tadı nasıl beğeniyorlar hala aklım almıyor afedersin ama berbat tadı var :/
00 YorumlaDiğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. İçki bütün kötülüklerin anasıdır.
Hz Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem)04 Yorumla
Soran+1 yılSen biseks olan cocuk degil misin? Bunu bana sen mi soyluyorsun
Soran+1 yılYok bosver. tovbe etmen ne guzel Rabbim yolunu acik etsin umarim bir daha dusmezsin
+1 yılbünyen nasıl bilmiyoruz ki. bomonti veya tuborg gold iç.
09 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki
- +1 yıl
deneyip gör işte. efes içme ağır gelir ve beğenmezsin.
- +1 yıl
canın niye sıkkın
Soran+1 yılGonul yarasi
- +1 yıl
oo derin mevzular. noldu platonik mi kaldın, olmadı mı, yoksa ayrılık mı
Soran+1 yılOlmadi gibi bir sey cok derin mevzular duygularim yerle bir
- +1 yıl
ee olmadıysa olmamıştır, zorla olduramıyosun ki. senin elinden bişi gelmez. böyle düşünerek ferahlatmaya çalış içini. istersen biraları ben ısmarlıyım, hem de dertleşiriz.
Soran+1 yılYok arkadadlarla icrcegiz
- +1 yıl
he tamma afiyet olsun da dikkat et fazla içme. ilk kez içiyomuşsun bünyen hafifse dağıtırsın. nerdeydin sen bu arada
Kimle nerede içeceğine bağlı bir Erkeğin evinde içecek isen su bile içmeni tavsiye etmem bizim bir arkadaş vardı çaya hap atıyordu sevabına kaç kız kurtardım onun elinden
00 YorumlaDiğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Abdest alda iki rekat namaz kıl kalbin yatışsın bira nedir ya.. Faydası olsaydı eğer ayyaşlar mutlu bir hayat sürerdi!
20 Yorumla
+1 yılBiradan bahsediyoruz ne kadar çarpabilir allaşkına -.-
Afiyet olsun.00 YorumlaAlkol gelecekten mutluluk ödünç almaktır. Bu sozun dogrulugunu anladigimdan beri icmiyorum...
00 YorumlaBiradan birşey olmaz ya ama miller iç ilk kez içeceksen
00 Yorumla2 tane miller al. Yanına da tuzlu fıstık. Çok çarpmaz. Yavaş iç
00 Yorumla- Diğer konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılİçiceksen iç bira alkolün en fafifi bir şişeyle birşey olmaz ama bünye meselesi ilk seferde fazla içme (trakyada birayı su gibi içerler)
00 Yorumla Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hiç birşey olmaz. Altı üstü arpa ve şerbetçi otu. Büyütmeye lüzum yok. Dünyanın çoğu yerinde, bira alkolden bile sayılmaz.
00 YorumlaIcki icincede kafan duzelmez bosuna gunaha girme :D
05 Yorumla
Soran+1 yıl:(( ne yaptiysam olmafi
Soran+1 yılO kadar agladimki yastigimi siksam suyu cikiyordu o kadar olmuyor
Soran+1 yılBelki bir gunluk gider
Diğer konusunda 531 cevap paylaştı. Tek başına içeceksen hiç bişe olmaz. Kafasıda güzel olur.
04 Yorumla
Soran+1 yılYok arkadaslala
Soran+1 yılKiz evde
- Diğer konusunda 431 cevap paylaştı.
+1 yılalkol içmekle düzelmez kafa bozukluğu alkol mutluyken ve eğlenirken içilir kafan dağılmaz daha çok kafaya takarsın sarhoş olup dağıtırsın falan eğer kafan dağılsın istiyorsan ağla diyeyim ben sana
00 Yorumla Kafan bozuk ve birami içicen...:))))
Yaş kaç 8 9 felan heralde...:)))
Git bir sek vodka iç ne keder kalır nede mide kusa kusa unutursun herşeyi...:)))00 Yorumla- Diğer konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılBugüne kadar kafan bozumuyordu da ilk kez bozuldu? ve hemen aklına içki içmek mi geldi içitin diyelim dahada kötü olursun hiç bulaşma. ne günlere kaldık ya Allah akıl fikir versin...
00 Yorumla - Diğer konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılharama bulasmayın. gunahtan donmek beraberınde buyuk ecır getirir.
00 Yorumla
+1 yılİçmene gerek yok. Napıcan içip hem haram hem tadı güzel değil.
10 Yorumla1 biradan bir şey olucağını hiç sanmam ama dertlisin diye içmeni tavsiye etmem eğlence için içmek emin ol çok daha zevk veriyor. örneğin arkadaşlarla güzel zaman geçirirsin işte o zaman içmenin tadı farklı.
00 YorumlaEvde yalnız iç o zaman. İlk defa içiyosan dışarda içme. Belki sapıtırsın vs, sonra erkekler kullanmasın seni..
10 Yorumla- Diğer konusunda 622 cevap paylaştı.
+1 yılIlk defaysa çarpar 3 te 1 ini ic evde ic ne olut olmaz beni mesela yarim bile çarpar
01 Yorumla
Soran+1 yılHadi yaa
+1 yılIcmene gerek yok bence illa alkol alacaksan sarap ic tadi guzel en azindan biranin tadi igrenctir
00 Yorumla
+1 yılDik kafayı altı üstü bira bir taneden bir şey olmaz iki ağlar sızlanır kendine gelirsin
00 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. üzgünsünüz ve bu durumu atlatabilmek için, çözüm olur diye mi?
00 YorumlaSigara içme ama arada bir ik biradan bişi olmaz rahatlarsın. Biraz çişin gelir ama. Güzel bir uyku çekersin.
00 YorumlaTadı iğrenç beğenmeyeceksin bir tek onu diyebilirim
01 Yorumla
Soran+1 yılPekii
Gunah haram ya icme otur bir namz kıl dua et. kitap oku kafani başka yerlere ver
14 Yorumla
Soran+1 yılBen bunlari yapacak biri degildim ama artik dayanamiyorum
Soran+1 yılYok ya iradem saglamdir
bira çarparmı ya :D 5 tane extra alsan bile bişey olmaz :D
03 Yorumla
Soran+1 yılHadi yaa
- +1 yıl
gel bir gün içelim birlite @gizem1812
+1 yılkafanın bozuklgunu düzelmiyeceği garantide diğerlerini bilmem
14 Yorumla
Soran+1 yıl:((((
- +1 yıl
gercekler bunlar sigara içiyorum hala moralim bozuk
Soran+1 yılBende icmeye basladim 1 aydir
- +1 yıl
hiç beynin yok mu senin ben bırakmak için yırtınıyon 2 ay soınra 100 metreyi yürürken tıkanırsın leş gibi kokarsın ama sen anlamazsın
Bira biraz zor gider daha önce içmediysen. Fazla çarpmaz ama.
01 Yorumla
Soran+1 yılPekiii
Bence hic icme sonra kusacaksin falan berbat yani faydasi yok 😃😃
06 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya ama cok mutsuzum
Soran+1 yılYeterki bugunluk unutayim :(
Soran+1 yılYok olmuyor
Diğer konusunda 677 cevap paylaştı. bira kimi çarpmış ya kafan bozuksa daha sert bişeyler iç :/
00 Yorumla
+1 yıl2 bira çek demlen rahatla. bakma sen aşağıdaki yazanlara yalandan konuşuyolar :))
00 Yorumla- Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılİçme la aynı eşşek s... gibi Leş gibi kokuyo... Ben içmeye çalıştım kusmak geliyo onu içince :O
00 Yorumla ilk defa içeceksen hiç bulaşmamanı tavsiye ederim zaten herşey ilk deneme ile başlamıyormu
00 Yorumla
+1 yılTuvalete yakin bir yerde iç ya kusarsin ya da çok cisin gelir:) bira hammaliktir
00 Yorumlabira iğrenç yaa ben içtim dedim allahım bunu nasıl içerler insanın aptal olması lazım dedim içiyorsan şarap iyidir :)
01 Yorumla
+1 yılyanında poşet bulundur içtikden yarım saat sonra kusmaya başlarsın :)
01 Yorumla
Soran+1 yılTamamm
Yavrum içme yazıktır gençliğine. zaten ufakla başlar. kötülüklerin anası alkoldür.
04 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum
Soran+1 yılCozum yokk
bira yardim etmezde raki eder, madem ilk kez iceceksin tek atsan bile isini gorur
00 Yorumlaiçme ben tatilde ilk defa içmiştim çok kötü şeyler oldu tavsiye etmem.
00 Yorumlacok içersen çarpırılırsın karnın ne çok aç ne çok tok olsun 2 den fazla içme :)
00 YorumlaDiğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. bira içmek için acil yardım servislerimiz var hemen sana yönlendirelim yerinde hizmet versinler.
00 Yorumla- Diğer konusunda 14,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlk defa içeceksen 2 tane kırmızı tuborg işini görür rahatlarsın sadece yarın kalktığında gene aynı tas aynı hamam unutma
00 Yorumla
+1 yılÇok iyi bir Poh gibi İçince Düzeltilmez Hiç bişe Ya Sabır de geç Napcan Alkolü Sen :)
00 YorumlaAyran Istmarlim sana Yayık Ayranı Lıkır lıkır İçeriz ne O At Sidiği mi içecen DD:Sa:faslfgjsafsad
01 Yorumlaİçme amk.. her kafan bozulduğunda birşeyler mi icecen.! !! Azıcık dik durmayı ogrenin yahu! !
10 Yorumlaaç bir votka koy redbuluda ne baş agrısı olur ne mide bulantısı
00 Yorumla- Devamını Gör (67)
Devamını Gör(112)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem