Ya sokaga cikiyorum bir suru insan tayt giyiyor ben kilolu olmamama ragmen giymiyorum popom belli olmasin diye bari uzun bisey giyseler o da yok resmen sallaniyo popolari ya zaten basen desen almis basini gidiyo bide iyice gozumuze sokuyolar simdi diyiceksiniz sana ne ama midem bulaniyo okulda bile giyiyo sisko sisko kizlar her yerleri belli oluyor gormek zorunda miyim resmen goruntu kirliligi bari yakissa aliminyum folyoya sarılmış salama benziyolar boyle mi cirkin gozukur bisey ya bence tayt giyen kizlar ölsün
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 822 cevap paylaştı.
+1 yılgaleri12.uludagsozluk.com/.../...en-kiz_692128.jpg
şimdi sadece resme bakıp düşünelim. gizli saklı hiç bir şey kalmamış.
sizin beklediğiniz erkekler hiç etkilenmeden geçsin, ama erkek olmadığınız için anlayamıyorsunuz. ve erkekleri dinlemiyorsunuz.
bu görüntüden tahrik olmayan erkek zaten ilişki yaşamış erkektir.
ha giyinik ha çıplak ben fark göremiyorum, ama eminim çıplak gezse bu kadar dikkat çekmez.
ve malesef bir çok kızımız böyle ve sıfır empati. kurulmayacaksa neden var o zaman bu empati...31 Yorumla- +1 yıl
İşte bu
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok itici gerçekten, Güzel biri giyse bile itici. Pisikolojikleri bozuk insanların tercihi diye düsünüyorum ben
71 Yorumla- +1 yıl
Tayt giyde kardeşim poponun üstünü kapat.
+1 yılBen fazla dikkat cekicek sekilde kisa tisortle giymem ama asoasiri rahat bence cok cirkin durmicak sejildsekilde giymeliler kilolulardaki ozguven zaten almis basini gidiyo insan bir triko falan giyer uzerine ayip bisey ya tiksinc yani
12 Yorumla
Soran+1 yılTamamen katiliyorum
- +1 yıl
Bende size ☆
- Diğer konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılSanane?
Görmek istemiyorsan bakma güzelim.
Sana mı düştü derdi tasası?
Ayrıca burada bir soru yok...
Canım ister tayt giyerim, canım ister etek giyerim, canım ister pantolon giyerim..
Net mi?38 Yorumla
Soran+1 yılDegil canim sen eerkeklerin dikkatini cekmek icin giyiyorsun da ben begenmiyorum igrenc duruyor midemi bulandiriyorsunuz buna hakkin yok olmayan fiziginle bu neyin tartismasi kezocum?
- +1 yıl
Valla canım gunumuz abazaları çarşaflıyada bakıyor, taytlıyada bakıyor.
3-5 tane kendini bilmez haysiyet şeref yoksunu oğlan çocuğu için kendi giyim zevkimi değiştiremem..
Ha merak ediyorsan bende fiziğin âlâsı var, löp löp gezenlerden değilim, sen benim fiziğimi nerede gördün merak içerisindeyim..
Seninle farklı goruste olan birine 'kezo' denmez..
Oldu oyleyse, ben haber salayım tayt yasaklansın, gizlinin midesi bulanıyor deriz...
Soran+1 yıl3 5 tane mi biraz etrafina baksaydin 3 5 tane olmadigini gorurdun hayir insanlarin bakmasi hosuna gidiyorsa o ayri ayrica fikirlerimiz ayni olmadigindan degil tayt giyen kizlarin hepsi gozumde kezo eminim fizigin Adriana Lima ile yarisir ama lutfen az otede yasa tayt sevgini
- +1 yıl
Tekrar ediyorum..
Sanane?
Görmek istemiyorsan bakmayabilirsin, benim ne giyip ne giymedigim ne seni ne diğer kişileri ilgilendirir..
Hadi canım hadi..
Miden bulandıysa kus rahatlarsın ;)
Soran+1 yılYa ahahahahahah canim ben kusar rahatlarim da sende tesirci gibi vucudunu baskalarina sergiler sergiler rahatlarsin hadi bb :D
- +1 yıl
Benim neyi kime sergilediğimde seni ilgilendirmez, sanane..
Batıyor mu canım sana? - +1 yıl
@McLinkin
Benim artistliğim seni ilgilendirmedigine gore, sanane acaba?
Öyleyim, var mı itirazın?
Begenmediysen okuma benim cevaplarımı, eksini ver geç.
İşinize gelmeyince böylesin şöylesin artistsin..
Buda benim dusuncem benim fikrim benim cevabım, sadece beni ilgilendiriyor dimi?
Anam mısın babam mısın ki sen benim artistligime dusunceme karısacaksın?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
66Cevap
Hay ağzına sağlık sana zahmet iki çift sözde şuraya yaz biz yazdık abaza olduk www.kizlarsoruyor.com/.../q1896284-erkekler-tayt-giyen-kizlari-ne-olarak-goruyor
00 Yorumla
+1 yılBen hep giyiyorum çokta severim haklısın kilolular giymemeli onlar minide giyiyor şortta sonrada eşim böyle begeniyor sevgilim böyle istiyor yalan hep ben 45 kiloyum o yüzden yakısıyor göbüşüm dümdüz bacak boyumda uzun güzel duruyor 1.70 boyumda
30 YorumlaDiğer konusunda 1b cevap paylaştı. O götleri kazan gibi olupta tayt giydiğinde kendini güzel zanneden kezbanların egosunu tavan yaptıran abazanlar yüzünden.
30 YorumlaDiğer konusunda 8,9b cevap paylaştı. fiziği düzgün olan ve giymesini bilen giysin. tuniğin altına falan. ama fosforlu ya da spor yaparken giyilecekleri günlük hayata geçirmemek gerek
20 Yorumlayakışan giysin bende giyiyorum ama popo ve basen örtülmeli yoksa çok çirkin
21 Yorumla
Soran+1 yılZaten o zaman basta ben kimse de bisey demez tesekkurler
- Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılPopoyu kapamayınca teşhirden farkı olmuyor. Kilolou olanlarda zaten komik.
70 Yorumla Diğer konusunda 472 cevap paylaştı. Burada konu farkl. Ama videoyu sonuna kadar izlersen insanların kıyafetleri ile ilgili epey bir ders alırsın. Faşistlik sadece ırkla ilgili bir şey değil bunu unutma. Ve senin bu yazdıkların tam bir faşistlik.
onedio.com/.../bu-inanilmaz-video-avusturalya-nin-islam-fobisine-toleransi-olmadigini-kanitliyor-38233900 YorumlaÇıkarın şu at gözlüklerini artık...
isteyen istediğini giyer... kimene...
galeri2.uludagsozluk.com/202/at-gozlugu_313548.jpg10 Yorumla
+1 yılGeçen biraz dolaşayım dedim böyle tayt giyenleri görünce yanlarından geçerken kardeşime bizim totomuz donuyor bu salaklar eskiden iç çamaşır olan şeyi dışarda giyiyorlar diye sesli söyledim. İyi bozuldular.
20 Yorumla
+1 yılBak canım aşırı kiloları bilemem ben 1.68 boyunda 53 kiloyum Tayt giyiyorum ve yakistiriyorum herkes giyiyor Tayt gidenler değilde görmek istemeyenler ölsün bence
46 Yorumla- +1 yıl
Sende kilolusun ki
- +1 yıl
Kilolu mu yok daha neler :D
Soran+1 yılsenden daha zayfim bebegim ben kiskanarak yorum yapmadim yani :)
- +1 yıl
Evet 168 boy icin ideal olan kilo 45tir bu kizin baya kilo vermesi lazim. Bence sen tayt giyme
- +1 yıl
Abartı duran hiç biyerim yok çok şükür :)) kilolulara yorum yapmycaksin zevk meselesi bakma olsun bitsin senin miden bulanıyo diye insanlar giyiminden mi geçecek?
- +1 yıl
Onlara kız değil cılız diyolar canım :)
+1 yılKilolu olanlar kesinlikle giymesin de gerisine karışmam :))
10 Yorumla
+1 yıl😄 ölmesin canım niye ölüyor ama şuna dikkat : sen bakıyosun, erkek bakınca sapık oluyo. e bakmayın sizde diyosunuz. demekki mecbur bakılıyor 😄
Soruna gelince evdeki taytlar mide bulandırıcı. Metrobüstekiler 👍10 YorumlaDiğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. Tamam da özgürlük denen bişey var, sen rahatsız oluyorsun diye insanlar zevklerini değiştiremez galiba.
30 Yorumlaşu kıza ölsün diyebilecen mi... çarpılırsın yani buna isyan edersen
https://i.hizliresim.com/R6DWP7.jpg22 Yorumla
Soran+1 yılHala kotu oldugunu dusunuyorum gercekten poposu kotu duruyor kiskancliktan ya da baska biseyden soylemiyorum gercek dusuncelerim
- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılbazen abazalıgım tutuo bakıorum arka tarafllara:D kilot milot hersey ortada sallanıo bı o yana bu bu yana :D
20 Yorumla Bence sen öl. Sanane isteyen istedigini giyer kendine yakistiriyorsa sana mi kalmis milletin giyim zevki. Ve emin ol hicbir sey kendi zevkini genel yargi kabul edip ona buna laf atan kezban kadar cirkin olamaz.
00 YorumlaDiğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yakışan giydikçe sıkıntı yok ama diğerleri için haklısın. Gerçi onlar da özeniyorlar demek ki.
10 Yorumla- Diğer konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılBen giymiyorum ama bazilari giyiyo ve gayette yakisiyo buna sen karisamassin.
Neyse yah he he diyip geciyorum.22 Yorumla
Soran+1 yılBen fizigine bakmadan giyenlere yorum yapiyorum hele de tunik giymeden kisa bir bluzle beni ilgilendiren tarafi göruntu kirliligi olusu
- +1 yıl
Bana sahsen yakisiyo gayette hosuma gidiyo sadece erkeklerin bakislari yuzunden giyemiyorum. Herkes ozgur kimse kimsenin ozgurlugunu kisitlayamaz.
Diğer konusunda 317 cevap paylaştı. Valla on ve arkasını kapatacak şekilde uzun elbise giyilirse şahsen bir şey demem. Diğer türlüsünû bende sevmiyorum -,-
10 YorumlaSen giyemiyorsun diye bizdemi giymeyelim cici kız? İnsanlar taytı rahat etmek icin giyiyor baska bir amacı olan etek sort vs giyer
20 Yorumlaçok narin bişey tayt güzelin elinde erkeği 1 dk de aşık edebilecek kadar güçlü şişkonun elinde ise 1 dkde kusturcak kadar iğrenç
20 Yorumla
+1 yılAz yede az kıskan , çok da hoş duruyor giyinmesi bilende
34 Yorumla- +1 yıl
Ulaşamadıkları ciğere mundar diyorlar , yanlış mıyım?
Soran+1 yılBos bos konusma git surdan mal misin nesin fizigim burada kiskaniyosun diyen insanlara bin basar sort da giyiyorum etekte tek sikintim siz kezolar olmayan fiziginizle yaslilarin icine giydigi donu disiniza giymeniz
- +1 yıl
Git başkasına artistlen kızım git annene de ben niye böyle oldum diye , şortta etekte giyersin çünkü basenlerini kapatabildiği kadar kapatır :) tayt bunu yapmıyor o kötü o pis :D
İnsanların giyimine kimse karşıamaz ki sen bakmazsın olur biter ilgilenme insanların totoları ile yoluna bak.
10 Yorumla
+1 yılaynen kanka haklısın balinlar giyince b*k gibi duruyor görüntü bozuklugu yaratıyor
20 Yorumlabu kadar sığ düsünceleriniz olmasin ya.. az geniş bakın olgulara... giyen istedigini giyerrr kime ne.. ölsün mü mölsün lü beedddualar nedir yaaa
12 Yorumla
Soran+1 yılBeddua etmedim deistim yobazlikla filan da bagdastirmayin goruntu açısından tabii ki kimse olmesin oylesine o tepki anlaminda
kendim icin giyiyorum... yakistigi. icin giyiyorum diyen kizlar... birakin bu yalanlari kimse inanmiyor maksadiniz asikar...
20 YorumlaYakışan giysin ama yakışmayan giymesin bir zahmet
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGereksiz İşler hepsi Seksi Göründüğünü Sanıyorlar. Ama Yok
10 Yorumla Bence giysinler dicem şimdi ama sevgilim var ablam var. O yüzden giymeyin, ya da poponuzu kukunuzu belli etmeyin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBebegim bu kinin nedir senin? Giyemedigin icin mi bu öfke ve sinir az kilo indir sende giyersin ;)
42 Yorumla
Soran+1 yılCanisi zayifim inan ya da inanma zaten eger kiyafetleri istedigim gibi giyemeyecek kadar problem edip kendimle barisik degilsem zaten sıkı bir diyete girerim yorma sen kafani zaten az calisiyor darbe ustune darbe yemis bu tarz seylerle yorma
Cevap sahibi+1 yılOzaman baskalarinin ne giydigi seni ilgilendirmez, düsüncelerini söyleyebilirsin dogru bulmuyor olabilirsin ama hakaret etmeye hakkin yok!
- Diğer konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılAha bu tayt demnilmeyecek kadar ortulu ve belli degilse anlasilmiyorsa giysin
10 Yorumla bacak araları bllı oluyor cızgı gıbım healde göstermek ıstıyolar bızlerde bakıyozzz:) hahaha
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltayt giymesi gereken kişiler popsu sıkı olan ve uzun bacaklı insanlar ve güzel olanlar
10 Yorumlabaşkalarına neden bu denli karışıyosunuz ki. ah ahh. bu kadınlara yazık valla
20 Yorumlaaliminyum folyoya sarılmış salam
bu ifadeyi hiç unutmayacağım. ama haklısın.20 Yorumla
+1 yılSenin miden bulanıyor diye insanların özgürlüğünü kısıtlayamazsın ya kim ne giyerse giyer seni ilgilendirmez görmek zorundada değilsin öldür kendini.
00 Yorumla
+1 yılBir keresinde rüyamda kendimi tayt giyip çarşıya çiktigimi gormuştum korkarak uyandım resmen hemen üzerime etrafıma bakınmaya başladım korkunçtu :(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir ara birisi büyük göğüslüler ölsün diyordu o da sen miydin :D
12 Yorumla
Soran+1 yılHayir ahskkzkslsldl
Cevap sahibi+1 yıliyi bari :D tayt vücudu fit olanlarda fena durmuyor da kilolularda fena hakkaten yürürken otururcen cart diye yırtılıp açılacakmış gibi geliyor bana hep :D
Diğer konusunda 443 cevap paylaştı. Kilolularda komik duruyor gerçekten ama fiziği iyi olana gayet yakışıyor.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKötü değilde erkeklerin gözleri kayıyor istemesede bari üztünüze bişeyler sarkında dudaklarınız gözükmesin ne o şeftali gibi.
00 Yorumla
+1 yılPenye tayt giyilmemeli giyilsede üzerine uzun bir şey giyilmeli pantolon taytlarda sorun yok bence. Fizigin iyi diye herkesin iyi olması gerekmiyor. Ölsün diye bişey hele hiç diyemezsin herkesin kendi tercihi.
Sende tahta gibisindir görüntü kirliliğisindir olabilir önce aynaya bakıyoruz ve hemcinslerimizi gömmüyoruz arkadaşlar. Nasıl kadınsınız siz böyle yaparsanız erkekler daha çok tepemize çıkarlar02 Yorumla
Soran+1 yılOlsun tabiki ciddi anlaminda degildi lutfen yalnis anlasilmasin espri ile karisik dalgaydi tabii ki kimse olsun istemem
- +1 yıl
tek ölmesi değil zaten olay canım :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıltamam anladik bacaklarin cirkin giyemiyosun tunik tunik diye de tutturmussun ya da ailen tuniksiz giydirmiyo sana :( hani bukadar belli etmesen canim ya her insan ozgur asil sen ATMOSFER KIRLILIGISIN yol al :D
06 Yorumla
Soran+1 yılbak canisi beynin o kadar darbe almis ki noronlarin pert ailem yobaz degil sortta giyiyorum etekte surekli de dar pantolonlar giyerim bacaklarimda gayet normal sadece resmen iclik gorunuslu taytlari senin gibi basenli ve kilolu insanlarin giymesini elestiriyorum
Cevap sahibi+1 yılSu canisi lafini bir kes oncelikle ikincisi yukarda bir arkadasin gayet cillop gibi bacaklari olan ince taytin gayet yakistigi bir kadini attigini gordum onuda elestirmissin simdide yok basenli olanlar giymesin diye yok bilmem ne burdan aciga veriyosun kendini tamam yakismiyo olabilir sana bosver onemli degil biz rahatsiz olmuyoru. be cicim soytariya bak yorumlara attigi cevaplarda ayni ulan ya :d guldurdun l*n surtuk kimi gordunde kimi elestiriyosun ah ah neyse
Cevap sahibi+1 yılBuarada benim beynim degilde seninkinin agir bir darbe almasi lazim istersen ben cakarim o darbeyi beyninin tam ustune belki kafan yerine gelir
Soran+1 yılSizin gibi kezolar cok olunca dusunupte beynimi yormuyorum ayni seyi soyluyosunuz ki ayni cavabi veriyorum ya cevap vermeden bir dusun Allah askina dusun 21 gramin hakkini ver CANISI iyi gecelerr ;)
Cevap sahibi+1 yılhadi canim kaccc kamon kezban stylee uu kezoo style neyse sie o* :d
Cevap sahibi+1 yılBidahada boyle sorular ac * seni
aGa kimse yanlış anlamasında kimisi yakıştırıyo moruk ya :) Kasanın giderine bağlı :D
00 Yorumlakilolular giymemeli ama ben seviyorum giyiyorum da genelleme yapmak doğru olmaz
00 YorumlaYa arkadaş bir götebakma keyfimiz var onadamı karışıyorsunuz? adadasdads
10 YorumlaBence bu iste biraz kiskanclik var gibiiii gibiii :))
13 Yorumla
Soran+1 yılAhahahahaha ya herkes ayni yorumu yapmis sort etek ve surekli dar pantolon giyen bir insanim fizigim kotu degil sadece resmen yaslilarin giydiği iclik tarzi seyleri kilolu ve basenli kizlarin kisa bir bluzle giymesini elestidim
Hadi tip desen fizik desen giysinde Türk kızları da yok bu dediklerim
03 Yorumla
+1 yılŞimanlar ve Balık etliler giymesin itici ölsünler.
Zayıflar giyebilir çok hoş oluyor 😤00 YorumlaTangalı tayt giyiyorlar erkeklerin işine geliyor :)
00 YorumlaHaklısın bencede hem şişman hemde tayt giyiyor, zayıf kızlar hariç :)
00 YorumlaDiğer konusunda 643 cevap paylaştı. Göstermek hoslarina gidiyor alüminyum folyo ve salam güzel fantazi
00 Yorumla- Diğer konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılKızların tayt giymesi kadar güzel ve seksi bisey yok
00 Yorumla Üstüne tunik giyenler ölmesin :)
10 Yorumla
+1 yılIstedgini giyer insan sanane ki bundan bakmayiver -,-
00 YorumlaAslında bütün şehvet ve merak duygusu bitiyor... en Güzeli oranın gizli kalması
00 Yorumlaharbiden ya salak şeyler güzel bir şey sanıyolar
30 YorumlaŞişman kızların giymesi görüntü kirliliği
30 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. tek derdin bu olsun,
amaaan boşver yahu.00 Yorumla
+1 yılStrece sarilmis dana eti :D
20 YorumlaÖn yargılarını kır geç bence.
10 Yorumla- Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi