Bizim birde sucu teyzemiz vardı. Şu an büyük ihtimal rahmetli olmuştur. Sokakta oynarken ne zaman susasak kapısına giderdik, su verirdi bize. Herseyin daha güzel olduğu zamanlardı.
Seviyorum tabii. Gönül isterdi ki şimdilerde de sokaklar bizim çocukluğumuzdaki gibi güvenli olsun. Çocuk, kadın, erkek dilediğince dışarıda vakit geçirebilsin. Bu devirde sokaklar çok tekin yerler değil. Özellikle çocuklar için. Her yer sapık, her yer manyak, her yer pedofili dolu. Her dışarı çıkışımda belaya bulaşmamak için zor sabrediyorum. O yüzden bilgisayar oyunları diyorum :) Bu soruyu 90larda olsak sokak oyunları diye cevaplayabilirdim. Soruyu farklı bir açıdan ele aldım sadece.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bilgisayar oyunları
Artık sokakta oynayan çocuk bile göremiyorum. Ufacık çocukların ellerinde bile tabletler, telefonlar.
Sen oynar mıydın?
Sokaktan eve girmezdim. Mahalle maçları, misket, akşamları sokakta saklambaç.
Bizim birde sucu teyzemiz vardı. Şu an büyük ihtimal rahmetli olmuştur. Sokakta oynarken ne zaman susasak kapısına giderdik, su verirdi bize. Herseyin daha güzel olduğu zamanlardı.
Erkekler zorlanmıyor mu peki bu oyunları oynarken
Neden zorlanalım ki güzeldi ozamanlar herşeyden çok.
Sokaklarda oyun oynayarak büyüdüm ama yine de bilgisayar oyunları diyorum :D
Neden sokak oyunlarını sevmiyor musun?
Seviyorum tabii. Gönül isterdi ki şimdilerde de sokaklar bizim çocukluğumuzdaki gibi güvenli olsun. Çocuk, kadın, erkek dilediğince dışarıda vakit geçirebilsin. Bu devirde sokaklar çok tekin yerler değil. Özellikle çocuklar için. Her yer sapık, her yer manyak, her yer pedofili dolu. Her dışarı çıkışımda belaya bulaşmamak için zor sabrediyorum. O yüzden bilgisayar oyunları diyorum :) Bu soruyu 90larda olsak sokak oyunları diye cevaplayabilirdim. Soruyu farklı bir açıdan ele aldım sadece.
Sokakta fiziki oyunlar ama bu yaşta degıl tabi :)
Neden ki
37 yasında uzun eşek , kuka falan oynamak pek hoş olmaz çünkü.
Belin kırılır
Yanı , kanka arkadaşlarımı düşününce sakatlık çok olur
Bilgisayar en iyisi
Neden sokak oyunlarını sevmiyor musun?
zamanında çok oynadım tabi
ufakken severdim, artık sadece bakıp geciyorum
Kağıt oyunları
Şu zaman da sokak diye bir şey kalmadı.
Sen oynadın mı?
Evet.
Erkekler zorlanmıyor mu peki bu oyunları oynarken
bilgisayar oyunları