Diğer Ciddi ilişki insanı mısınız yoksa flörtçü müsünüz tahmin edeyim mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 47 Yapay Zekaya Sor 🌸 Başlığı yazarken kafam karıştı oraya takılmayın Güncellemeler+1 yıl Aşk olsun benim sorduğum soru nasıl "diğer" kategorisine girer aaaaa Ciddi ilişki insanı mısınız yoksa flörtçü müsünüz tahmin edeyim mi? Cevapla İlişki Soruları Flört Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. Tahmin edebilirsiniz 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Flört u Barış_LonelyForever +1 yıl Hayır ciddi ilişki insanıyım. daha sevgilim bile olmadı Soran +1 yıl Yok sen 1 numaralı flörtözsün u Barış_LonelyForever +1 yıl Siz varken 1 numara ben olamam flörtöz konusunda Soran +1 yıl Tabiki de ne sandın u Barış_LonelyForever +1 yıl tabi ki ben aşk insanıyım daha çok
YourName333 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 533 cevap paylaştı. Flört ve kur yapma gibi tabirlerden nefret eden biriyim.Mümkünse o tipler arkadaşım dahi olmasın... 0 0 Yorumla
iaskyouanything Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Tahmin edeyim mi diyenler genellikle etmiyor... Ama hadi, et bakalım. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi ilişki Yorumla iaskyouanything +1 yıl Doğru... Helal kız tutturdun. Tek adam tek yürek, o yüzden hiç sevgilim olmadı nsnsns umarım beni bu kafa yapısıyla fazla kırmazlar Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Ciddi Bir İlişki İnsanıyım Ben Aşk Adamıyım Romantiğim Birde 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Flörtçüsün ak Yorumla WhatTheBok +1 yıl Ahsh küçük enişte 1800 kızı takip ediyor ve aşk adamı Yorumla RıfatŞen +1 yıl Flörtçü Değilim Takip Ettiğim Doğrudur Yorumla Soran +1 yıl Slljxclcşvkdşcş Yorumla
AdnanOktarınKedisi Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tabiki de ciddi ilişki insaniyim. Lsjdjabdnans 0 0 Yorumla
Frdeliff Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ben ciddi ilişki insanıyım tahmine gerek yok net ve kesin 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Diğer konusunda 18,4b cevap paylaştı. Her konuda ve her durumda ciddi olan biriyim 0 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 540 cevap paylaştı. Tabiki bunu da edebilirsjn 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi ilişkii
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Tamam başlığa takılmadan geldim 😂 1 3 Yorumla Soran +1 yıl 😆😆 Ciddi ilişki insanısın 🎈 AşkıÖldürmek +1 yıl Teşekkürler😂 Soran +1 yıl Ricalar 😂
_Maidetta_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 393 cevap paylaştı. Olur ediniz.. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Flört 😅 Yorumla _Maidetta_ +1 yıl 😅😅 Neyse ki sorudaki herkes flörtçü Yorumla
LazzZiyaa Takip Et Xper 2 Yaş: 76 +1 yıl bak koçuum sen çiftlikte at tımar ederken biz insan tımar ediyorduk. sen kim bizi tayin etmek kim? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam ciddisin Yorumla
heroasasin Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Ciddi ilişki ama nedense gönlüme göre biri nasip olmadı hep geldikleri gibi gittiler 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi ilişki insanısın Yorumla heroasasin +1 yıl Helal olsun buldun söylemeden Yorumla
BURAK_20 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Ciddi ilişki her zaman iyidir flört hinlik gecelik ilişkiyi sevmem bana göre değil 0 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Et ayol 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi ilişki insancığısın ayol Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Diğer konusunda 456 cevap paylaştı. Olur tahmin et 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi ilişki humanısın sen 😂 Yorumla Ekmek_Kırıntısı +1 yıl afldjksjkl teşekkürler Yorumla
Kralkarga Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 49% +1 yıl Diğer konusunda 893 cevap paylaştı. Ne diyeceksin çok merak ediyorum 🙃 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Flört. Yorumla Kralkarga +1 yıl 🙈👏👏👏😅 Yorumla
Şanzumancııı Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl et bakalım merak ettim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Flört Yorumla Şanzumancııı +1 yıl bilemedin ciddi ilişki insanıyım ama günümüzde aşkın adı cinsellik sevgini, n adı çıkar menfaat olduğu için bırak flörtü sevgilim bile olmadı ama tahminin için teşekkür ederim :) Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Olur umarım bilirsin 😄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi ilişki Yorumla FiqHShott +1 yıl Evet doğru ama hiç biri bana şans vermedi onun için ☹ Yorumla
ToplumAvcısı Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Ciddi istesem de flört takılmadan edemiyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Flört Yorumla ToplumAvcısı +1 yıl Aynen en iyisi kısa ama zevklş Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tahmin et bakalım :))) 0 0 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Diğer konusunda 996 cevap paylaştı. Tahminleri alalım canım 😂😍💘 0 0 Yorumla
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 314 cevap paylaştı. Et bakalım#Vesselam 0 0 Yorumla
ecey977 Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 485 cevap paylaştı. Ciddi iliskim yokken flortcuyum diyelim😂 1 0 Yorumla
nedenromeodeğilimben Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Haydi et 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Et 😄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi Yorumla khaixx +1 yıl Evet Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Et bakalım 🤔 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi Yorumla Blondesmann +1 yıl %101 hem de 😎 Yorumla
Naflaus Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Flört Yorumla Naflaus +1 yıl Ciddi ilişki insanıyım Yorumla
CanerDiyeBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Buyur :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Flört Yorumla CanerDiyeBiri +1 yıl Tutmadı :) Yorumla
Yalanduunyaa Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ettt 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Flört Yorumla Yalanduunyaa +1 yıl Yoo benden hicbiri olmaz Yorumla
Aykırı_Çiçek_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi ilişki Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Et bakalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Doğru , eyvallah Yorumla
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Diğer konusunda 500 cevap paylaştı. Tahmin et 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Flört Yorumla
aslıı_7 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl et bakalım :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi ilişki Yorumla
yilznesz Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Flört Yorumla yilznesz +1 yıl Evet ama bunu kiran biri oldu 🥲 Yorumla
Gökkuşağımkayboldu0 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl evet 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi ilişki Yorumla Gökkuşağımkayboldu0 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Alidavras424516 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Tahmin et sence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi ilişki Yorumla Alidavras424516 +1 yıl Tebrikler Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı. Ciddi 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 403 cevap paylaştı. Hadi bakalım 0 0 Yorumla
Lucky-Luke Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Diğer konusunda 473 cevap paylaştı. Et bakalım kahin... 0 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Diğer konusunda 9,2b cevap paylaştı. Ciddiyim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Tahmin edebilirsiniz
Flört
Hayır ciddi ilişki insanıyım. daha sevgilim bile olmadı
Yok sen 1 numaralı flörtözsün
Siz varken 1 numara ben olamam flörtöz konusunda
Tabiki de ne sandın
tabi ki ben aşk insanıyım daha çok
Flört ve kur yapma gibi tabirlerden nefret eden biriyim.
Mümkünse o tipler arkadaşım dahi olmasın...
Tahmin edeyim mi diyenler genellikle etmiyor... Ama hadi, et bakalım.
Ciddi ilişki
Doğru... Helal kız tutturdun. Tek adam tek yürek, o yüzden hiç sevgilim olmadı nsnsns umarım beni bu kafa yapısıyla fazla kırmazlar
Ciddi Bir İlişki İnsanıyım Ben Aşk Adamıyım Romantiğim Birde
Flörtçüsün ak
Ahsh küçük enişte 1800 kızı takip ediyor ve aşk adamı
Flörtçü Değilim Takip Ettiğim Doğrudur
Slljxclcşvkdşcş
Tabiki de ciddi ilişki insaniyim. Lsjdjabdnans
Ben ciddi ilişki insanıyım tahmine gerek yok net ve kesin
Her konuda ve her durumda ciddi olan biriyim
Tabiki bunu da edebilirsjn
Ciddi ilişkii
Tamam başlığa takılmadan geldim 😂
😆😆 Ciddi ilişki insanısın 🎈
Teşekkürler😂
Ricalar 😂
Olur ediniz..
Flört 😅
😅😅 Neyse ki sorudaki herkes flörtçü
bak koçuum sen çiftlikte at tımar ederken biz insan tımar ediyorduk.
sen kim bizi tayin etmek kim?
Tamam ciddisin
Ciddi ilişki ama nedense gönlüme göre biri nasip olmadı hep geldikleri gibi gittiler
Ciddi ilişki insanısın
Helal olsun buldun söylemeden
Ciddi ilişki her zaman iyidir flört hinlik gecelik ilişkiyi sevmem bana göre değil
Et ayol
Ciddi ilişki insancığısın ayol
Olur tahmin et
Ciddi ilişki humanısın sen 😂
afldjksjkl teşekkürler
Ne diyeceksin çok merak ediyorum 🙃
Flört.
🙈👏👏👏😅
et bakalım merak ettim
Flört
bilemedin ciddi ilişki insanıyım ama günümüzde aşkın adı cinsellik sevgini, n adı çıkar menfaat olduğu için bırak flörtü sevgilim bile olmadı ama tahminin için teşekkür ederim :)
Olur umarım bilirsin 😄
Ciddi ilişki
Evet doğru ama hiç biri bana şans vermedi onun için ☹
Ciddi istesem de flört takılmadan edemiyorum
Flört
Aynen en iyisi kısa ama zevklş
Tahmin et bakalım :)))
Değilim.
Seks en sonda gelir.
Seni yormayayım ciddi 💕
Tahminleri alalım canım 😂😍💘
Ayran gönülüyüm