Diğer Yaz aylarını mutsuz ve sinirli geçirenler var mı? Snowflakee0 Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yazdan nefret ediyorum artık bu aylar bitmeli, sona ermeli. Bu kadarı yetti😂 Güncellemeler+1 yıl Kışı sevenler <3 Güncellemeler+1 yıl Kalp kalp Yaz aylarını mutsuz ve sinirli geçirenler var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,6b cevap paylaştı. Yaz aylarını sevmiyorum hiç. kışı seviyorum rüzgarı yağmuru seviyorum. 0 0 Yorumla
_Ǥнσsτ_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tatil yapıp gezebilsem belki iyi gelirde sürekli amele gibi çalıştığım için pek mutlu olduğum söylenemez. 1 0 Yorumla
NYmert Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Diğer konusunda 956 cevap paylaştı. şu sıcaklar varya şu sıcaklar aşırı bunaltıyor 1 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Terden vıcık vıcık olmuş günleri kim seviyor 1 7 Yorumla Snowflakee0 +1 yıl Varmış yaa Yorumla ichwillsieg +1 yıl En güzel yağmur hiç kar görmediğim için bir şey diyemiyorum Yorumla Snowflakee0 +1 yıl Orası neresi Yorumla ichwillsieg +1 yıl İzmir Yorumla Snowflakee0 +1 yıl Yağmıştı ya seneler önce hatırlıyorum denk gelmedin galiba Yorumla ichwillsieg +1 yıl Bir iki defa denk geldim tabii ama ne bileyim benim için bir şey ifade etmiyor Yorumla Snowflakee0 +1 yıl Anladım Yorumla
pinklove123 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Ben yazı çok severim neden ki 1 2 Yorumla Snowflakee0 +1 yıl Bunalım geçiriyorum o yüzden yaz insani değilim asla Yorumla pinklove123 +1 yıl Ben sıcakları çok sevdiğim için benlik bisey yok Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 830 cevap paylaştı. Niye mutsuz ve sinirlisin sayın pembeli 1 9 Yorumla Snowflakee0 +1 yıl Havalardan dolayı mavili Yorumla cryptoGuy +1 yıl At kendini duşa soğuk suyun altına pembeli Yorumla Snowflakee0 +1 yıl 5 dk sonra yine aynısın değişen bir durum olmuyor ki 😂 Yorumla cryptoGuy +1 yıl O zaman denize git zabaha kadar zabaha kadar Yorumla Snowflakee0 +1 yıl Yüzmeyi bilmiyorum derin yaramı deştin şu an 😂😂😂😂 Yorumla cryptoGuy +1 yıl Bende bilmiyorum ama fok balıkları gibi sahilde yatıp dalgaların beni tokatlamasını bekliyorum 😎😎 Yorumla Snowflakee0 +1 yıl En güzeli 🤣🤣 Yorumla cryptoGuy +1 yıl Şimdi senin için fişne suyu ve soda kokteyl yaptım içiyorum soğuk soğuk Yorumla Snowflakee0 +1 yıl Oook afiyettt Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. Tobe de yaz gibisi yok 1 2 Yorumla Snowflakee0 +1 yıl Nesini seviyorsun ki kavurucu sıcak dışarı bir cikiyosun su içindesin sürekli duş al terle bir daha Yorumla yolcu3434 +1 yıl Sıcakla aram iyi soğuktan nefret ederim Yorumla
KaanArducc Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kar gelsin artık 1 2 Yorumla Snowflakee0 +1 yıl İşte ya işte aradığım cevap Yorumla KaanArducc +1 yıl Kışı severik Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 58b cevap paylaştı. Evet, 2 senedir pek iyi geçmiyor yazlar 1 0 Yorumla
limonlucikoltaa Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 64% +1 yıl Diğer konusunda 738 cevap paylaştı. Kışın oluyo bende 1 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Diğer konusunda 9,2b cevap paylaştı. şu an net 1 0 Yorumla
parsiyon Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Diğer konusunda 716 cevap paylaştı. Kış gelsin artık 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yaz aylarını sevmiyorum hiç. kışı seviyorum rüzgarı yağmuru seviyorum.
Tatil yapıp gezebilsem belki iyi gelirde sürekli amele gibi çalıştığım için pek mutlu olduğum söylenemez.
şu sıcaklar varya şu sıcaklar aşırı bunaltıyor
Terden vıcık vıcık olmuş günleri kim seviyor
Varmış yaa
En güzel yağmur hiç kar görmediğim için bir şey diyemiyorum
Orası neresi
İzmir
Yağmıştı ya seneler önce hatırlıyorum denk gelmedin galiba
Bir iki defa denk geldim tabii ama ne bileyim benim için bir şey ifade etmiyor
Anladım
Ben yazı çok severim neden ki
Bunalım geçiriyorum o yüzden yaz insani değilim asla
Ben sıcakları çok sevdiğim için benlik bisey yok
Niye mutsuz ve sinirlisin sayın pembeli
Havalardan dolayı mavili
At kendini duşa soğuk suyun altına pembeli
5 dk sonra yine aynısın değişen bir durum olmuyor ki 😂
O zaman denize git zabaha kadar zabaha kadar
Yüzmeyi bilmiyorum derin yaramı deştin şu an 😂😂😂😂
Bende bilmiyorum ama fok balıkları gibi sahilde yatıp dalgaların beni tokatlamasını bekliyorum 😎😎
En güzeli 🤣🤣
Şimdi senin için fişne suyu ve soda kokteyl yaptım içiyorum soğuk soğuk
Oook afiyettt
Tobe de yaz gibisi yok
Nesini seviyorsun ki kavurucu sıcak dışarı bir cikiyosun su içindesin sürekli duş al terle bir daha
Sıcakla aram iyi soğuktan nefret ederim
Yazdan nefret ediyorum
Kar gelsin artık
İşte ya işte aradığım cevap
Kışı severik
En çok mutlu olduğum yaz
.
Evet, 2 senedir pek iyi geçmiyor yazlar
Kışın oluyo bende
şu an net
Kış gelsin artık
ta kendisiyim