Diğer Sizi Karaktersel/Fiziksel Olarak Beğenip Beğenmediğimi Söyleyeyim mi? NalinnNurr Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Yani tanıdığım gördüğüm kadarıyla yorum yapacağım uzun uzun Güncellemeler+1 yıl Ya sorum cinsellik kategorisine niye alındı şimdi Sizi Karaktersel/Fiziksel Olarak Beğenip Beğenmediğimi Söyleyeyim mi? Cevapla Yorum Soruları Fizik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. Söyleyebilirsin 0 0 Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Buyur söyle tabiii ballı lokmammm🥰🌺😀 1 4 Yorumla NalinnNurr +1 yıl Çiçemmmm çok şekersin çok iyi kalplisin çok eğlencelisin sen başıma gelmiş en güzel şeysin Yorumla SenacCc +1 yıl Yiaaa yerim seniii sende öylesin en tatlı en güzel üyesi ve discisi ( ne kadar sevmesende acı gerçek sjdj/) öpüldün fıstikellamm💋 Yorumla NalinnNurr +1 yıl Asko yine uyuyamiyoruz yaaaSen de soru acta arada eğlenelim Yorumla SenacCc +1 yıl Benim her zaman ki halim bebegimm. Uzun zamandır soruda sormuyorum aklımada gelmiyor öyle 😀 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 393 cevap paylaştı. Tanıyorsanız buyrun 1 2 Yorumla NalinnNurr +1 yıl Çok sakin biri gibi görünüp çok sinirli olan birisin Yorumla _Maidetta_ +1 yıl Doğru diyebilirim. Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Uzun uzun yaz Heli, bence hak ettim. :D 1 6 Yorumla NalinnNurr +1 yıl Eğlencelisin tayfu enerjiksinAma çok abazasin hayır işe de yaramıyor hala eline kız eli değmemiş dkdkxk Onun dışında kilo vermelisin gözlüklerini çıkarmalısın Yorumla carsngirls +1 yıl Değdi yav, gözlüğü niye çıkarayım Heli astigmatım ben trafiğe çıkıyorum. :D Yorumla carsngirls +1 yıl Kilo verdim o eski ben değilim. ;P Yorumla carsngirls +1 yıl Elime kız eli değdi ama flörtöz olmak daha güzel bu sitede. :D Yorumla NalinnNurr +1 yıl Hiiii reelde kız eli değdi yani inşallah öyledir emeklerine yazık çünkü 💅💅 Yorumla carsngirls +1 yıl Değdi değdi Allah affetsin. :D Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Buyur söz sende 1 1 Yorumla NalinnNurr +1 yıl Kalbin iyi enerjik birisin ama çok gizemlisin yani olduğun gibi değil gibisin Fiziksel olarak zayifsin kilo almalısın Yorumla
TheŞekerlikMan Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Olur ama bence kısa bir yorum olucak 😅 1 1 Yorumla TheŞekerlikMan +1 yıl 😂 hiç olmuş Yorumla
Oskibey Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Söyle 1 3 Yorumla NalinnNurr +1 yıl O nasıl nick kanka Yorumla meybuz7214 +1 yıl 😁😁😁 Yorumla Oskibey +1 yıl Çok alengirli bir nick farklı 😁 Yorumla
TuƝiȿș Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Olur 1 2 Yorumla NalinnNurr +1 yıl Valla ne diyeyim Allah affetsin tunis Yorumla NalinnNurr +1 yıl Bu profilden ve bu siteden kurtulamadin gitti Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Olur 1 1 Yorumla NalinnNurr +1 yıl Soğuk bir duruşun var Yorumla
OneStep Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 56% +1 yıl olar 1 2 Yorumla NalinnNurr +1 yıl Araştırmayı bilimselliği seviyorsun Eğlenceli deli dolu birisinFiziksel olarak hafif kilo alabilirsin Yorumla OneStep +1 yıl 1. severim2. eh işte diyelim3. belli bi kilodan sonra vücut kabul etmiyor, çok zor :D Yorumla
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Buyrun 1 4 Yorumla NalinnNurr +1 yıl Seni nerden hatirliyorum Yorumla SakarIQ +1 yıl 😅 biri bizi eşlemişti ordan 😅 Yorumla NalinnNurr +1 yıl Hiiii komiksin diyeyim ben Yorumla SakarIQ +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Hayatcokbayat48 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Söyle bakalım 1 1 Yorumla NalinnNurr +1 yıl Hayat bayat mı ekmek mi amca bu Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Söyle 1 17 Yorumla NalinnNurr +1 yıl Hayatın dalga geçmek gibi olmuş dengesiz birisin onun dışında kalbin iyi eğlencelisinFiziksel olarak beğeniyorum bence sorun yok Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Dalga geçmiyorum yanlış tanımıssın beni Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Dengesizde değilim Yorumla NalinnNurr +1 yıl Dengesiz birisin a dediğine b diyorsun sonra hislerim kuvvetlidir benim Ve de dalgacısın sus ağzına terlik vurcam bak komutanimm Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Çok yanlış biliyorsun cidden tanımamışssın Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Hiçbir zaman öyle demedim bana kanıt göster tamam inancam Yorumla NalinnNurr +1 yıl Bana zaten diyemezsin ki genel hislerim o yönde sadece yani sana göre sen dengeli ve ciddi biri misin sert mizaçlı yani? Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Ben yazıda belli etmem normalde gülmem bile Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Attıgım randoma gülücüklere aldanma Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Dengesiz değil ama kararsızım hayatı dalgaya alsam depresif olmazdım Yorumla NalinnNurr +1 yıl Sitede kendini başka tanıtıyor olabilirsin yanlış ya da diyelim çünkü normal hayatta seni çok ciddi hayal edemiyorum didjjdid Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Yanlış tanıtmıyorum sadece yazma mizacım farklı Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Asker adam ciddi adamdır kaypak asker göremessin Yorumla NalinnNurr +1 yıl Siz de insansınız abartmayin Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Neyse sagol yorumun için doktor Yorumla NalinnNurr +1 yıl Doktor deme bana doktor olmaktan nefret ediyorum biliyorsun Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Kıyamam sana Yorumla
Mapustayım Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Söyle 1 4 Yorumla NalinnNurr +1 yıl Lan o tip ne Yorumla Mapustayım +1 yıl Kötü mü Yorumla NalinnNurr +1 yıl Allah affetsin Yorumla Mapustayım +1 yıl Napalım biz de çirkin doğmuşuz işte Yorumla
Marlboro-Rəd Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Diğer konusunda 393 cevap paylaştı. Olur 1 2 Yorumla NalinnNurr +1 yıl Onu birakta canım sigara çekti Yorumla Marlboro-Rəd +1 yıl Vay be o kadar kötü demek al al yak bitane :) Yorumla
izmirli_beyy Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Olur 1 4 Yorumla NalinnNurr +1 yıl Abazasin çok çok Yorumla izmirli_beyy +1 yıl Nasıl bir kanıta vardın öyle diyorsun Yorumla NalinnNurr +1 yıl Ters psikoloji yapmaya çalıştım demek ki degilmissinAbaza erkek çünkü abazayim demekten gurur duyar.. Yorumla izmirli_beyy +1 yıl Hmm. Yer. mi. İzmir cocugu Yorumla
rendofff Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Söyleme 1 8 Yorumla NalinnNurr +1 yıl Söyleyeyim mi soylemeyeyim mi Yorumla rendofff +1 yıl Söyle ya da Yorumla NalinnNurr +1 yıl Sempatik birisin bence djdj Yorumla rendofff +1 yıl Neyimi gördünde sempatiğim la gördün mü daha önce sorular da Yorumla NalinnNurr +1 yıl Ne bileyim olum itici misin diyeyim Yorumla rendofff +1 yıl Iticisin de daha çok zevk alirimm Yorumla rendofff +1 yıl Bu arada oğlunu git karnında taşı Yorumla NalinnNurr +1 yıl Ok iticisin Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 43,8b cevap paylaştı. Söyle bakalım 1 2 Yorumla NalinnNurr +1 yıl Siverekli birisin olgun araştırmayı seviyorsun ve sakinsinFiziksel olarak bilmiyorum Yorumla NalinnNurr +1 yıl İsmin nedir Yorumla
Stewie20 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olur 1 1 Yorumla NalinnNurr +1 yıl İyisin sempatik temiz kalpli birisin Saçlarını kestir ve dişlerini yaptir Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Diğer konusunda 547 cevap paylaştı. Elbette olur teşekkür ederim 0 0 Yorumla
zipzipçi Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl olur 1 2 Yorumla NalinnNurr +1 yıl Fakesin Yorumla zipzipçi +1 yıl evet o yüzden bebeğim seni gördüğüme sevindin dedin :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Söyleyebilirsin
Buyur söyle tabiii ballı lokmammm🥰🌺😀
Çiçemmmm çok şekersin çok iyi kalplisin çok eğlencelisin sen başıma gelmiş en güzel şeysin
Yiaaa yerim seniii sende öylesin en tatlı en güzel üyesi ve discisi ( ne kadar sevmesende acı gerçek sjdj/) öpüldün fıstikellamm💋
Asko yine uyuyamiyoruz yaaa
Sen de soru acta arada eğlenelim
Benim her zaman ki halim bebegimm. Uzun zamandır soruda sormuyorum aklımada gelmiyor öyle 😀
Tanıyorsanız buyrun
Çok sakin biri gibi görünüp çok sinirli olan birisin
Doğru diyebilirim.
Uzun uzun yaz Heli, bence hak ettim. :D
Eğlencelisin tayfu enerjiksin
Ama çok abazasin hayır işe de yaramıyor hala eline kız eli değmemiş dkdkxk
Onun dışında kilo vermelisin gözlüklerini çıkarmalısın
Değdi yav, gözlüğü niye çıkarayım Heli astigmatım ben trafiğe çıkıyorum. :D
Kilo verdim o eski ben değilim. ;P
Elime kız eli değdi ama flörtöz olmak daha güzel bu sitede. :D
Hiiii reelde kız eli değdi yani inşallah öyledir emeklerine yazık çünkü 💅💅
Değdi değdi Allah affetsin. :D
Buyur söz sende
Kalbin iyi enerjik birisin ama çok gizemlisin yani olduğun gibi değil gibisin
Fiziksel olarak zayifsin kilo almalısın
Olur ama bence kısa bir yorum olucak 😅
😂 hiç olmuş
Söyle
O nasıl nick kanka
😁😁😁
Çok alengirli bir nick farklı 😁
Olur
Valla ne diyeyim Allah affetsin tunis
Bu profilden ve bu siteden kurtulamadin gitti
Olur
Soğuk bir duruşun var
olar
Araştırmayı bilimselliği seviyorsun
Eğlenceli deli dolu birisin
Fiziksel olarak hafif kilo alabilirsin
1. severim
2. eh işte diyelim
3. belli bi kilodan sonra vücut kabul etmiyor, çok zor :D
Buyrun
Seni nerden hatirliyorum
😅 biri bizi eşlemişti ordan 😅
Hiiii komiksin diyeyim ben
Teşekkürler
Söyle bakalım
Hayat bayat mı ekmek mi amca bu
Söyle
Hayatın dalga geçmek gibi olmuş dengesiz birisin onun dışında kalbin iyi eğlencelisin
Fiziksel olarak beğeniyorum bence sorun yok
Dalga geçmiyorum yanlış tanımıssın beni
Dengesizde değilim
Dengesiz birisin a dediğine b diyorsun sonra hislerim kuvvetlidir benim
Ve de dalgacısın sus ağzına terlik vurcam bak komutanimm
Çok yanlış biliyorsun cidden tanımamışssın
Hiçbir zaman öyle demedim bana kanıt göster tamam inancam
Bana zaten diyemezsin ki genel hislerim o yönde sadece yani sana göre sen dengeli ve ciddi biri misin sert mizaçlı yani?
Ben yazıda belli etmem normalde gülmem bile
Attıgım randoma gülücüklere aldanma
Dengesiz değil ama kararsızım hayatı dalgaya alsam depresif olmazdım
Sitede kendini başka tanıtıyor olabilirsin yanlış ya da diyelim çünkü normal hayatta seni çok ciddi hayal edemiyorum didjjdid
Yanlış tanıtmıyorum sadece yazma mizacım farklı
Asker adam ciddi adamdır kaypak asker göremessin
Siz de insansınız abartmayin
Neyse sagol yorumun için doktor
Doktor deme bana doktor olmaktan nefret ediyorum biliyorsun
Kıyamam sana
Söyle
Lan o tip ne
Kötü mü
Allah affetsin
Napalım biz de çirkin doğmuşuz işte
Olur
Onu birakta canım sigara çekti
Vay be o kadar kötü demek al al yak bitane :)
Olur
Abazasin çok çok
Nasıl bir kanıta vardın öyle diyorsun
Ters psikoloji yapmaya çalıştım demek ki degilmissin
Abaza erkek çünkü abazayim demekten gurur duyar..
Hmm. Yer. mi. İzmir cocugu
Söyleme
Söyleyeyim mi soylemeyeyim mi
Söyle ya da
Sempatik birisin bence djdj
Neyimi gördünde sempatiğim la gördün mü daha önce sorular da
Ne bileyim olum itici misin diyeyim
Iticisin de daha çok zevk alirimm
Bu arada oğlunu git karnında taşı
Ok iticisin
Söyle bakalım
Siverekli birisin olgun araştırmayı seviyorsun ve sakinsin