Diğer Yarın bakala gidip sigara alacam yeni başlayanlar için sigara markası nedir? gizli_kisi55 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Başlıkta yazdığı gibi yeni başlayanlar için sigara markası hangisi Güncellemeler+1 yıl Hem yumuşak hem az koku yapan sigara hangisi Yarın bakala gidip sigara alacam yeni başlayanlar için sigara markası nedir? Cevapla Marka Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Skopje1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Dünyada benim için tek bir sigara markası vardır; Parliament. 0 4 Yorumla gizli_kisi55 +1 yıl Hangisi? Yorumla Skopje1 +1 yıl O kadar mı uzaksın konuya 😂😂 Yorumla gizli_kisi55 +1 yıl Onlarca parlament var Yorumla Skopje1 +1 yıl He sen o anlamda sordun özür dilerim.Parliament Night Blue Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Winston Slender blue ile başladım şu an malboro edge blue içiyorum ikiside çok ağır değil yeni başlayan biri olarak tavsiyelerim 0 0 Yorumla
ahmett555 Takip Et Xper 3 Yaş: 42 +1 yıl başlama be ablam yapma eğer illa icicem diyorsan hafif kent d range blue alabilirsin grey ya da 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. hiç başlama tütün al y da ucuz olsun:D 0 0 Yorumla
Alidavras424516 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Winston fark blue al kısa güzeldir 0 0 Yorumla
20-ali Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl başlama 0 12 Yorumla gizli_kisi55 +1 yıl He ben onu sordum Yorumla 20-ali +1 yıl sus beebaşlama dedik Yorumla gizli_kisi55 +1 yıl Sanane sen kimsinde karışıyorsun Yorumla 20-ali +1 yıl sanane kim olduğumdan karışırım ben Yorumla gizli_kisi55 +1 yıl Bana karışamazsın benim hayatım kendi hayatına bak Yorumla 20-ali +1 yıl karışcam işte ağzına acı biber bascamsigara içince Yorumla gizli_kisi55 +1 yıl Ya sg Yorumla gizli_kisi55 +1 yıl Sanane SA NA NE benim sorduğum soruya bak senin yazdığın cevaba bak Allah Allah ya Yorumla 20-ali +1 yıl o ağzını var ya sus bakimben ne dersem o olcak içme dedim Yorumla gizli_kisi55 +1 yıl Ya tamam kardeş sg Yorumla 20-ali +1 yıl bak acıyı vericem heee Yorumla gizli_kisi55 +1 yıl Ya mal mısın mk sg yazma bana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Dünyada benim için tek bir sigara markası vardır; Parliament.
Hangisi?
O kadar mı uzaksın konuya 😂😂
Onlarca parlament var
He sen o anlamda sordun özür dilerim.
Parliament Night Blue
Winston Slender blue ile başladım şu an malboro edge blue içiyorum ikiside çok ağır değil yeni başlayan biri olarak tavsiyelerim
başlama be ablam yapma eğer illa icicem diyorsan hafif kent d range blue alabilirsin grey ya da
hiç başlama tütün al y da ucuz olsun:D
Winston fark blue al kısa güzeldir
başlama
He ben onu sordum
sus bee
başlama dedik
Sanane sen kimsinde karışıyorsun
sanane kim olduğumdan
karışırım ben
Bana karışamazsın benim hayatım kendi hayatına bak
karışcam işte
ağzına acı biber bascam
sigara içince
Ya sg
Sanane SA NA NE benim sorduğum soruya bak senin yazdığın cevaba bak Allah Allah ya
o ağzını var ya
sus bakim
ben ne dersem o olcak içme dedim
Ya tamam kardeş sg
bak acıyı vericem heee
Ya mal mısın mk sg yazma bana
Birinci