Bunu anladim elbette merak ettigim bir uyeyi mi kastediyordunuz ancak degilmis ilk anladigim sekildeymis. On yargili degilim sadece iyi gozlem yapiyorum.
Sizi tanimak gibi bir gayem yok olsa istedigim gibi gayet guzel de tanirim tek tek size sizi anlatabilirim. Bu benim icin cok kolay. Kendinizi burada tanittiginiz kadar genel bir izlenime sahibim. Ongorulerimde gayet iyidir. Ya vitrindeki siz degilsiniz burada rahat takiliyorsunuz ya da kendinizi tam olark tanimiyorsunuz.
Sıkıldığımı yazdigim bir cumlem var mi? Ben goremiyorum da. Hayatimda sıkılacagim bir zaman dilimi olmadi ki bu gece olsun. Sorusunu sadece karşı cinse açmış birinin sohbetinden keyif almıyorum. Bu benim için sohbet kategorisinde degil. Son cümleniz siz sonsuza kadar teselli eder, devam. Iyi geceler benden bu kadar.
Sıkılmayan biri KS de ne yapsın hem de bu saatte. Kendinizi kandırmayı, insanlara tepeden ve ön yargıyla bakmayı bıraktığınızda belki sohbet de edebiliriz. İyi geceler.
Kızlar Ne Diyor
Üye adınızla nedense sizi bir türlü bagdastiramiyorum. Eğreti duruyor gibi.
Bağdaştırdıklarınız eğreti oluyor genelde belki de bağdaştıramadığınız düzgündür
Hic bagirarak altin satan sarraf gordunuz mu?
Hayır. Zaten bir şey de satmıyorum.
Ilk cumlenizde tam olarak ne soylemek istediniz?
Hangisi?
"Bağdaştırdıklarınız eğreti oluyor genelde belki de bağdaştıramadığınız düzgündür." Bu cumlenizden bahsediyorum.
Ön yargının aldatıcı olabileceğinden bahsettim.
Bunu anladim elbette merak ettigim bir uyeyi mi kastediyordunuz ancak degilmis ilk anladigim sekildeymis.
On yargili degilim sadece iyi gozlem yapiyorum.
Beni bu sitede gözlem yaparak asla tanıyamazsınız. Baştan söyliyim boşa uğraş vermeyin.
Sizi tanimak gibi bir gayem yok olsa istedigim gibi gayet guzel de tanirim tek tek size sizi anlatabilirim. Bu benim icin cok kolay.
Kendinizi burada tanittiginiz kadar genel bir izlenime sahibim. Ongorulerimde gayet iyidir. Ya vitrindeki siz degilsiniz burada rahat takiliyorsunuz ya da kendinizi tam olark tanimiyorsunuz.
Ben aslında yokum.
Umarim
Neyi?
Umarim yoksunuzdur, demek istedim.🙄
Tamamen yok olursam sıkılırsınız. Bakın direkt sıkıldım yazmak yerine benle sohbet ederek sıkıntınızı attınız. İnsanlara iyi geliyorum 😌
Sıkıldığımı yazdigim bir cumlem var mi? Ben goremiyorum da.
Hayatimda sıkılacagim bir zaman dilimi olmadi ki bu gece olsun.
Sorusunu sadece karşı cinse açmış birinin sohbetinden keyif almıyorum. Bu benim için sohbet kategorisinde degil.
Son cümleniz siz sonsuza kadar teselli eder, devam.
Iyi geceler benden bu kadar.
Sıkılmayan biri KS de ne yapsın hem de bu saatte. Kendinizi kandırmayı, insanlara tepeden ve ön yargıyla bakmayı bıraktığınızda belki sohbet de edebiliriz. İyi geceler.
Not: Sapıklar kadınlara bu saatte musallat olmasın diye erkeklere soruyu kapadım. Hala ön yargıyla bakmasaydınız da sebebini sorsaydınız keşke.
Bi güvenilir sizsiniz değil mi?
Sizinle sohbet etmek gibi bir gayem yok.
Ayrica tereciye tere satmayın.
Tek güvenilir benim diye yazdığım bir cümlem mi var?
Sizin sorunuzu kopyaladım. Kusuuma bakmayın.
"Sapıklar kadınlara bu saatte musallat olmasın diye erkeklere soruyu kapadım" kırmızı başlıklı kız hikâyesindeki kurt karakterini bilir mısınız?
Hala önyargılısınız sayın hanımefendi 😊
Bu tutumla sizle daha fazla konuşmanın pek anlamı yok gibi.
İyi geceler size.
Size de hayırlı isler kurt bey , afedersiniz düzgünadam🙄
Kurt da oldum. Teşeklür ederim. 🙃🙂
Her zaman
Sen ders çalış 😏
Çalışıyorum zaten 🙄
Afferin sonra yat uyu 😋😏
Sen uyu 😏
Uyuyamam işim var 😛
Hayirrr
😀😀😀