Bilgisayar PC oyunları açık ara daha kaliteli zamanında çok oynadım call of duty modern Warfare serisi black ops sniper ghost warrior 2 fear 3 Crysis 2 ve 3 şimdi mobil telefon üzerinden oynuyorum ama seçimim tabiki de PC bilgisayar telefon da ise call Of Duty Mobile car Parking Multiplayer ve roblox Çernobil oynuyorum
Ben bilgisayar oyunlarını daha çok seviyorum çünkü telefon oyunları sıkıcı oluyor ayrıca bilgisayarın verdiği zevki de vermiyor en sevdiğim bilgisayar oyunları bunlardır
The Elder Scrolls V: Skyrim The Witcher 3: Wild Hunt Final Fantasy VII Mass Effect 2 Dark Souls Dragon Age: Origins Baldur's Gate II: Shadows of Amn Diablo II Persona 5 Divinity: Original Sin 2 Fallout: New Vegas Chrono Trigger Star Wars: Knights of the Old Republic Planescape: Torment Final Fantasy X Vampire: The Masquerade - Bloodlines Deus Ex Final Fantasy VI The Legend of Zelda: Ocarina of Time Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King The Witcher 2: Assassins of Kings Fallout 3 Kingdom Come: Deliverance Pillars of Eternity II: Deadfire Neverwinter Nights Gothic II Torment: Tides of Numenera Ultima VII: The Black Gate Xenoblade Chronicles The Legend of Zelda: Breath of the Wild Final Fantasy IX The Elder Scrolls III: Morrowind The Banner Saga Mass Effect Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age Secret of Mana Shadowrun: Dragonfall Risen Fable: The Lost Chapters Suikoden II
Her ikisini de oynarım. Ama adam akıllı yapılan pek mobil oyunu yok. Bilgisayar oyunları hem grafik olarak hem de büyük ekranda daha iyi oynansa da mobil oyunlar da her yerde pratik bir şekilde oynanabilecek oyunlar.
İki türlü de oyuncu değilim. Oyun oynamayı az severim. Ama bilgisayar oyunları fazla anlamasam da gerçekten başka. Yüklemesi de zor gelir bana. Telefona yüklemek ise çok kolay ama telefondan yorucu oluyor
Bilgisayar oyunları grafik olarak da oyun kalitesi olarakta daha öndedir. Bende arada bilgisayardan oynarım ama bazen arkadaşlar isterse de telefonada geçiş yaparım.
İkisi birden, hepsi benim bebeklerim, bebeklerimi birbirinden ayıramam. :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Tabiki pc oyunları. Fps oyuncuyum CS-GO oynuyorum. Yakında yayın açmak için hazırlıklar yapıyorum aksilikler olmasa daha hızlı gelişecek ama yapacak bir şey yok. Sen pc oyunlarını sever misin?
telefon oyunlarının reklamlarının inandırıcılıktan uzak olması herşeyi açıklıyor bence. Ama bilgisayarda oynanıcak oyun var, bir de telefonda. O ayrı. Neticede telefon oyunlarının Bilgisayar oyunlarının Tahtını devirmeye çok uzak buluyorum şu an.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ikisini de oynuyom ama daha cok oc tabi, telde bir kac oyle her sey oynanmaz. Gidip pubg tele yapiyorlar olacak is degil…😅
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Herbirinin ayrı ayrı zevki var bence ama benim şahsen oyuna karşı bir ilgim yok hiç oynamam, zaman kaybı gibi geliyor bana.
bilgisayarım bozuldu diye küçükken aç kaldım harçlıklarımı biriktirip alayım diye. babam bilgisayarıma para vermek istemiyor okuyayım desem milyarları yığar. (aç kaldım derken sağlık sorunu oluşturacak kadar)