UFO görüntüleri paylaşmak istiyorum bunu için düzgün net bir görüntü alabileceğim bir kamera oneleriniz var mı?

20 yıldır peslerindeyim anlamaya çalışıyorum , gördün mü daha önce dersiniz hayır benzettimlerim oldu uydu ile karistirdiklarim oldu , uçak ile karitirdigim oldu ama son 1 yıldır aşırı derecede görüyorum ilk gördüğümde panik yaptım , ama sonra sonra alistim öyle uzaktan falan değil binanın üzerine durani da gördüm karşımda olanı da gördüm peki bunu birine anlattığimda kim inanır? Kimse ! Kız arkadaşıma bahsettim tepki belli saçmalıyorsun o halde bu gece benimle kal dedim salondan büyük terasa çıktık tabi ki yoktu bende hayal kırıklığına uğradım tamam o dedi ki ben yatacağım çok uykum geldi yat dedim , balkonun demirlerini tuttum vakmak istem koca metalik gri aniden turuncuya dönen bir cisim üzerime geliyordu kız arkadaşıma bağırdım çabuk koş diye görür görmez içeri kaçtı eli ayağı titredi çünkü yakından gördü artık inanan bir kısım var deli olmadigimi kanıtladım , ama benim amacım bunlari herkese göstermek ama telefon kamerası ile cektiklerim bildiğin sokak yıldız gibi görünüyor çok saçma görüntü alıyor
UFO görüntüleri paylaşmak istiyorum bunu için düzgün net bir görüntü alabileceğim bir kamera oneleriniz var mı?