Hellloooş! 🥳 Eski fotoğraflarıma bakarken eski halim biraz aklımı karıştırdı.☹️ Çevreminde kafası karışık açıkçası.. Bazıları siyah saç, bazıları ise kumral saç diyor. Sizce hangisi canlar? Admininize yardım edin!🥲
Bende kumraldan siyah saça doğru gideyip derken çok pişman oldum tekrar kumrala döndüm kesinlikle kumral saç sana daha çok yakışmış 👌 yaşasın kumral saçlar yaşasın kumral kadınlar ✌️
Kumral daha iyi ya iyice baktım da siyah seni hem olduğundan daha büyük göstermiş hem de saçlarının boya olduğu gerçekten çok aşırı belli kumral biraz daha güzel durmuş sanki böyle boya değilde senin gerçek orijinal saç rengin gibi duruyor emanet durmuyor yani siyaset herkese gidebilecek bir renk değil Kumral kesinlikle daha çok iyi gitmiş
Siyah seven siyah kumral seven kumral diyecektir. En doğru kararı kendin verirsin hangi renkte kendini daha rahat daha özgüvenli hissediyorsan hangisin de "işte bu benim" diyorsan seni sen yapan hangisi ise doğru renk o dur diye düşünüyorum.
İkisinin de kendisine has ayrı bir çekiciliği var bence. Siyah halin daha asyalı. Kumral halin ise. daha Avrupa meltemi estiriyor. Çok arada kaldım senin yüzünden 🙄