Diğer Bu isimlerden hangisi daha güzel acil? Ölüm kalim meselesi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 1. Rozerîn 2. Şilan 3. Dicle 4. Berivan 5. Reyyan Hangisi? Güncellemeler+1 yıl Evet yardimxi olur musunuz Güncellemeler+1 yıl Nzmn yardum ediceksiniz Güncellemeler+1 yıl Cvp verin Bu isimlerden hangisi daha güzel acil? Ölüm kalim meselesi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ferhatdemir2049 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl soydaşım burada bir sürü faşist varmış sayende gördük.bu isimler güzel ama berivan sanki kulağa daha hoş geliyor :) 2 7 Yorumla Soran +1 yıl Cok haklisin bende öyle dusundum... yaa evet birde hepsi de anlamis İstanbul isimleri olmadigini Yorumla ferhatdemir2049 +1 yıl İstanbul isimleri ya da türk ismi vermek zorunda değilsin araştırmalar bu ülkede ırkçılığın arttığını gösteriyor Yorumla Soran +1 yıl Sen nerelisin Yorumla ferhatdemir2049 +1 yıl bursa da yaşıyorum ama memleket bitlis Yorumla Soran +1 yıl Ne guzel Yorumla ferhatdemir2049 +1 yıl sen nerelisin nerde yaşarsın Yorumla Soran +1 yıl Mardin Yorumla
Berivann6 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl İsmimi pek sevmiyorum :)) 0 11 Yorumla Berivann6 +1 yıl Yorumlarda üzücü hepsi bu isimlere ön yargılı :)) bende geleneksel isim istemezdim ama babam koymuş yinede isimleriyle niye insanları ayırıyorlar çok saçma Yorumla Soran +1 yıl Niye geleneksel istemedzin? Niye utaniyosun gurur duymsn gereken yerde Yorumla Berivann6 +1 yıl Şikayet etmek değil ama kulağa hoş gelmiyor bir de sadece bir bölgeyi kapsıyor ondan Yorumla nomorebets35 +1 yıl cok guzel bir ismin var :)kaldiki biliyorsun bizim ikizlerin isimleri de abrek ve perit :) Yorumla Berivann6 +1 yıl @nomorebets35 🥰 o isimlerde çok güzeller Yorumla Berivann6 +1 yıl @nomorebets35 ve farklı kimsede olmayan Yorumla Soran +1 yıl @nomorebets35 ben begenmdm maalesef Yorumla Soran +1 yıl Ne olmus bir bolgeyi kapsiyors Yorumla nomorebets35 +1 yıl :))))) hic siz begenirmisiniz diye dusunmedik ki :))) Yorumla Soran +1 yıl @nomorebets35 tüh ya Yorumla Berivann6 +1 yıl @nomorebets35 😄😊✨ Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hepsidr kötü doğulu isimleri 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Hicte kötü degil ne var dogu olmussa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ırköı olduğumdan değil beni cezbeden isimler değil o yörenin kültüründen olmadığımdan dicle güzel geliyor bans bir tek Yorumla Soran +1 yıl Olabilir ama tanisan severdin gaset msiafirperver iyiyiz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanışalım o zamsn dkdmc Yorumla Soran +1 yıl Yok be xkkd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Püğğ bu mu sizin misafirperverliğiniz ndnfn Yorumla Soran +1 yıl Jyjdjd yok benim ki bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşte tamam misafirperver değilmişsiniz neyse sen kaybettin belki de çok yakışıklı biriylr tanışma fırsatını kaçırdın belki... Yorumla
Dil28282 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Dilan yap 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Onu sevmiyom Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Hiçbiri :/ 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Niyeki Yorumla Sinirrr +1 yıl içlerinde hiçbiri hosuma gitmedi de ondan fıstığım; yalakalk yapacagima dogruyu söylerim daha iyi ;) sorry :/ Yorumla Sinirrr +1 yıl 🤭😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hepsi birbirinden kötü 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Hicte degil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sans göre öyle bu benim fikrim Yorumla Soran +1 yıl Niye kotu? İstanbul ismi degil diye mi ! Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alakası yok sevmiyorum sevmek zorunda da değilim Yorumla Soran +1 yıl Söyle nedenini ahu olsa seversin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet severim kulağıma hoş geliyor çünkü Yorumla Soran +1 yıl Senin sacini basini yolcam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sebep? Yorumla Soran +1 yıl Niye yolmim ki ahu nun nesi guzel? Ahu dicleye kurban olsun hic kusura bakmada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seninle aynı fikirde olmak zorunda değilim Yorumla Soran +1 yıl Bende senle olmak zorunda deylim kerimcan cım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zorlamayıp fikrime saygı duy o zaman ok? Yorumla Soran +1 yıl tamam ya Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bunlar ne lan 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İsim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahahahah yürü git çocuğa doğru isim bul macera arama Yorumla Soran +1 yıl Pislik herif Yorumla
Buraklegollas Takip Et Yoda Yaş: 43 +1 yıl Hiçbiri 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Buraklegollas +1 yıl Çok daha güzel ışınlar varken Yorumla Soran +1 yıl Iyde benim. yöremdeki bjnlar Yorumla Buraklegollas +1 yıl Yöresel koymak zorunda değilsin ki Yorumla Soran +1 yıl Seviyol Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dicle 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kulağa daha hoş geliyor bence Yorumla Soran +1 yıl Digerleri nasl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha çok doğulu ismi gibi, beğenmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Hepsi öyle zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dicle de öyle değil bence Yorumla
ahmedd3402 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Rozerin bence 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla ahmedd3402 +1 yıl Hem güzel isim hemde çok kullanılan bir isim değil mesela Berivan herkes koyuyor Dicle aynı Yorumla Soran +1 yıl Dicle ve berivani herkes koymuyor ki sen nerelisin Yorumla ahmedd3402 +1 yıl Çok var öyle deme Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla ahmedd3402 +1 yıl Ne yok Yorumla Soran +1 yıl Beb gormedim Yorumla ahmedd3402 +1 yıl Diyorsun 😅 nerelsin Yorumla Soran +1 yıl Mardin Yorumla ahmedd3402 +1 yıl Mardin'de nasıl bu isimler yok Yorumla Soran +1 yıl Mardinde var. Baska yerlerde yok Yorumla ahmedd3402 +1 yıl Bence var hakları Şırnak Bitlis Van vsvs Yorumla Soran +1 yıl Ben istanbuldan bahsediyorum Yorumla ahmedd3402 +1 yıl İstanbul'da ne aradın 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
soydaşım burada bir sürü faşist varmış sayende gördük.
bu isimler güzel ama berivan sanki kulağa daha hoş geliyor :)
Cok haklisin bende öyle dusundum... yaa evet birde hepsi de anlamis İstanbul isimleri olmadigini
İstanbul isimleri ya da türk ismi vermek zorunda değilsin araştırmalar bu ülkede ırkçılığın arttığını gösteriyor
Sen nerelisin
bursa da yaşıyorum ama memleket bitlis
Ne guzel
sen nerelisin nerde yaşarsın
Mardin
İsmimi pek sevmiyorum :))
Yorumlarda üzücü hepsi bu isimlere ön yargılı :)) bende geleneksel isim istemezdim ama babam koymuş yinede isimleriyle niye insanları ayırıyorlar çok saçma
Niye geleneksel istemedzin? Niye utaniyosun gurur duymsn gereken yerde
Şikayet etmek değil ama kulağa hoş gelmiyor bir de sadece bir bölgeyi kapsıyor ondan
cok guzel bir ismin var :)
kaldiki biliyorsun bizim ikizlerin isimleri de abrek ve perit :)
@nomorebets35 🥰 o isimlerde çok güzeller
@nomorebets35 ve farklı kimsede olmayan
@nomorebets35 ben begenmdm maalesef
Ne olmus bir bolgeyi kapsiyors
:))))) hic siz begenirmisiniz diye dusunmedik ki :)))
@nomorebets35 tüh ya
@nomorebets35 😄😊✨
Hepsidr kötü doğulu isimleri
Hicte kötü degil ne var dogu olmussa
Yok ırköı olduğumdan değil beni cezbeden isimler değil o yörenin kültüründen olmadığımdan dicle güzel geliyor bans bir tek
Olabilir ama tanisan severdin gaset msiafirperver iyiyiz
Tanışalım o zamsn dkdmc
Yok be xkkd
Püğğ bu mu sizin misafirperverliğiniz ndnfn
Jyjdjd yok benim ki bu
İşte tamam misafirperver değilmişsiniz neyse sen kaybettin belki de çok yakışıklı biriylr tanışma fırsatını kaçırdın belki...
Dilan yap
Onu sevmiyom
Hiçbiri :/
Niyeki
içlerinde hiçbiri hosuma gitmedi de ondan fıstığım; yalakalk yapacagima dogruyu söylerim daha iyi ;) sorry :/
🤭😂😂
Dicle hoştur.
Hepsi birbirinden kötü
Hicte degil
Sans göre öyle bu benim fikrim
Niye kotu? İstanbul ismi degil diye mi !
Alakası yok sevmiyorum sevmek zorunda da değilim
Söyle nedenini ahu olsa seversin
Evet severim kulağıma hoş geliyor çünkü
Senin sacini basini yolcam
Sebep?
Niye yolmim ki ahu nun nesi guzel? Ahu dicleye kurban olsun hic kusura bakmada
Seninle aynı fikirde olmak zorunda değilim
Bende senle olmak zorunda deylim kerimcan cım
Zorlamayıp fikrime saygı duy o zaman ok?
tamam ya
Bunlar ne lan
İsim
Ahahahah yürü git çocuğa doğru isim bul macera arama
Pislik herif
Hiçbiri
Neden
Çok daha güzel ışınlar varken
Iyde benim. yöremdeki bjnlar
Yöresel koymak zorunda değilsin ki
Seviyol
Dicle
Niye
Kulağa daha hoş geliyor bence
Digerleri nasl
Daha çok doğulu ismi gibi, beğenmiyorum
Hepsi öyle zaten
Dicle de öyle değil bence
hepsi berbat
Niye ki
Rozerin bence
Neden
Hem güzel isim hemde çok kullanılan bir isim değil mesela Berivan herkes koyuyor Dicle aynı
Dicle ve berivani herkes koymuyor ki sen nerelisin
Çok var öyle deme
Yok
Ne yok
Beb gormedim
Diyorsun 😅 nerelsin
Mardin
Mardin'de nasıl bu isimler yok
Mardinde var. Baska yerlerde yok
Bence var hakları Şırnak Bitlis Van vsvs
Ben istanbuldan bahsediyorum
İstanbul'da ne aradın 😂