Diğer Artık uyumalı mıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Şu saate kadar sohbet edecek birini aradım yok.. neden beni bulmadınız? Güncellemeler+1 yıl Ben artık uyuyorm iyi geceler 😴😴 Güncellemeler+1 yıl Güncel 😇😅 Artık uyumalı mıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 545 cevap paylaştı. Bir de böyle gizliden akılları sıra şov yapmıyorlar mı. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayırdır? Yorumla
EfeÇerkez Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 527 cevap paylaştı. Uyu uyu bu saatten sonra gelen hayırla gelmez 😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Uykum geldi zaten 😴 Yorumla EfeÇerkez +1 yıl Geç bile kalmışsın kuzum :) Yorumla Soran +1 yıl İyi geceler 😴😇 Yorumla EfeÇerkez +1 yıl Sana da Yorumla
Beyefendiori Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl babalar kaçar yeter a q doğuyor güneşim yatma zamanı 0 0 Yorumla
ibrahimfurkan34 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gizlidesin amacın cinsellikse istemem bi derdin varsa dinlerim 0 0 Yorumla
KılıçArslan08 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Bu kadar insan arasında sen bulsaydın keşke. :D 0 0 Yorumla
Charmanderr Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 697 cevap paylaştı. Agaaa be KS erkeleri ne has yazmadılar sana ksksksms 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl nassı bir sohpet mesela. ayıca pembeliler mi mavililer mi. gerçi mavililer dmkte maviye hakaret. sahi erkekler aslında ne renk 0 0 Yorumla
Kanekii Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 34% +1 yıl Diğer konusunda 702 cevap paylaştı. Ee gizlisin nasil bulim sen gel bul beni 0 0 Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 787 cevap paylaştı. Uyku önemli boş ver ben uyuyamıyorum 0 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Diğer konusunda 361 cevap paylaştı. Buraya yazanlardan seçersin yarın 0 0 Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Tüh kaçırdın, kendi kendini söndür sen de. 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Uykun yoksa konuşalım istersen 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Arasaydin coktan seni bulurlardi 0 0 Yorumla
Black_Night37 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Ben burdayım da sen yoksun. 0 1 Yorumla Black_Night37 +1 yıl Kaybol Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Hadi ya uyu, akşam şansını bir daha denersin :D 0 0 Yorumla
charmming Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Kaç saattir uyuyor musun hala shsjja 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hı:) yeni uyandım bidaha yoklayaym dedim. Yorumla charmming +1 yıl Bende seni bekliyordum 😂 Yorumla
birvarmısbiryokmus07 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Bu saatte sohbet mi olur? 18 konuşacaksak yaz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl O sohbete dahil değil mi:) Yorumla birvarmısbiryokmus07 +1 yıl Sohbet değil o bence, duyguları dışa aktarım Yorumla birvarmısbiryokmus07 +1 yıl 😇 Yorumla
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bileydik gelirdik :/ 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Uyu bence ya da gel 0 0 Yorumla
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Diğer konusunda 367 cevap paylaştı. Bulamazsın 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 8b cevap paylaştı. Uyu en iyisi 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ses vermedin ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Bir de böyle gizliden akılları sıra şov yapmıyorlar mı.
Hayırdır?
Uyu uyu bu saatten sonra gelen hayırla gelmez 😂
Uykum geldi zaten 😴
Geç bile kalmışsın kuzum :)
İyi geceler 😴😇
Sana da
babalar kaçar yeter a q doğuyor güneşim yatma zamanı
Gizlidesin amacın cinsellikse istemem bi derdin varsa dinlerim
Bu kadar insan arasında sen bulsaydın keşke. :D
Agaaa be
KS erkeleri ne has yazmadılar sana ksksksms
nassı bir sohpet mesela. ayıca pembeliler mi mavililer mi. gerçi mavililer dmkte maviye hakaret. sahi erkekler aslında ne renk
Ee gizlisin nasil bulim sen gel bul beni
Uyku önemli boş ver ben uyuyamıyorum
Buraya yazanlardan seçersin yarın
Tüh kaçırdın, kendi kendini söndür sen de.
Uykun yoksa konuşalım istersen
Arasaydin coktan seni bulurlardi
Birazdan toplanirlar 😂
Ben burdayım da sen yoksun.
Kaybol
Sen de beni bulmadinki 😁
Hadi ya uyu, akşam şansını bir daha denersin :D
Cunku ben yenı geldım
Kaç saattir uyuyor musun hala shsjja
Hı:) yeni uyandım bidaha yoklayaym dedim.
Bende seni bekliyordum 😂
Bu saatte sohbet mi olur? 18 konuşacaksak yaz
O sohbete dahil değil mi:)
Sohbet değil o bence, duyguları dışa aktarım
😇
A bende
Bileydik gelirdik :/
Sen kimsin knk.
Uyu bence ya da gel
Buyur gel konuşalım
İyi ya bende bulmadim
Uyuu