Diğer Hangi Türk boyundansiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor KazakistanKırgızistanAzerbaycanMoğolistanTürkiye TürküTürkmenistanDoğu Türkistan Unuttuklarimi yazarsınız belki 😊😊😊😊 Güncellemeler+1 yıl Ben Kazakistan❤ Güncellemeler+1 yıl Tüm Türk Ülkelerine ve Türkiye'ye selam olsun🇹🇷🇹🇷🇰🇿🇰🇿🇰🇿 Hangi Türk boyundansiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
BryanHawk Takip Et Master Yaş: 31 , eic 43% +1 yıl Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı. bilmiyorum. ama yüzyıllardır anne tarafım konyadan ayrılmamış. baba tarafımda ağrıdan ayrılmamış. tipik anadolu çocuğu diyebilirim kendime xD 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Haha komik ve harika selam olsun Türkiye'ye kandaşım 🇰🇿🇹🇷❤ Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Türküm ve gerisinin önemi yok ama kökende baba tarafı Gürcü asıllı göçmenler. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Masallh selam olsun kandaşım ❤🇹🇷🇰🇿 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Oğuz’ların Bozok kolunun Kayı boyuna mensubum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Selam olsun kandaşım ❤🇰🇿🇹🇷 Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Türk'üm. Gerisi önemli değil.#yorumyazmayın 1 3 Yorumla Soran +1 yıl ❤❤🇹🇷🇹🇷🇰🇿🇰🇿🇰🇿 obiralfa +1 yıl Bayraklar yok, tek bayrak var o da Turan (Kızıl Elma) Bayrağı Soran +1 yıl 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bunlar Türk boyumu.. Afşar ve Kıpçak Türküyüm. Türk boyları bunlar. Ah hangi Türk ulkesinden deseydin. Dediğin dogruydu. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Haklisin karıştırdım pardon🇹🇷🇰🇿❤
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Türkiye Türkü ama 2 yıldır Rusya'da yaşıyorum. Burada Türki cumhuriyetlerden çok arkadaşım oldu. Hatta en iyi arkadaşım Türkmen bir kız. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaaa kandaşım benim🥰🥰🌺🌺❤❤🇰🇿🇰🇿🇹🇷🇹🇷 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Oğuzların Bozok koluna bağlı Kayı boyundan Karakeçili aşiretindenim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kandaşız ❤ Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Turkiyedeki yörükler nerden oluyorsa ordanim Bilmiyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Selam olsun kandaşım 🇰🇿🇹🇷❤ Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 1.85 türlik boyundanım😆😆😆yazlar sıcak ve kurak, kışlar ılık ve yağışlı geçer 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Hahahah komik😊😊🇹🇷🇰🇿 Cevap sahibi +1 yıl O yüzden yazdık zaten, gülelim diye😆 Cevap sahibi +1 yıl Adın a ile başlıyorsa, tanıyorsun beni😆
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı. Türk boylarının 24 kolu var biz kızık boyundanız bizim köy 700 yıllık geçmişi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Masallh selam olsun kandaşım ❤❤❤❤🇹🇷🇰🇿🇰🇿🇰🇿🇰🇿 Yorumla Hairmafya +1 yıl Aleyküm selam 👋 Yorumla
Gɴᴏꜱꜱɪᴇɴɴᴇꜱ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aslen Bosna-Hersek Türk'üyüm. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Selam olsun kandaşım ❤🇰🇿🇹🇷 Gɴᴏꜱꜱɪᴇɴɴᴇꜱ +1 yıl Sana da selam kardeşim. 😊
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bilmiyom annem türk degil ztn babam da alevi türkmen olyuo galba 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Olsun kandaşız ❤❤❤❤🌺🌺🌺🌺🌺🌺🥰🥰🥰 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Türk’üm hangi boy oldugu umrumda degıl 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kandaşız aynen🇹🇷🇹🇷🇰🇿🇰🇿❤❤ Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Diğer konusunda 14,9b cevap paylaştı. Araştırmadım hiç bilmiyorum vallaha. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Olsun🇹🇷🇰🇿❤ Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ahıska Türküyüm 3 5 Yorumla Soran +1 yıl Kandaşıź❤ Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl ...❤ Yorumla Stalk_hesabidirr +1 yıl Aha ilk kez Ahıskalı buldum xd Yorumla Soran +1 yıl Aaa ne güzel Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Sen de mi Ahiskalısın bro Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Diğer konusunda 4,3b cevap paylaştı. adigeyim:) 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Selam olsun kandaşız ❤ Yorumla
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bulgaristan 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Selam olsun kandaşım ❤🇰🇿🇹🇷 Yorumla ѕυrαтѕız_ĸız +1 yıl Aleykümselam bacım ❤️ Yorumla Soran +1 yıl Suratsız deilsin asıl ve cıvık deilsin gözlerinde bunu gördüm senin ben ❤❤❤❤ Yorumla Soran +1 yıl Asillll kız❤ Yorumla ѕυrαтѕız_ĸız +1 yıl Ahaha yaa çok teşekkür ederim öpüldün kocaman ❤️💞😍Takip et beniğğğ Yorumla Soran +1 yıl Tamam kandaşim ❤ Yorumla
Yalanduunyaa Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Orta boy olan 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 🤣❤😊 Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Oğuzlardan 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Selam olsun kandaşım ❤ Yorumla
rashaddemirov Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl azerbaycan 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Selam olsun kandaşım ❤ Yorumla rashaddemirov +1 yıl Sanada selam kanka ❤️ Yorumla
benyarımkaldım Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Türk değilim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Olsun kardeşiz ❤❤❤ Yorumla
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 481 cevap paylaştı. Türkiye Türkü. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Kandaşız❤ Yorumla Bey_NeLmiLeL +1 yıl kanını seveyim <3 Yorumla Soran +1 yıl ❤❤🇹🇷🇹🇷🇰🇿 Yorumla Bey_NeLmiLeL +1 yıl <3 <3 <3 Yorumla
Aşil_Han Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Türkiye 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Kandaşız❤ Yorumla Aşil_Han +1 yıl 🚬 Yorumla Soran +1 yıl Sigara içme ama 🇰🇿🇹🇷 Yorumla Aşil_Han +1 yıl Bıraktım 🇰🇿🇰🇿🇹🇷🇹🇷 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 789 cevap paylaştı. Hiçbiri değil 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Olsun kardeşiz ❤ Çatapatagelbro +1 yıl Canınız acirsa canimiz acır Her zaman ölene kadar 🤝🤝 Soran +1 yıl Tabiki kardeşim ❤❤❤❤❤❤❤🇹🇷🇹🇷
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kafkas Türküyüm. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Selam olsun kandaşım 🇰🇿🇹🇷❤ Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kürt kökenliyim ben doğma büyüme İstanbul ama 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Olsun kardeşiz❤ Cevap sahibi +1 yıl Evet <3
Farid95 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Azerbaycan 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Kandaşız ❤ Yorumla Farid95 +1 yıl Neresindensin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
bilmiyorum. ama yüzyıllardır anne tarafım konyadan ayrılmamış. baba tarafımda ağrıdan ayrılmamış. tipik anadolu çocuğu diyebilirim kendime xD
Haha komik ve harika selam olsun Türkiye'ye kandaşım 🇰🇿🇹🇷❤
Türküm ve gerisinin önemi yok ama kökende baba tarafı Gürcü asıllı göçmenler.
Masallh selam olsun kandaşım ❤🇹🇷🇰🇿
Oğuz’ların Bozok kolunun Kayı boyuna mensubum
Selam olsun kandaşım ❤🇰🇿🇹🇷
Türk'üm. Gerisi önemli değil.
#yorumyazmayın
❤❤🇹🇷🇹🇷🇰🇿🇰🇿🇰🇿
Bayraklar yok, tek bayrak var o da Turan (Kızıl Elma) Bayrağı
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻
Bunlar Türk boyumu.. Afşar ve Kıpçak Türküyüm. Türk boyları bunlar. Ah hangi Türk ulkesinden deseydin. Dediğin dogruydu.
Haklisin karıştırdım pardon🇹🇷🇰🇿❤
Türkiye Türkü ama 2 yıldır Rusya'da yaşıyorum. Burada Türki cumhuriyetlerden çok arkadaşım oldu. Hatta en iyi arkadaşım Türkmen bir kız.
Yaaa kandaşım benim🥰🥰🌺🌺❤❤🇰🇿🇰🇿🇹🇷🇹🇷
Oğuzların Bozok koluna bağlı Kayı boyundan Karakeçili aşiretindenim
Kandaşız ❤
Turkiyedeki yörükler nerden oluyorsa ordanim Bilmiyorum
Selam olsun kandaşım 🇰🇿🇹🇷❤
1.85 türlik boyundanım😆😆😆yazlar sıcak ve kurak, kışlar ılık ve yağışlı geçer
Hahahah komik😊😊🇹🇷🇰🇿
O yüzden yazdık zaten, gülelim diye😆
Adın a ile başlıyorsa, tanıyorsun beni😆
Türk boylarının 24 kolu var biz kızık boyundanız bizim köy 700 yıllık geçmişi
Masallh selam olsun kandaşım ❤❤❤❤🇹🇷🇰🇿🇰🇿🇰🇿🇰🇿
Aleyküm selam 👋