Diğer Fin@nsal diye bir şey var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Soru soruyorum hiçbir kötü amaç yok Güncellemeler+1 yıl Erkeğe yakışan büyüklük zaten kadına ita-atkar oluşu💓 Güncellemeler+1 yıl Güncelll Fin@nsal diye bir şey var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Learnedman Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yapanlar var ama kendine saygısı olmayan insanlar yapıyor.. 0 0 Yorumla
batuhannn11 Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Köle ruhlu değilim ama köle severim bakar besler her türlü ihtiyacını karşılarım 0 0 Yorumla
BAYKAYA34 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Dolu yaa bir sürü manyak erkek var kafayı onla bozmuş 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Bana da denk gelsin adam gibi Yorumla BAYKAYA34 +1 yıl Ulaş buluyum sana ahajaaj Yorumla Soran +1 yıl Uydurma Yorumla BAYKAYA34 +1 yıl Niye uyduruyum Yorumla Soran +1 yıl Uyduruyorsun nasıl bulucam Yorumla BAYKAYA34 +1 yıl İnanmıyorsan ne yapabilirim Yorumla Soran +1 yıl Hani nasıl bulucaksın Yorumla BAYKAYA34 +1 yıl Tanıdık ayarlicam işte napıyım Yorumla Soran +1 yıl Buraya etiketleyebilirsin hemen silerm yorumu Yorumla BAYKAYA34 +1 yıl Burayı kullandığını söylemedim ki Yorumla BAYKAYA34 +1 yıl Bekliyorum yazmanı Yorumla BAYKAYA34 +1 yıl Bende gönderemiyorum sana Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl var bıldigm biride cok para istiyor 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Kanka finansl köle para istemez para verir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl he o farklı bana teklıf veren oldu 3 bin vereyim diye bakıre oldgum için cvp vermedim zengin adam her görüşmede iki bin veririm dedi istersen hergün dedi cevap vermedim İstanbul'da Yorumla Soran +1 yıl O kölelik değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne peki knka ben anlamakı onlardan istersen veriirm sana bilgilerini işine yararsa sorunuda begendim anlat istersen bana ku bas harfı Yorumla Soran +1 yıl Şey seks bekleyenle olmam o kölelik de olmuyor karşılıklı görüşme oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o bana dediki ilişkı yok sadece öpüşürüz dedi Yorumla Soran +1 yıl Bence o adam sensin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl töbe töbe nerden çıkardın bunu bb Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kolemi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl H. ııı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Var sendemi bulmak istiyon kendine Yorumla
Sıcakkkk Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Var ul aş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bin tane kız takip ediyorsun senden olmaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yapanlar var ama kendine saygısı olmayan insanlar yapıyor..
Köle ruhlu değilim ama köle severim bakar besler her türlü ihtiyacını karşılarım
Dolu yaa bir sürü manyak erkek var kafayı onla bozmuş
Bana da denk gelsin adam gibi
Ulaş buluyum sana ahajaaj
Uydurma
Niye uyduruyum
Uyduruyorsun nasıl bulucam
İnanmıyorsan ne yapabilirim
Hani nasıl bulucaksın
Tanıdık ayarlicam işte napıyım
Buraya etiketleyebilirsin hemen silerm yorumu
Burayı kullandığını söylemedim ki
Bekliyorum yazmanı
Bende gönderemiyorum sana
Finansal karşılıklıyım
var bıldigm biride cok para istiyor
Kanka finansl köle para istemez para verir
he o farklı bana teklıf veren oldu 3 bin vereyim diye bakıre oldgum için cvp vermedim zengin adam her görüşmede iki bin veririm dedi istersen hergün dedi cevap vermedim İstanbul'da
O kölelik değil
ne peki knka ben anlamakı onlardan istersen veriirm sana bilgilerini işine yararsa sorunuda begendim anlat istersen bana ku bas harfı
Şey seks bekleyenle olmam o kölelik de olmuyor karşılıklı görüşme oluyor
o bana dediki ilişkı yok sadece öpüşürüz dedi
Bence o adam sensin
töbe töbe nerden çıkardın bunu bb
Kolemi
H. ııı
Var sendemi bulmak istiyon kendine
Var ul aş
Bin tane kız takip ediyorsun senden olmaz
Varr