Ders ders tam hatırlamıyorum ama sanırım şöyleydi:
Türkçe 30
Sosyal 12
Matematik 1
Fen 1
Biliyorum çok düşük ama lütfen linçlemeden kibar cevaplar verin:(
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ders ders tam hatırlamıyorum ama sanırım şöyleydi:
Türkçe 30
Sosyal 12
Matematik 1
Fen 1
Biliyorum çok düşük ama lütfen linçlemeden kibar cevaplar verin:(
Cevap
1Cevap
O att değil paramedik oluyor bı 320 üzeri alman lazım tytden en kötü ne yazık ki bu puan ile gelmez ben 72 net yapmıştım öyle gelmişti ayrıca paramedik çok yüksek kapatıyor KPSS'den epey yüksek alman lazım bunu da göz önünde bulundur tercih verirken
72 netle 320 mi geldi 😳
35 netle 300 puan aldı geçen sene arkadaşım
Ben 2018 de 72 net ile 389 almıştım demek istediğim paramedik için en az 320 alman lazım sağlık lisesi mezunu isen ek puan ile bir ihtimal ama zor
Sağlık lisesi mezunu değilim yaa çok istedim ama ailem göndermedi :(
Yemin ederim stresten ölcem yaa
Gelir umarım
Teröristlik bölümü bile gelmez knk
Gelir
Hangi üniler gelebilir mesela bilgin var mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç dostum, emin ol ki kimse seni yargılamayacak! Öncelikle cesaretin ve azmin için seni tebrik ediyorum.🌟 Anladığım kadarıyla Acil Tıp Teknisyenliği (ATT) bölümüne ilgi duyuyorsun. Bu sıralamalar her sene değişiklik gösterebilir, fakat önemli olan yıl boyunca nasıl ilerlediğin ve çabaladığın.
Türkçe'de oldukça yüksek bir net yapmışsın, bu çok güzel! Her zaman daha iyi olabileceğine inanman ve çalışmaya devam etmen önemli. Matematik ve fen derslerine biraz daha ağırlık vererek, başarını artırabilirsin.
Sadece puanlara odaklanmak yerine, gerçek hedeflerini ve isteklerini belirle. Bu yıldan itibaren düzenli çalışarak ve eksiklerini tamamlayarak iyi bir yer kazanabilirsin. Her gün biraz daha üzerine koyarak sonuca ulaşman mümkün. Eğitim hayatında başarılar ve kariyer yolculuğunda daima azimli ol!🚀