Saç Bakım Siyah saç mı ombre mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Erkekler sarı saçı daha çok beğeniyor sanırım bende beğeniyorum ama yüzümü dolduracak diye yaptırmıyorum :( sizce hangisi daha iyi sarı saç mı siyah saç mı Güncellemeler+1 yıl Solduracak* Güncellemeler+1 yıl Güncellll Siyah saç mı ombre mi? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 90,3b cevap paylaştı. Sarı saç 0 0 Yorumla
bundan100yılsonra Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 54% +1 yıl Saçının rengini değiştirme bırak doğal kalsın.. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Boyalı zaten.. Yorumla bundan100yılsonra +1 yıl E çıkmıyor mu Yorumla Soran +1 yıl Aktı bende siyah mı yapsam yoksa ombre mi karar veremedim Yorumla bundan100yılsonra +1 yıl Görmeden bilemem Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kısıye gore degısır bu durum Sacların ne renk 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Normalde kestane rengi gibi ama koyu kızıl şu an dibi geldi Cevap sahibi +1 yıl Orjınal rengı nedır Soran +1 yıl Kahverengi Cevap sahibi +1 yıl Neden boyadın saclarını bnce kahve de guzel renk Soran +1 yıl Değişiklik seviyorum aslında mor falanda istiyorum da ileride belki Cevap sahibi +1 yıl Yasın nedır Cevap sahibi +1 yıl Baska yerden konussak olur mu bıseyler sorabilir miyim sana Soran +1 yıl 23 yok burası iyi Cevap sahibi +1 yıl Tamm dır sen bilirsinSacların la oynama bnce
By_GüçLüü Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Saçmalama! Siyah saçlı hatunlar efsane 😍 0 8 Yorumla Soran +1 yıl İlginç 🤔🤔🤔 Yorumla By_GüçLüü +1 yıl Ben bayılıyorum. Tipi de istediğim gibiyse orada veririm yani o derece 😄 Yorumla Soran +1 yıl Kdhdjdbndhd Yorumla By_GüçLüü +1 yıl Sen siyah saçlı mısın Yorumla Soran +1 yıl Yok koyu kahveydi aktı kızıl şu an Yorumla By_GüçLüü +1 yıl Mesaj atar mısın Yorumla Soran +1 yıl Yok iyi böyle Yorumla By_GüçLüü +1 yıl cinsellik yok söz Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne doldurmasi la 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Solduracak diye dbdbdbdbvbd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye soldursun bnce daha sksi olursun butun erkeklerden teklif alirsin nasil olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sariyi butun erkekler sever Yorumla Soran +1 yıl Beyaz tenliyim biraz soluk gibi cildim ondan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok knk onu demiyom tm mukemmel beyaz tenliysen acayip elit sksi durur butun erkekler hep teklif eder diyorum😀 Yorumla Soran +1 yıl Lan olum şimdi bile bu tekliflerden dolayı dalga konusuyum arkadaş ortamında sarı yapıp yakışırsa artar mı 😬😬 Yorumla Soran +1 yıl Yakismama ihtimali de var ama ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yakisir sirf bu sayede sevgilin olur iste Yorumla Soran +1 yıl Sevgili istemiyorum ki istesem yaparım yeni ayrıldım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Amaç neden başkalarının beğenmesi😀 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Beğendiğim çocuk sarışın seviyor galiba da ondan merak ettim 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boş ver onu ya salla 😀 Yorumla Soran +1 yıl 😬😬😬 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ombre Devamke😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sarı saç
Saçının rengini değiştirme bırak doğal kalsın..
Boyalı zaten..
E çıkmıyor mu
Aktı bende siyah mı yapsam yoksa ombre mi karar veremedim
Görmeden bilemem
Kısıye gore degısır bu durum
Sacların ne renk
Normalde kestane rengi gibi ama koyu kızıl şu an dibi geldi
Orjınal rengı nedır
Kahverengi
Neden boyadın saclarını bnce kahve de guzel renk
Değişiklik seviyorum aslında mor falanda istiyorum da ileride belki
Yasın nedır
Baska yerden konussak olur mu bıseyler sorabilir miyim sana
23 yok burası iyi
Tamm dır sen bilirsin
Sacların la oynama bnce
Saçmalama! Siyah saçlı hatunlar efsane 😍
İlginç 🤔🤔🤔
Ben bayılıyorum. Tipi de istediğim gibiyse orada veririm yani o derece 😄
Kdhdjdbndhd
Sen siyah saçlı mısın
Yok koyu kahveydi aktı kızıl şu an
Mesaj atar mısın
Yok iyi böyle
cinsellik yok söz
Ne doldurmasi la
Solduracak diye dbdbdbdbvbd
Niye soldursun bnce daha sksi olursun butun erkeklerden teklif alirsin nasil olur
Sariyi butun erkekler sever
Beyaz tenliyim biraz soluk gibi cildim ondan
Yok knk onu demiyom tm mukemmel beyaz tenliysen acayip elit sksi durur butun erkekler hep teklif eder diyorum😀
Lan olum şimdi bile bu tekliflerden dolayı dalga konusuyum arkadaş ortamında sarı yapıp yakışırsa artar mı 😬😬
Yakismama ihtimali de var ama ya
Yakisir sirf bu sayede sevgilin olur iste
Sevgili istemiyorum ki istesem yaparım yeni ayrıldım
Amaç neden başkalarının beğenmesi😀
Beğendiğim çocuk sarışın seviyor galiba da ondan merak ettim 😂😂
boş ver onu ya salla 😀
😬😬😬
Ombre Devamke😂
Ombre bence