Bunun yanında Ukrayna hâlâ "Drone" ları kusursuz bir şekilde kullanıyor (Hava için konuşuyorum)

Bunun yanında Ukrayna hâlâ "Drone" ları kusursuz bir şekilde kullanıyor (Hava için konuşuyorum)

drone dediğin alet çk kadar bir şey. Öyle tüm gökyüzünü kontrol edecek bir sistem dünyada yok.
Dünyanın en gelişmiş ve kapsayıcı koruması İsrail'deki demir kubbe. ama onlar bile drone'ların tamamını engelleyemez Çünkü drone'lar roketler gibi öyle gel beni vur diye gelmiyor. İstersen uzaktan yerin hemen üstünden bile götürebilirsin
Ayrıca hava üstünlüğü tamamen rusyada.
Hadi ben kaçtım
Rusya'da olsaydı Ukrayna savaş uçağı uçuramazdı hadi bay
Cevap
4Cevap
Nasıl ki ulkemizdeki 2 tane şalvarlı 40 yildir bitirilemiyirsa aslinda arkasinda bircok ulke varsa. Ukrayna da sadece ukrayna degil. sovyetlerden ayrildiktan sonra teror destekcisi yapilar tarafindan yonetimi ele gecirildi ve rusya guclenimce ordanhava kacırması icin pimini cektiler. Rusya orada sadece 1 ulkeyle degil abd ve avrupanin tamamiyla savasiyor
Evet haklısın fakat Rusya sayı bakımındanUkrayna'dan aşırı üstün fakat (Gerçeklik ile kalite konusu tartışılır) Ukrayna'yı başka ülkelerden destek almadığı zaman bile yenemediler ardından zaten bunu gören ülkeler Ukrayna tarafına geçmeye başladı
Rusya istese 3 günde haritadan siler Ukrayna yi. Başka bir hedefi var
Kanka kusura bakma fakat kimse kimse için milyon dolarlık ağır askeri ekipmanlarını insanlarını gazını petrolünü namını tarzı şeylerini kaybetmek istemez bence
Ağır ilerleuerek daha fazlasını kaybediyor
Aynı şeyi söylüyorum şahsen bence rusya balon ya da m@l mesela ben olsaydım İlk gün Ukrayna'ya tüm gücümle saldırırdım fakat rusya bunu yapmadı şu an onlarca Ukrayna ülke Ukrayna'yı destekliyor bunun yanında binlerce milyonlarca insan Ukrayna'ya bağış yapıyor
Olay Ukrayna yi yok etmek değil çünkü
Medvedev: Ukrayna NATO’ya katılmaktan vazgeçse bile Rusya operasyonları sürdürecek
Biliyorum amaçları Ukrayna'yı direkt işgal etmek
Akıllı mühimmat sayıları az
Ağır ağır ilerliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?