Ona ne yapmalıyım ki beni sevdiğini anlayayım, Ve ya ne sorayım ?
Gerçekten yardımınıza ihtiyacım var.
Gerçekten yardımınıza ihtiyacım var.
Kankan eger erkekse bunu yapma derim cok iyi bir arkadasini kaybetmis olursun ,bu olayin geri donusu yok, ayrica onun iyi niyetini istismar etmis olursun.
Dert ortagini,menfaatsiz sirdasini kaybedeceksin onun icin bunu yapma.
Genelde erkek arkadasla tanisma problemi olan kizlarda bu durum ortaya cikiyor sonuc husran oluyor,
Kesfedilmis hazir kitayi tekrar kesfetmeye kalkiyorlar, benim yanimda ne cevher varmis haberim yokmus diyorlar sonuc tam bir husran...
Onu bir anda sok edebilirsin.
En basta hatali olacak hersey ,yeni erkeklerle neden tanisamiyorsun bu neden oluyor lutfen onu dusun.
Sevgi itekleye itekleye olmaz asla olmaz .
saygilarimla
Saol çnerilerin için;) ama kankam olarak gördüğüm kişi bi kız ve beni tam olarak sevip sevmediğini bilmiyorum, bana seni seviyorum demesine rağmen buna inanmıyorum kendimi inandırmak için ona öyle bi soru sormak istiyorum ve ya öyle bi plan yapmak istiyorumki herşeyi anlayayım ve ondan uzak durayım, böylece zamanımıda boşa harcamayayım onunla ? varsa aklında bişey lütfen söyle;)
Korktugum basima geldi ,o zaman zaten senin kankan degil herhangi bir kiz arkadasin isin daha kolay bir soru ile bunu asla ogrenemezsin.Zamana yayma gerekir senin zor durumda oldugun bir donemde veya menfaatlerin catistigi bir donemde hersey aciga cikar biraz sabir gerekiyor yani.
alkol tüketimi iyi bi çaredir. alkol alın sarhos olsun dokulur ve bu sırada sana biraz farklı bişekilde dokunuyorsa ve belki ilerlemek isteyebilir bu daha anlasılır bısekılde ortaya cıkar.
gerçek dostlukların arasında böyle bir test olmaz kii..sen zaten sezersin varsa bir şeyler..benim kanka diye hitap ettiğim kız kardeşim dediğim bir kişi var..yıllardır bir an şüphe duymadım sevgisinden...arada düşündürücü durumlar varsa kankan değildir..sana zarar veren şeyler için de kendini yıpratma..
bu durum sevgili içinde geçerlidir...sürekli sevdiğin adamın seni sevip sevmediği ihtimali düşünmen,hatta bunu seziyor olman,sen de öyle bir etki bırakması...şüphe çok fena bir zehirdir..düştüğü an içine ters giden bir şeyler vardır..gerçekten kanka,dost,kardeş sevgisi ailede her hangi birine duyduğumuz sevgi gibi oluyor..bu ölçüde değerlendir..ve kimse için kendini üzme:)
rica ederim:))
Benim sevgilimin arkadaşı biz çıkarken beni seviyormus ozaman da bana yenge falan diyodu şimdi sevgilimle ayrıldık sevgilimin arkadasiyla da hergün konuşuyoruz falan telefondan acaba hala beni seviyor mu yqni çok ilgili bana karşı ama kanka diyo nolur bişey söyleyin
Cevap
5Cevap
Sana benim yaptığım bir şeyi soyliyeyim, denemekte fayda var, ona sorular sor, bir dostda aradigi ozellikler falan sonrada o ozellikler bende var mı diye sor, ben sınıfdan dost olduğum için ona sınıfta o ozelliklerde olan hickimse yok mu diye sormustum ve bana var, sen! Demişdi neyse bunuda sorduktan sonra sence ben seni ne kadar seviyorum diye sor sonra sen beni ne kadar seviyon falan de duygusal biriyse biraz derine git (anla işte) ya da dd oyna dogruluk dogruluk yani sırayla sorular sorun ve cevap vereceginize söz verin sonra sende duymak istədiyin, almak istədiyin cevapları soru şeklinde sor, valla ben boyle yapmistim tabi biz siniftaniz biraz farklı ama sen yinede dene yadaaaaa bir tavsiye dahaaa kavga edin biraz farklı bir kavga bir suç ortagin olacak... Bu kavganin sonunda kesin öyrənirdim kesin, istersen anlatiyim
Önce arkadaştık sonra sevgili olduk, olmadı ayrıldık, sevgimizde bitti arkadaşlığımızda... Nasıl bir zihniyettir anlam veremiyorum artık.
şimdiye kadar anlaman gerekirdi senle ilgilenmesinden sana sahiplenmesinden senle bol bol vakit geçirmesinden hep mesaj atması araması konuşmak istemesi bunlar belirtilerdir
kendi kalbin ve duyguların seni sevdiğini söylüyorsa seviyordur yok illa tatmin olmak istiyorsan senin için önemli fedakarlıklar yapıyorsa seviyordur
direkt olarak sor gitsin.bence arkadaşlar birbiriyle sevişebilmeli ://
Gözlerinde görür, kalbinde hissedersin gerçekten seviyorsa.
Sence ben ideal bir eş ve kadın mıyım de. Sana açılmaya yeltenirse yardımcı olursun. Öylesin böylesin iyi birini bulursun moduna girerse bende yalnızım benim kankam ol hahahaha
valla Sinemcim bunun bir yolu var şimdi söylersem döversin beni : ))) ama benim bulabildiğim tek yol bu.
Şimdi üçümüz beraber yemeğe gidiyoruz. Boğazda ben size balık ikram ediyorum. Sonra sen kankayı bana yapıyorsun. Gel zaman git zaman bakıyorum seni satıyor mu : ) güzel fikir valla aslında, kendim için birşey istiyorsam namerdim öyleyim böyleyim
çok kötüsün
senı sevdıgıne ınanmıyorsan bızım dıyecegımız herhangı bırsey bunu degıstırmeyecektır.
Kankanınmı? Sevgili gibi yani!?
Canım beni mazur gör fakat ben soruyu tam olarak inan ki anlamadım :) Şimdi seni seviyorum diyormuş ama nasıl? Yani açık açık sorarmısın sorunu, sıcaktanmı aklım durdu anlamadım ki :) Sen kızsın dostun kız, duygusal olarakmı dost olarakmı sana verdiği değeri bilmek istiyorsun?
Erkek dimi bu kanka ?
Sinem aynı durum bendede var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar