AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Tutunacağın dalı bile kırar hayat ama inatçıyız, pes etmiyoruz.
Pes ettim artık. Gücüm kalmadı
Vazgeçtiğin an treni kaçırırsın her zaman. Bir adım atsan o an değişecekti belki? Bu yüzden umut etmekten vazgeçilmez. Geleceği bilemezsin çünkü
Gerçekten bunlar daha çok yoruyor. Her defasında ümit etmek çok daha incitici
Haklısın ama bir amacımız olmalı yinede herhangi bir hedef. Olur veya olmaz bilemeyiz ama bir amacın olsun onun için uğraş. Amacı olmayınca insan boşluğa düşüyor dünya daha ağır geliyor. Kimse için değil kendin için birşeyler yapmalısın hayat senin ve kimse birşeyleri önümüze sunmaz.
Vermedi vermiyor hayat daha da zorlaşıyor içinden çıkılamaz bir hale geliyor.
Aaa bu ben
Yaşadıkça zorluk kendinle barışık oluyorsun ve kendi kendine çözüm yolu buluyorsun
Yoruldum ben
Yapıcsk bişe yok şu an sıfırsın şu an kendini ekside görüyorsun ama hani derler ya seve seve ya da... o durumdasın
... Bi türlü seve seve kısmına gelmedi hep...
İnş bir gün görücez o günleri be bizi bu duruma düşürenler aynı durumu yaşansın be
Yoo yaşamıyorlar. Kötüler hep kazanıyor
Oda doğru bol bol dua et cidden Allaha sığınınca sana varlığını olduğundan daha çok gösteriyor ve güç veriyor :)
Hiç gücüm kalmadı. Çok zorluyor beni. Çok aşağılıyor. Çok fazla sabır istiyor.
Sabır bu noktada ortaya çıkıyor. Sabır Sabır diye gram sabrın kalmaz. Kitap vs oku düşüncelerinden kurtar kafanı dağıt ya da şarkı dinle mutlu et kendini
37 yaşındayım. Sabır taşı beni kıskanır. Ufak tefek zaman oyalamaları yemiyor artık gönül.
Belki benim yaşımdan dolayıdır ben yiyorum yalandan gülüyorum. Kendine uğraşıcak bir şeyler bulsan kafan dağılır iyi gelir
Vermiyor sen kendi kendine veriyorsun. Ama insanın kendisine verdiği teselli tatmin etmiyor
Yok aptal gibi oluyorum artık kendime
Hayat arkadaşı bul
O hiç olmuyor hiç
O zaman zor olacak ama karakterini kişiliğini değiştir
Elimden iyilikten başka bir şey gelmiyo
Ufacık bi kötülükte vicdan azabından ölüyorum
Hırs da mı yok çabala biraz o zaman
Çok çabaladım ama benim dağları kaldırdıklarım toza üf demeyenlerin yollarına kum oldular...
Sen yrra yemişsin artık
Teşekkür
RicA
sabrını kaybetme, her şey üzerine geldiği an kaderinin değişeceği andır, tanrı sana uygun şartları sağlayacaktır, yeter ki iyi bir insan ol.
Yeterince iyi bir insan değilim sanırım
vicdanlı ve temiz kalpli bir insan olursan sonunda kötü dönemler bitiyor, tabii bunun için biraz zaman gerek.
Benim adım iyi başka bi özelliğim yok herkes arkamdan iyi olduğumu söyleyip övüp duruyor.. Peki elimde ne var kocaman bir sıfır
dünya malı dünyada kalır, eğer üstünlük algın mal mülkse o en basiti, sonunda o da gelir, sen ruhunu güzelleştirmeye bak, ruhen daha üstlere geldiğin zaman şartlar da yukarıdan değiştirilip sana daha iyi hayat sunulacak, sabret ve bekle, iyi biri olmaya devam edince sonunda huzuru yakaladığını göreceksin, dünyada bu hep böyle olmuştur.
Mal mülk hiç aklıma gelmez.. Sevgi istiyorum, bi de benim hayatım olsun istiyorum.. Hayallerime izin versinler.. Ama yok. Nerde beş para etmez insan var benim çabalayıp alamadıklarım onların kucağına düşüyor. Ve bu benim gözüme soka soka ciğerimi söke söke oluyor
ben de aynı şeylerle karşılaştım, bu da bizim sınavımız işte, bekle ve iyiliğe devam et, dünya sahte gerçekliktir, tanrı seni sevsin yeter, ileride güzel günler bizimdir.
37 yaşındayım. Hangi ileride gelecekse artık
fark etmez, bizler insan bedenine girmiş ruhlarız, ölümsüzüz yani, tekrar doğacağız, o zaman olur ama gelişim asla sona ermez.
Hayat her seye ragmen mutli olabilmektir
Mutlu olmaya inanmıyorum
Mutlu olmak isteyen sebep bulur.
İstemen dunya sersen ayaklarina boatur
Sebepler elime geliyor
Elinde cok sebep var haberin yok
O sebepler sonuçlara yetmiyor artık
orada olsaydin ne olurdj
Teselliye ihtiyaç duymuyorum
Ne güzel hayat
Evet öyle
Vermedi
+++++++++++1
Teselli vermedi hep kendim aştım zorlukları.
Benim gücüm tükendi
Umudunu kaybetme ne gibi sorunların var bilmiyorum ama üstesinden gelmeye bak ya da yardim iste istiyicek gibi durmuyorsun ama
Nefes alıp veriyorum
Sana yardımcı olabilirim.
Evet
Bekleyince gelmiyor
Beklemediğim de gelmedi
Kanka inancini bilmiyorum sınav dünyası kalbine göre ins ;)
İnançlı gibiyim de o sınavlarda birilerine teselli gönderen beni hep es geçiyor
Yeterince istediğin zaman olur ins hersey toprağa bise dikersin toprakta kendi kendine olmaz ilgilenirsen güzelleşir güzel verim olur sen topraksın kalbine ek bakalım nasıl olcak verim
Kalp kimsenin umrunda değil. Hayatım hep kalbime ekmekle geçti. Kimsenin umrunda değil. Kalbimi çiğneyip tükürüyor herkes
Seninle uzun uzun tartisiriz da değermi orasindan emin değilim
vermedi
Ceviz Ağacı