alalı 14 gün oldu dişi 1.5 aylık falan dışarı çıkıyor alıştı kapağını açınca hemen çıkıyor ama elime almak istedigimde yaklaştığımda kaçıyor gelmeye yelteniyor aslında ama cesaret edemiyor kafese kendi girdi mesela dün ama biz yaklaştığımızda kaçıyor nasıl g üvenini kazanırım daha önce 2 dişi kuş besledim çok çabuk alışmışlardı nerde hata yapıyorum

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Seveceği bir yiyecek gibi bir şeyi oturduğun yerin yanına koyup seslen. Ya da bir oyuncağı varsa onu... O şekilde çağırırsan faydası olur.
Yokki
Çekirdek filan gibi yiyeceği bi şeyle yanına çağır, öyle alıştırmayı dene.
Çekirdekten korkuyor gelmiyor perdeye falan gidince elimle tünek yapıp çağırıyorum gelmeye yelteniyor ama gelemiyor 🥺
Kafesteyken kısa sürede alıştırmıştım ben. 14 gün, epey de olmuş geleli ama elinizi iyice dibine kadar uzatıp alıştırın o şekilde elinizi ufak ufak ısıra ısıra alışır herhalde.
Aldığımız kuşçu bize 15 gün hiç çıkarmayın elinizi uzatın gelmeye çalışsın dedi çok bağırdı kafeste artık bunaldı diye çıkardık biz gezsin diye ama daha pek yere konmadi hep ya böyle kapıya gidiyor ya saate konuyor ya televizyon ya perde elimi uzatıyorum ama basmıyor çok çok az tırnağı ile basıyor sadece ama tam basmıyor 🙄
Tırnağıyla basması güzel bi şey ama alışır inş. Gelip elinize oturması için elinizi uzatırken mutlaka seslenişinizle de sevginizi hissettirin, belki o sevgiyle çağırışınızın da etkisiyle daha da çabuk alışır.
Diger kuslar ondan hep nude ve boydan foto istemis kimseye guveni kalmamis artik
Hayvanida bunaltmissin
Napmisim ve
Baksana kabı tepesinde duruyor
Çünkü korkuyor daha yavru
Okadar ürkutucusun demek
Akıllı hayvan insana güvenilmeyeceğini biliyor
Daha erken bence
Mesela kaç gün sonra olur
Çok tatlı ☺️
Evet hemde cok
Kendi haline bırak