Maalesef yaşım ilerliyor evde kalcam yakında.. yanlız olmamdan şikayetçiyim arkadaşım bile yok birde evlenemeyip ailemle durmak zorunda kalmak istemiyorum zaten aramız pekte iyi sayılmaz. Tek bir arkadaşım bile yokken bana ne yapmayı tavsiye edersiniz?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Guzel soru ben gonuldensevenler. com uye oldum oradan buursun ama tabi dikkat etmen lazim
Öyle yerler sıkıntı bence düzgün insanlar fazla gezmez oralarda
Ben buldum birtane tam evlenecektim ailem istemedi olmadi ama simdi arkadas olarak konusuyoruz. Cok duzgun biri idi
Anladım keşke ailen kabul etseydi sence sonradan kabul ederlermi?
etseler bile fark etmez cunku evlendi kiz gitti simdi konusuyoruz oyle
Anlafım kötü olmuş :(
Aynen çok kötü olmuş. İstersen gel tanışalım olmazmı
Ben ama Türkiyede yaşamıyorum zor burdan
Bende Hollandada yasiyorum turkiyede yasamiyorum
O zaman biraz daha yakın
Sen nerden?
Almanya
Tanisalim istersen?
Evden kocaya kaçmak ne kadar mantıklı bilmiyorum ama umarım mutlu olursun 😅
Ben öyle bir şey yapmam gerekirse yanlız yaşarım yanlız paramı kazanıp kiramı herşeyimi kendim ödeyip kendim yaşlanıp ölürüm
O zaman helal olsun
Hayat işte şimdilik öyle gözüküyor karşıma bieisi çıkmazsa
Düğünlerde dene şansını ya da sosyalleşeceğin mekanlara git sık sık
Nerde insanların bulunduğunu bilmiyorum pek ve tek tük gitsem bile hep kardeşime yaklaşan oluyor ben hiç yokum sanki yaşamıyorum dikkate alan bile yok
Ben evlilik düşünüyorum ciddiyim seninle hemen hemen aynı durumdauım tanışmak isterim tabi sen de istersen
bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum, evlenmek istiyorum ama evleneceğim insanı bulamıyorum
ciddi düşünüyorsan tanışmak isterim.
cevabınızı beklemiştim
Belki şöyle bir şey olur. Birisi der ki tanışalım. Sende tamam dersin. Sonra bambaşka olur
Sorunda tam orada böylr bir şey olmasıda zor kimse benim varlığımı bile bilmiyor hiç kimseyle denk geldiğim yok arkadaşlarımda hiç yok zaten
Tanışalım madem
Uzak
Nerede olduğumu nereden biliyorsun
Burdakilerin nerdeyse hepsi Türkiyeden ben Türkiyede yaşamıyorum o yüzden ve diyelim aynı ülkede yaşasak bile uzak çıkcağı nerdeyse kesin
Evde otur görücü gelir mutlaka
Oda geldiği yok ailemin arası kimseyle yok
Kimse tavsiye etmiyo demekki aile sorunluysa
Ya birde Türkiyede yaşamıyorum o yüzden pek öyle bir şey yok
burada olsan daha kolay o işler
Olabilir ama her zaman değil orada bile var benden büyük evlenmemişler
Kısmet o işler birazda olmayınca olmuyo
Maalesef öyle
KS bunun için biçilmiş kaftan 😉
Evlilik için zor maalesef düzgün kişi çıkmaz kolay kolay burdakilerin amacı kullanmak
Gidip ağzının içine girmiy en herhalde bı güven duygusu oluşmadan
Ben denk gelmedim denk geldiysemde olmadı
Daha önce karşılaşmadığı kız için ikimizde sanssisiz o zmaan 😊
Anlamadım?
Daha önce karsilasmadigimiz için diyorum 😉
Anladım bilemiyorum
Denemeden bilemezsin tabikide 😊
Oda var ama niyet önemli bilmiyorum nasıl düşündüğünü
Tanışmadan ogrenemezsin 😉
Maalesef
Okey sıkıntı yok
Evet
Evet ne
Ahaha evde kalmis sap
Bir git işine ya
KS de tanışılır knka gele vlenelim :D
Burdan düzgün birisi çıkma ihtimali yüzde 1
:D :D Ben buradan 4 5 yılımı verdiğim kız arkadaşımı tanıdım. He sen dersen ki hepsi abaza hepsi sapık haklısın
Benimde eski sevgilim burdan 3 yıllık ama olmadı tanıdığım kişi gibi kalmadı başta iyiydi bu son yıl çok tuhaf birisi oldu o yüzden burdanda istemem. Şans var ama çok düşük çoğunun amacı farklı
amacı farklı olmayan reel de de erkek mi var hepsi aynı direk nikahı basacaksın ondan
Nasıl yani?
hepsinin amacı cinsellik knka. Yapmayan yoktur yani ama sen kendini kullandırtmadan da buradan tanışabilirsin her şey sende bitecek sonuçta
Maalesef öyle.. bulamadım çok nadir onlardada hep başka şeylerden sorun çıktı olmadı
Bende senin gibi evlenecem de KS den bakıyorum bu aralar :D
Burdan hiç bakma hayal kırıklığı olur bence 😂 sende kolay bence sen erkeksin görürsün bir kız konuşursun kızlarda daha zor bir erkekle konuşamam herhalde hiç tanımadığım
neden konuşmuyorsun ki en fazla ne olacak ya da ne yaşadın da konuşmuyorsun ki
Yanlış anlarlar birde ben konuşmaya başlarsam beni çok basit bir kız olarak görürler bence hem yapımda değil hiç ben biraz daha çok çekingen bir insanım karşı taraftan bir şey gelmezse bendende hiç gelmez
emin ol o kadar kızla tanıştım KS de hiç mesaj atan bir kıza o gözle bakmadım bakmam da. Ha bakan var mıdır vardır elbette, ama sen öyle düşünme hafif kızlar kendini belli eder oturaklı kızlar da öyle. Sen cinsellikden çekiniyorsan bu reel de de var sanalda da var bunu fazla kafaya takmamak gerekiyor
Bilemiyorum olabilir ama yinede yapım değül ben kızlarla bile ilk konuşamazken kaldı bir erkekle ilk konuşup tanışmak😂
gören de seni kötü bir şey yapıyorsun sanacak ya :D kasma bu kadar konuşmadan insanlarla nasıl arkadaş olacaksın erkek bulacaksın ki :D zaten KS de kız bulmak da oldukça zor hepiniz gizlisiniz :D
Birde şey var erkekler bazen çok havalı ve kırıcı bence oluyor ben çok gördüm bşy desen tersleyebilirler sen kimsin sanamı bakcam gibi bilmiyorum bende bu düşünce kızlara karşıda var biraz yani
Yok be Türk erkeklerin de o kadar ego yok :D Kızların da varda onu diyecek bir erkek görmedim ben daha TR de :D
Var baya var ben yurtdışında yaşıyorum burdaki türk erkeklerinden şok kendini beğenmiş kırıcısı belki yoktur maalesef.. iyki yokmuş zor böyle
Almanya ya giden kendini bir şey sanıyor galiba euroları görünce :D İnsanın karakteri düzgün olacak bir kere ya
Yok ondan değil zaten almanyada doğmuş hepsi ama burada nasıl yetişiyorsalar daha çok kendini bir şey sanıyorlar kendileri karaktersizken (hepsi değil) ama durduğum yer küçük tanıdığım erkekler hep böyle ama sorsalar onlara ben bakarmıyım hayır karakter yok çünkü.
Karakteri olmayan insanlarla konuşulur mu ya. Karakteri yok ise ne cinsellik yaşanır ne evlenilir ne konuşulur. Öyle insanların bir amacı yoktur benim gözüm de
Onlar nasıl biliyormusun? Her kızla yapmadığı kalmadı ama sadece temiz kızla evlenirim ve türk kızlarına karşı sen kim ben kim sanamı bakcam sanki biz onlara bakcaz bu durumda yani böyle insanla evlenmek bende bilmiyorum yazık cidden neden böyle çıkaramadım hala hepsi değil ama benim çevremde gördüklerim maalesef böyle
Sen yaşamadıysan yaşamadığın birini ararsın yaşadıysan yaşadığın birisini alırsın bu kadar basit. Ama sanırım oraya giden değişiyor bir anda :D Yurt dışında kimin kime girdiği belli değil sanırım :D
Aynen öyle bencede öyle kendin neysen karşı dakinden ondan fazlasını bekleyemezsin. orada doğmuşlar ama bilmiyorum neden böyle ya da türk erkekleri daha az diye onlara mecburuz sanıp kendini belki fazla büyük görüyorlar
Bende yakın da çalışma izni alabilirsem gelecem Almanya ya bakalım merak ediyorum nasıl bir yer :D
Fazla beklentin olmasın 😂 Türkiye gibi güzel hava sahil felan ve fazla renkli yerler göremezsin daha sakin yerler
Burada söylediğin gibi ise orada da cinsellik konusun da pek karışan yok para değerli daha ne olsun :D
düğünlere ve iş ortamlarından çıkar
Düğün desen çağıran yok iştede yaşıtlarım yok hepsi annem banam resmen maalesef
yaşlılar daha meraklı olur bu konuda aslında. onların tanıdıklarından olabilir. küçük şehirde misin
Aslında öyle ama kimseden tık yok sordular evlimisin felan ya da sevgilin var mı o kadar dahada yok.. aynen küçük
yok hiç biri demedin mi :)
bir gün birisini önerirler belki belli olmaz
Dedim dahada bir şey demediler maalesef kaç ay geçti bir şey olsa olurdu şimdiye kadar bence
belli olmaz bu iş. hangi şehir desin?
Türkiyede yaşamıyorum
eeee. yurt dışında daha kolay değil mi arkadaş bulma işi. yabancı mı istemiyorsun yoksa
Daha zor yabancılar istemiyorum düşünceler felan uyuşmuyor anlaşma zor
türk bulmak daha da zor. memleketten bakacaksın artık o halde
Kendi memleketimdekilerde baya tuhaf kavgacı insanlar onlarla hiç olmaz maalesef
sen bekar kalıcan o zaman :D her şey olmuyor
Kalırım sonradan boşancağıma hiç sorun almam üzerime napim
yani en doğrusu
yaşın kaç?
26
eh yaş gelmiş ama genç değil kafana takma. erkek arkadaşın olmadı mı hiç
Oldu ama olmadı zaten sadece yazmaktı biraz uzaktan
uzak ilişki olmaz. beraber zaman geçirmek lazım
Bir kaç kez görüştük fazlada olmasa ama çok değişti eski tanıdığım kişi değildi acımasız kalpsiz soğuk birisine dönüştü maalesef eskiden baya düşünceliyken benim için yapmayacağı bir şey yoktu diyebilirim sebebini bilemiyorum hala neden
ilginçmiş , senden uzaklaşmak için yaptı herhalde ve ya kişiliği ortaya çıktı bir zaman sonra
Olabilir bende anlamadım ama öyle bir hayal kırıklığı olduki o bile yaptıysa kimseye daha güvenemem gibi hala anlam veremedim bir insan nasıl bu kadar değişir bence hayatında bir başkası vardır
olabilir senden uzaklaşmak istedi herhalde
Sanırım öyle zaten bir ara aylardır birmiş gibiydi o sırada başka bir kızla buluşmuş tanışmış sonradan hemen kız kullandımı onu bilmiyorum nasıl bana döndü şimdi belki onla ya da başka kızla artık umrumdada değil napıyorsa yapsın benim kapım ona artık kapalı
boş ver geçmiş gitmiş o artık
Ya daha biraz yeni oldu ama
hımm. yarın dönüp gelse kabul edecen sanki gibi :)
Hayır artık hayır bundan sonra şansı yok
hadi bakalım, yeni aşklara artık :)
Zor benden yaşlılar bile evlenir ben hayır bende çok zor
belli olmaz bu işler :D
Olur olur :D
sen iyice şartlanmışsın :D :D
Biliyorum sadece başka şansım yok maalesef
o kadar karamsar olma derim ben ama yine sen bilirsin tabiki
Ya normalde evet ama o kadarki imkan yok artık bende maalesef ama inşallah dediğin gibi çıkar mucize olur ve olur
bazen mucezeyi senin yaratman lazım hep başkalarından istenmez her şey :D
Tamamda ben napim bu halimle gidip yüzük alıp evlilik teklifi yapcak değilim bir erkeğe😂
niye, hep erkekler mi yapacak bu işi? biraz sizde çaba gösterin :D hep adam ayağınıza gelecek
Evet erkekler hep yapcak 😂 başka şekilde ben görmedim bana yapmak kalırsa erkek benim yani onun adamlığı yoktur haha
üff buram buram ilkel arap kültürü :D
neyse sen yine beklemeye devam et, çıkar bir gün bir şeyler :D
Kültür değil hep öyle yani sanırım srn evlilik teklifi yapan kız görmemişsindir😂
evlilik teklifi denilince sonu yüzük vermekle biten o şaklaban hareketleri anlıyorsun sanırım :D
evlenelim demek de bir tekliftir. eğer bunu soruyorsan çok kişi biliyorum böyle ama ilk yazdığım şapşal hareketler sinsilesini soruyorsan öyle şey görmedim :)
Bak görmedin işte ve söylemeside bir şey ifaade etmez sonuçta teklif diğer taraftan gelmeli gelmediği süre ben ne desem boş ve yinede dememde yani bence özelliği karşı taraftan gelmesi😂
ilginç bir bakış açısı :D
maymunluk yapınca evlilik teklifi olacak yani, başka türlü olması mümkün değil diyorsun :D
Mümkün ama yinede geçerliliği için erkekten gelmeli teklif kız teklif etse ancak şaka gibi olur ciddiyede alınmaz devamıda gelmez bence
iyi bakalım öyle olsun :D
Öyle zaten 😂
Akraba düğünlerinde olur gibi..
Kimse evlenmiyor aileden hepsi evlenmiş ya da daha genç
O zaman bir çevre edin ordan birileri çıkar elbet.
(Kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş sanki ben senden çok farklıyım. :) )
Onuda edinemiyorum nasıl başarcam bilmiyorum elimden gelenimi yapsamda sonuç yok
Napıyım ben mi evleniyim seninle diycem de sen beni beğenmezsin ki :)
Zaten ben Türkiyede yaşamıyorum
Tamam damat al beni bende türkiyede yaşamak istemiyorum ekmek 5 tl mazot 27 tl kurtar beni bu hayattan :)
😂😂bunun için evlenilmezki
Doğru birde bu işin aşık olma kısmı var dimi :)
Aynen
Hayırlısı.
Aynenn
Arkadaş ortsmından
Yokki
Esra erol?
Yok daha neler😂ordan umudum olcağıma kendimi asarım 😂😂😂 orada ne gezer doğru insan
Şakasına dedim zaten oralardan evlenilirmi shsjsj
Aynen😂
Peki ciddi anlamda ne tavsiye edersin?
Belki düğünlerden ya da iş ortamından ya da aile nin arkadaşlsrı varsa ordan falan
Hiç birinde şans yok maalesef
Arkadaş grubu bulman lazım
Nasıl bilmiyorum
Abi türkiyede en basit bi spor salonun git zatrn 10 kişiyle tanışıyorsun
Tanışırsında amaç evlilik olmaz o zaman
Ciddi olduğunu düşünüyorsan tanışalım
Kişiyi tanışıp uymasıda önemli her önüme gelenle ciddi olamam
Kişiyi tanıyıp herşeyin uymasıda önemli her önüme gelenle ciddi olamam
Nerelisin
Niyeki?
Uzak mesafede yapabilir misin belki uzağız
Çok uzağız biliyorum zaten ben TR’de yaşamıyorum
Görücü usulu
Öyle şansım bile yok ailem kimseye gelip gittiği yok
Okul iş durumu nasıl sosyal hayatın
Okul yok iş var ama yaşıtlar yok sosyal hayatımda yok maalesef
Kriterler ne olmadı burdan bulalım😅
Ne beni gören var nede ben birisini görüyorum valığımdan bile kimsenin haberi yok arkadaşım bile yok insan görmüyorum öyle diyelim
Şans kısmet ile olur
Hiç yok o zmn bende😂
Bekar kaldin
Yapılcak bşy yok
evlenelim
Tam evlenilcek adamaın hiç sorma
aynen öyle
Hiç sorma iyi tanıdık seni😂
yanlış tanimissindir
Sanmam
bana kötü diyen olmaz, sen genelleme yapmissindir
ya da karistiriyorsundur
Hayır aynı isim
ben bunu yeni açtım ki, kimseyle de konuştuğumu hatırlamıyorum, Bi yazsana bana,
Aynı isimde binlerce hesabın vardı kimi kandırıyorsun?
saka mi yapıyorsun, ciddimisin anlamadim, ne binlercesi, 2 hesabım vardı o da başka bir isimdi. bi yazarmisin
Evet 2 tane vardı başkada kimbilir ne kadar vardı diye laf gelişi işte
ama diğeri kapandı bunu açtım, kimseyle de tanışıp etmedim. Bir yanlışlık var bence. yazarmisin lütfen kimsin
ordamisin
Kaç yaşındasın
26
İsteğin artıyor mu
🤦♀️
Artıyor diye anladım ben de 26 yaşındayım ben de arttı 😅
Hiç sorma ya bunun için wvlenen bende bilmiyoeum yani
Konuşalım biraz istersen tabii
Yok sağol ben böyle anlamda yaklaşan insan istemiyorum
Nasıl yaklaşan
Oku hepsini anlarsın
Kapalı bir kız mısın
Hayır
Bunun için kapalı olmakda gerekmez karakter diyorum her kapananda karakterli değil zaten maalesef
Konuşalım istersen zaten gizliyiz
Sadece sormuştum
Bilemedim nasıl birisin çözemedim
Tanışalım istemezsen engellersin 😅
Tamam
Çıktım
Tamam yazdım