Sanki en güzel şarkılar , şiirler , filmler bizim dönemimizde yapıldı.
Z kuşağına elektronik ve akıllı telefonlar harici bir şey bırakmadık. Doğru değil mi?
Sanki en güzel şarkılar , şiirler , filmler bizim dönemimizde yapıldı.
Z kuşağına elektronik ve akıllı telefonlar harici bir şey bırakmadık. Doğru değil mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Teknolojik imkanlar filan açısından şanslılar. Ama diğer açılardan Y kuşağı daha şanslıydı herhalde.
Teknoloji olarak y kuşağı bilgisayar ve elektronik ürünlere aşina olduğu için her şey kullanabiliyor.
Ben X'ten miydim, Y'den miydim unuttum ama bilgisayarla üniversite yıllarımda tanıştım. Gençler daha çocuk yaşta tanışıyor ya dileğim, onların üniversite hayatlarının daha güzel ve kaliteli geçmesi.
Bana göre Y kuşağı...
Sence neden y kuşağı?
90 larin gençliğini yaşamışlar daha ne olsun
Her yıl hit şarkılar , efsane filmler , bu arada telefon ve iletişim aletleri yaygın değildi ama çok harika aşklar sevgiler. 2000 başlarında mesela erkek ya da kadın hoşlanıyorsa çekinmez direk söylerdi.
Of of laaanet olsun ki Z kusagiyim
Ne olurdu 1978 de dogsaydim
Madonna , Michael Jackson, rod Stewart Jon Bon Jovi, gala , dj tiesto, ve bir çok efsane şarkıcıyı canlı izleyebilir, bütün mahalle gençleri toplanıp kahkaha espri sabahlara kadar sohbet , gece bar disko kaçmaları , Reina laila , Bodrum'da oteller ucuz, yabancı turistler ile arkadaşlıklar , mail ve mektup arkadaşlıkları. Ben kötü olan bir şey hatırlamıyorum, ne zamanki Amerika körfez savaşını başlattı bu düzen bozuldu. Ondan sonra hep kısıtlama. Dünya düzeni değişti , hayal kurma gücünü bile bırakmadılar.
Ölüp gidenler bence :D
X kuşağı 😄
Hiçbiri
Bir nedeni olmalı kardeşim. Neden?
Her kuşak ya adam akıllı insan ve kötü pislik insanlar olacak
Bilmem , bulunduğum ortamda arkadaşlık , sevgi , eğlence her şey vardı, seni birileri baya üzmüş kızdırmış. Haklı olabilirsin de.
98 hangi kuşak
Y kuşağının sonu
99 da bitiyor
Wikipedia amcam 97 2012 arası z diyor
Hayır y 99 da bitiyor. Ama 3 yıl ara var y ve Z kuşağı arasında grup sizin tarihler