İş arkadaşım normal mi?

Merhabalar. Ben çalışan bekar bir bayanım. Birim arkadaşım evli bir erkek. Kendisi bana durduk yere akrostiş şiirler yazıyordu. Ben kendisinin bu hareketlerinden korktum. Bu konuyu kendisiyle konuşmadan önce ortak arkadaşlara anlattım onlar da erkek bu arada. Kendileri ilk zamanlar bana hak verdiler. Birim arkadaşımın ayıp ettiğini söylediler. Daha sonra ağız birliği yapıp benim yanlış anlamış olabileceğimi düşündürüp durdular. Ben de arkamda olmayacaklarını anladığım için konuyu kapattım. Ama bir o kadar da emindim haklı olduğumdan. Birkaç gün önce birim arkadaşım işyeri yöneticilerine benimle ilgili aslı astarı olmayan şeyler anlatıp yıllık izne çıktı. Yani anlayacağınız bombayı bırakıp tatile gitti. İşyeri müdürü bana niçin aramızda sıkıntılar olduğunu ve niçin beyefendiyi huzursuz ettiğimi sordu. Ben de ilk önce aramızda sıkıntı olmadığını söyledim ama konuşmanın seyri değiştikçe şaşkınlığım arttı ve şiirlerden bahsettim kendisine. Olay daha sonra toplu bir şekilde tartışılır ve karara bağlanır denildi ve dağıldık. Birim arkadaşım benim müdürle bu konuları konuştuğumu duyunca beni evli adama iftira atmakla suçladı. Sorum şu evli bir erkek bekar bir bayana aralarında sadece bir arkadaşlık ilişkisi olduğu halde akrostiş aşk dolu şiirler yazar mı? Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

Güncellemeler
+1 yıl
Bana şiir yazmasının anormal olduğunu söylediğimde kendisi şiir yazdığını ve benim ondan bana da şiir yazmasını istediğimi söyleyerek konunun seyrini değiştirmeye çalıştı.
İş arkadaşım normal mi?