+1 yılBen 11 ,10 yaşlarında iken cin görmuştüm siyahımsı idi gözleride kırmızıydı korktuğum küçük bir yerde kulubeye benzer olan yerde görmüştüm hemde 3 kere bir bu 2. ise evdeydim masanın üzerinde birden 2 ruhani varliklar güreş yapıyorlarmış gibi karşi karşiya kollarını üzerine atmış bana bakıyorlardı ya da bakmıyorlardı işte o sırada masanın üzerindeki eşyalar düşünce tırstımm 3. ise ablam ile korkuya benzer bir filim izlerken kapının ordan karşıya geçen hafif bir bulutsu bir varlık geçti ablam a sorduğumda hayır görmedim diyordu ama başka zaman gördüğünü söylüyordu. Başka bir günde içeride abim ile birlikteydim üs yani tavandan iki siyah boncuk yere doğru düşüverdi abime söyledim kendisinin atmadığını dile gettirdi bazen biri si sanki bana bir eşya atıyorlardı kalem vs. gibi neyse bunlara siz inanmayabilirsinizde ama Yemin Ederim bunların hepsini yaşadım. tek ben değil ablamda görmüş. ben böyle varlıkların görünür ya da gerçek olduğuna inaniyorum. Anlattıklarıma inanmak size kalmış. lütfen yazarmısınız gördüklerim gerçekmi?
03 Yorumla- +1 yıl
Abimde şu an aynısı gece olunca terasa siyah uzun boylu biri geliyormuş cama uc kez vuruyormus abimde kalkip açmış ve acinca abime demiş ki icine giricem senin ve girdi sonra eşide gormuş dua okumaya başlamış eşi dua okumaya basladi zaman eşini boğazlamaya kalkti kur-an kitabını yırtmak istedi sonra da birden dua okuyunca kayboldu ve abimde su an bu yaptıklarını hic birini hatirlamiyor ağlaya ağlaya bize anlatmaya başladı acaba ne yapmalıyız lütfen biri yardim etsin bu duruma cok üzülüyoruz bildiniz bir hoca numarasi varsa soyleyin gidip okutalım belki büyü vardır bilmiyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılİnsanlara görünmezler ve insan bedenine dokunamazlar cin çarpma gibi bir olay yoktur araştır biz din hocamıza falanda sormustuk eğerbiri carpildigini iiddia ediyorsa psikolojik sorunları vardır boyle birşey yok demişti
14 Yorumla
Soran+1 yılama kuranda insanlara gorunebilecegi ve musallat olcagi yaziyor bizzat okudum yani
Soran+1 yıldin hocaniz korkmayn die ole demis bnce
- +1 yıl
İlk okullumuyuz korkmayalim diye söylesin? Yok öyle birşey
- +1 yıl
Arkadaşım cinler gercekte vardır ama insanlara görünmezler insanlar bazı zor durumda kaldıklarında halüsülasyon görürler ve cinlerle konustuklarını sanarlar ve baslarlar anlatmaya rivayetler kabul görüncede böle dedikodular cıkmıstır cin insanlarla ugrasmaz ve görünmez sadece onlarla önceki çaglarda peygamberler dialog kurmuslardır..
+1 yılBen yaşadım bizim köyde. Köydeki evimiz mezarliklerin arasında.
Bir gece misafirlige gittik. Karşı komşuya ferşat amcalara. Köydeki evlerde birbirinden uzak. Arada tarlalar çaylıklar var. Her neyse gece geç oldu anam ben varız. Kahraman abi var dedi ben götüreyim sizi. Yollar da patika hep. Neyse çocuğum daha tabi ben. Kahraman abi aldı beni omuzlarına öyle gidiyoruz. Patikayı yürüdük. Tam çaylıkların içindeki patikaya gireceğiz. Arkadan bir taşlar gelmeye başladı bizi teğet geçiyor ama taşlar mermi gibi geliyor. Taşların atıldığı yere baktık zifiri karanlık yer. Ormanlık yer. Dik Bayır zaten. Neyse sonra hızlıca yolumuza devam ettik gittik eve. Öyle işte.
Bir kere de yatıyorum bir kaç sene evvel. Gece biri birden başımın altındaki minderi bir çekti yere attı. Saat gecenin yarısı ve başımın altında minder vardı hani geniş üstüne oturulan minder yer minderi. Odada da benden başka kimse yoktu benim tahminim babaannem ( allah rahmet eylesin) beni namaza kaldırdı. Bizim köy çok olaylı böyle02 Yorumla
Soran+1 yılay korkuncmus
- +1 yıl
Evet öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet yaşadığını idda eden çok fazla var ama ben öyle bir şeye henüz şahit olmadım.
05 Yorumla
Soran+1 yılbu tarz şeylerle çok ilgileniyorum bende yasamadim ama m. ediyorum yasiyanlari... ilk cevap senden eic seçtim seni :)
Cevap sahibi+1 yılteşekkür :).
Soran+1 yılilk cevap olduğu için sectim
- +1 yıl
Ben gördüm onlarla knuştumda ama onlar knusmuyodu benimle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
Benim dedem çocukken annesi tarafından sürekli büyük bir şöminenin etrafına yatırılıyormuş ve anlattığına göre üç tane sivri şapka takan cin etrafında dans ediyormuş ben bunu sadece dedemden duymuş olsam pek inanmam ve kabus olabileceğini hatta tamamen uyduruyor olabileceğini düşünürdüm ancak bunun gerçek olduğunu bir nevi kanıtlayan şey; anneannem dedemle birlikte yattığı hatta aynı yatakta uyuduğu zaman dedemin odasındaki çalışma masasının üstünde üç tane sivri şapka takan cinimsi varlıkların dans ettiklerini söyledi ölüm döşeğindeki son sözlerinden biriydi bu zaten üçüncü ve son çocuklarına yani teyzeme hamile kaldıktan sonra asla anneannem dedemle aynı yatağı yahut aynı odayı paylaşmamış tam 47 senelik evliliklerinin 40 senesi ayrı geçmiş başka bir olayda ablam ki kendisi kalp gözü açık bir bireydir bunun bence kanıtı her ne zaman ablam ailemizden birini beyaz kıyafetler içinde kayığa binerken görürse rüyasında o kişi 3 ay içerisinde ölür ilk dedemi (babamın annesi olan) görmüş ve dedem maalesef ben doğmadan ölmüş 3 ay içerisinde ölümü nasıl oldu bana hiç anlatmadılar sonra yengemi görmüş beyazlar giyip kayıka binerken ve yengem öldü 3 ay içerisinde aynı şey dayımda da oldu ablam onu beyazlar giyip tahmin edebileceğiniz gibi kayığa binerken gördükten sonra cinayete kurban gitti en son ise Anneannem... Her neyse birgün ablam köydeki ailemin uzun yılalr önce ayrıldığı köye gelir bana hamile annem babam ve anneannem ile babam ve annem o akşam evden ayrılmak zorunda kalırlar (cenazenin üzerinden bir hafta geçen dayıma baş sağlığı dilemek için gelen bir çift için giderler) dayımın baş sağlığı derken konu konuyu açar ve uzun uzun ölüm hakkında konuşurlar. dolayısıyla ve geceyi orada bulunan bir motelde geçirirler ablam ve anneannem aynı odada uyurlar uykularının derin bir saatinde ablam korkuyla nefessiz bir şeklide uyanır normal bir karabasan olayına karşın kurtulmak için çırpınıyordur yani hareket edebiliyordur ve dediğine göre upuzun bir figür vardır siyah kefen giymiş ve yüzünün bir kısmı kefenle kaplı iken diğer yarısı belli oluyordur bu kişi şüphesiz dayımdır ve ablamın kolunu sıkıyordur. Anneannem bir telaş içerisinde ablama gelir ablamı bir nevi transta girerken ve kolundan sanki bir şeyi sökmeye çalışırken bulur. Ablamın gözleri bembeyazmış ve en sonunda uyandığında da ablamın kolunda tam da ablamın onu tuttuğunu söylediği yerde bir parmak izi var. Günüzmüde bile ablamın o parmak izinin olduğu yer arada bir dayımın ölüm tarihine yaklaşırken morarır. Umarım bu sizi tatmin edecek bir cevaptır iyi akşamlar dilerim.
01 Yorumla3 harfilerden bahsetmemek hatta adlarını bile telafüz etmek istemiyorum bu tür filmlerede gitmiyorum geceleri göreceğim diye bazen bende tırsıyorum o yüzden bazen televizyonu açık bırakır yatarım sesi kısarak en azından ışık olsun diye bir ara sanki banada sarmıştı insanı çok etkiliyor gözümle görmedim görsem herhalde aklımı yitirirdim görmüşsemde o olduğunu anlamamış olabilirim farklı bir kılıkta geldiyse şu anda bile burada okuduklarımdan sonra içim bir tuhaf oldu ben bu konuya girmem bir daha...
04 Yorumla
Soran+1 yılnas suresi oku bu dua okunan yere gelemezler
+1 yılCin nar-ı semum yani semum ateşinden yaratılmış görünmez maddedir yani şuadır tıpkı tv kumanda ışını gibi belirli bir ışık spekturumunda farklı frekanslarda hologramik yapıda bulunurlar ve görünür frekans boyutu mikrodalga boyutudur bu boyut 723 nm ışık frekansından sonra görünemez bir hal alır cinlerde ki musallatta aynen böyledir cinler herhangi maddesel ışına sahip olmadıkları için veya bizim göremeyeceğimiz ışın spekturumunda oldukları için frekans değiştirebilirler musallatta bir cin insanın görebileceği veya duyabileyeceği bir frekansta o insanla iletişime geçer onu rahatsız eder ama bu sadece o insana özel frekansta olduğu için başka kimse duyamaz yani cinler gözle görülebilmesi için tıpkı x-ray ışınlarını görmek için kullanmamız gereken materyaller kullanmamız gerekir.
30 Yorumla
+1 yılben 2 kez onların yakınlığını hissettim biri arkadaşımın sesiyle beni çağırdı diğer olaydada birkaç kişi vardı biri akrabam diğerlerinide tanımıyorum içerde konuşuyorlardı normal bir şekilde su aldım içeri bir selam vereyim dediğimde kimse yoktu ama seslerini çok net duyabiliyordum ilkindede orhan adındaki arkadaşımın sesini duydum aile dostumuzdu aileden sayılırdı güya kardeşlerime banyo yaptırıyordu bende yatakta ellerim kafamın arkasında uzanıyordum dalmış gibiydim değişik birşey uyumadığından kesinlikle eminsin ama uyumuyorsunda ama o çocuk nasıl oldu banyoya girdiğini bilmiyorsun merakta etmiyorsun orda çocukların sesleri falan geliyor orhan sesleniyor he diyorum havlu getir diyor yerimden kalkıp kapının arasından havluyu uzatıp bekledim bir 10 saniye sonra sesler kesildi al al yok arkama baktım kardeşim arkamdan geçiyor bir sıcak su döküldü baştan aşşağı ama çok güzeldi be :D
00 Yorumla
+1 yılGözle görmek eski ümmetlerde mümkündü. Hatta Peygamber Efendimiz (s. a. v.) hayatta iken şeytan, melek ve cinler görünür, yanına gelebilirlerdi. Ama bu zamanda pek mümkün değildir. Lakin musallat olabilirler. Eğer böyle bir sorunun varsa internette "Engin Dinç Cin, şeytan ve sıkıntılardan kurtulmak için okunacak dualar" diye aratırsanız konu hakkındaki makalemi bulabilirsiniz. Ayrıca Google Play Store de Hiç (AŞK'ın Tarifi) isimli kitabım vardır onu da okumanızı tavsiye ederim.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Bana bir kız arkadaş zamanında evde arkadaşıyla otururken içeride ışığın yandığını gördüğünü söylemişti. Gidip ışığı kapatmış, bir süre sonra tekrar yanmış. Komple sigortayı indirmişler aşağı bu sefer. Sigortanın şalterleri tek tek yukarıya doğru çıkınca bağıra bağıra evden dışarı atmışlar kendilerini.
Bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası. Palavra olduğu o kadar belli ki.20 YorumlaElbette var ve şahsen bende görüyorum. Bu konuda tek kural var. Kazayla bir kez gördüysen veya bir kez uğraştıysan ondan sonra sana görünmekte sakınca görmüyorlar ve çoğunlukla görmeye devam ediyorsun. Alıştım artık sorun yaşamıyorum tabiki. Şükür kötü niyetlisine rast gelmedim belkide ondandır rahatlığım ancak bir yolunu buldum alışmanın. Ayda bir kezde olsa rast geliyorum bir yerlerde.
020 Yorumla
Soran+1 yılalismissin sen artik korkmadigina gore:)
- +1 yıl
Hayır korkmuyorum. kötü niyetli değilse onlarında bir yaşam amacı var. Gerektiğinde müsade isteyecek seviyeye geliyorsun zaten. Örneğin geçen ay gece su içmeye kalktığımda odamın girişinde rast geldim. Açık açık dedim eğer bu evde yaşıyorsan bizim çok kullanmadığımız alanları tercih etki birbirimize zararımı olmasın. ncak bu evde yaşamıyorsan burada rahatsızlık vereceğin kesin bir müdahalede bulunmadan iki tarafta zarar görmeden çıkıp gitmen iyi olur diye. Sonraki günlerde apartmanın bahçesinde 3 kez daha gördüm sonrada görmedim bir daha.
Soran+1 yılsen ciddimisin ya nasil knustun onunla ve sekli nasildi
- +1 yıl
Gercekten ciddimisin sana bikac sey sormam gerek?
Soran+1 yılsoktayim vla anllattklarn karsisinda
Soran+1 yılevet tabi onlarinda br alemi var ve yasiyorlar bizim gibi cocuklari falan var ama kötü niyetli olanlardan korkuyor insan ayrixa iyi niyetli olsalar ble insan tirsiyo
- +1 yıl
İyi niyetli olanlarından sen zarar vermediğin sürece zarar görmezsin. Kötü niyetlileri köü niyetli insanlar gibidir zaten nereden ne haşerelik yapsak diye bakarlar. Ha mesela Cin çarpmaı diye birşey yoktur. Bu uydurma birşeydir. Kalkıpta bir çarptı şu ahle geldik gibi değildir. enellikle çarpma dedikleri şey eğer eş kaza bir şekilde rast gelipte görürsen vücudun korkudan kasılması ve o şekil kalmasıdır.
Soran+1 yılevet ole biliyorum
Soran+1 yılher gece mutlaka dua okuyorum ama ynede korkuyo insan iste
Soran+1 yılcok tesekkur ederim
Soran+1 yılamin:) iyi akşamlar
- +1 yıl
ben 8 yaşımdan beridir alışkın olduğum vergördüğüm şeylerden bahsediyorum. O yıllarda pcde yoktu hatırlatayım. İnancın ne yöndedir bilmiyorum ama üsluba dikkat. hiçbir zaman kimin ne yaşadığından emin olamazsın. bir gece yaşadığımı umarım yaşarsın o şekilde anlayabilirsin ancak
- +1 yıl
bende gördüm ve erkek arkadaşımda gördü ikimizde aynı yerdeydi k farklı günlerde acaba musallat olurmu o tam net gördü ben çok belirgin görmedim bize doğru geliyormuş ole anlattı
www.google.com.tr/search
hemde damacana versiyonunu00 Yorumla
+1 yılGençler size eğer bir büyü yapılmamışsa cinleri göremezsiniz. Yani öyle her önüne gelen göremez. Sizinki tamamen psikolojik. Ya da belki doğuştan göz perdeniz açıktır. Kedilerinki gibi yani. Neyse kısaca anlatacak olursam cinlerden korkmanıza gerek yok. Tıpkı bizim gibiler. Yerler içerler evlenirler ve ölürler. Ve onların da tıpkı bizim gibi imanlısı ve imansızı vardır. Imanlı olanlar size musallat olmaz. Yani siz bir cin gördüğünüzr net bir şekilde eminseniz o kötü bir cindir ve size biri büyü yapmış demektir. Ama yine de imanı kuvvetli olan insana kolay kolay gelemezler. Görünmezler sonuç olarak daha doğrusu bizim gözlerimiz onları göremez diyelim. Yani görseniz bile Felak Nas ile geçiyor arkadaşlar boşuna cinci hocaya falan gitmeyin. Imanınız tam olsun yeter yani. Sizin buhranlı zamanlarınızda da düşüncelerinizi etkileyebiliyorlar. Yani kısaca biraz mental olarak kötü olduğunuz zamanlards gördüğünüzü sanıyorsunuz.
00 Yorumla
+1 yılgörünmezler ,, sen eğer çok sıkıntılı bir dönemınde isen ve aklın karışıksa aklına sen hukmedemıyorsan ,, olmayan şeyleri göre bilirsin ,, onlar senın düşüncelerini yönlendıre bilir ama görünmezler hayallerine düşüncene girerek seni etkilerler manyetik olarak beyin dalgalarını etkilerler ,, seni yonledirere bilirler
00 YorumlaAyna dedin de ben bunlarla ilgili çok şey yaşadım beynimde kurmadığım halde inan psikologa bile gittim 1 sene o bile çare olmamıştır bana aynaya gece bakınca dalıp gidiyordum bir de nişanlanmadan önce yalnız yaşıyordum Gece odamdan tıkırtı sesleri geliyordu Bir gece bu tıkırtılar çok şiddetlenmişti her gece dua okuyup yatıyorum artık azaldı
01 Yorumla
Soran+1 yılevet aynalar onlari yansıtır larmis hatta onun icin gece aynaya bakmak iyi degil derler bende gece hic bakamam aynaya
+1 yılben 12 yaşlarım da iken evdekiler yanda ki dayımlara geçmişti dedem bende tek başıma banyo yapıcaktım girdim banyoya kafamı şampunaladım keseleniyorum sabunlu bir şekildeyim duvarda bir sarıbir suret gördüm bir duvardan diğer duvara geçmişti ben bastım yagarayı anadan üryan dayımlara kaçmıştım :) çocukluk işte neydi o görüntü benmi yanlış gördüm bilmiyorum ama tırstım :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Benim babaannemin babası öyleymiş geceleri evde durmaz gider sabah gelirmiş onlarla takılırmış ve dedem bir kere 13-14 yaşlarındayken görmüş daha uzun ama anlatıpte canınızı sıkmim ama buyuk dedemden o üç harflilerden çocuğu felan var mı acaba benim kuzen felan :):)
04 Yorumla
Soran+1 yılevet olabilir cin kuzen :)))
Soran+1 yıltobe yaa :))
+1 yılBen bire bir bir çok kez yaşadım geceleri.
gerçekten çok kötü bir şey tuhaf bir şey15 Yorumla- +1 yıl
Genel de yılan , kedi kılığına girerler.
Soran+1 yılevet yilani duymustum sna yilan olarakmi gozuktu ben ruyamda hep yilan goruyorum acaba onlarmi
- +1 yıl
Yok ben karabasan gördüm 2 kere.
çok kotu oluyor.
nefes alışın hızlanıyor vücudun yanıyor sanki 50 derece gibi.
titriyorsun , ama hiç bir yerini kıpırdayamıyorsun.
o günden beri uzerimde muska taşıyorum
Soran+1 yılhmm nas suresi ve ayetel kursi ii geliyo inlara karsi
- +1 yıl
Oyle yani işte
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ama detay vermem ne zaman birine detay versem ardı arkası kesilmiyo korkmazsan özelden anlatırım çok fazla hikayem var ve artık ister inan ister inanma onlardan korkmuyorum
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYer mi?
Soran+1 yılçokmu korkunç
Cevap sahibi+1 yılDinleyenler baya rahatsız oldu
- +1 yıl
Merhaba bana yazabilir misiniz rica etsem 😳
- +1 yıl
Umarım yazarsın..
Bende görmedim ama bazen hissediyorum var olduklarını etrafimda tuhaf bir his oluşuyor bende
12 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya
+1 yılVar gercekten var lutfen bu konuda dalga gecmesin kimse musallat olurlar ve bu bittiginizin resmidir bosverin bunlar cok derin konular bizim sulalede hemen hemen herkes gormustur
15 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya :S
- +1 yıl
Musallat olursa basina kendini oldurursun
Soran+1 yılallah etmesin ya
- +1 yıl
Daha gencsin kafana takma boyle seyleri bende birxok seye sahit oldum
- +1 yıl
Ben korkmam allaha sukur zaten korkmamak gerekir cok buyuk bir odada karanlik bir mekanda uyirum ben kimse tek basina uyuyamaz benim kaldigim yeerde bugune kadar hatta herkes soruyor nasil yanliz kaliyorsun orada diye allahtan korkarim sadece
anneannem yanımızdayken bile konuşuyo onlarla. kemle konuşuyosn diye soruyoruz sağ tarafta bilgisayar solda uydu olduğunu söylüyo. yıllardır doktor doktor geziyoruz. son 6-7 aydır hocalara da başladık, doktorları bırakmıyoruz tabi
010 Yorumla
Soran+1 yılmusallat olmus demekki
Soran+1 yılayy bn olsam cildirirdim vla
- +1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../q1889343-yatakta-yaniniza-biri-ya-da-birileri-geldi-mi
bu soruyu dün sormuştum ben :)
Soran+1 yılgormemisim :)
Soran+1 yılen son cikani izlemedm ondan onceki butun serileri izledim
Soran+1 yıldabbe cin carpmasi cok etkiledi beni
+1 yılAçmayım şöyle başlıklar aklıma izlediğim dabbe filmleri geliyor :)
17 Yorumla
Soran+1 yılbende izledim dabbenin serilerini dabbe cin çarpması fenaydi ya
- +1 yıl
Gerçekten dabbe cin çarpması en kaliteli türk korku filmlerinden biri gerek hocayla doktorun oyunculukları gerekse anne kızın tüm film boyunca saf ayaklarına yatıp sağ gösterip sol vurması etkileyiciydi.
Soran+1 yılaynen bende cok etkilendim o filmden
- +1 yıl
Öyle etkilendimki 2 hafta uyuyamadım doğru dürüst :)
Soran+1 yılaynen ya:))
- +1 yıl
Neyse hatırlamak istemiyorum o filmi 2 hafta boyunca cep telefonun bekleme modunu 30 dk ya çıkarıp cep telefonu ışığında uyumaya çalışmak kötüydü halada kızıyorum o filme bu yaşta adamı ne hale düşürdü diye :)
babam kazı yapardı biz küçükken (ben 9 10 abim 12 yaslarındayken ) ve abime musallat olmuslardı bizzat sahidim odadan odaya gecemiyordu yatagımda koca karı var diyodu dolaptan biri bana bakıyo diyordu duvarda ve odada bazı hayvanları gördüğünü söylüyodu tabi bunlar yasanırken ben yanındaydım tek basına hiç bişi yapamıyodu o tarhanaya işemişti extradan musallat olmus olabilirler cok ciddiyim
00 Yorumla
+1 yılBildigim kadariyla gozukmez farkli kilik olabolir anlayamazsin ama ugrasmak tehlikelidir
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılGormedim henuz, ama hissettiriyolar kendilerini. Neden gorunmediklerini de bilmiyorum belki namazin abdestli durmanin ve dua okumanin yararindan dolayidir. Ama gormemek en iyisi. Sorun nedir?
01 Yorumla
Soran+1 yılm. ettim sadece
+1 yılBen gördüm odamda yatıyorum birden uyandım ve bismillah bismilah bismilah karşımda kara çarşaflı ama yüzü yoktu kara çarşaflı bir varlık denk geldim o an yorganı üzerime örttüm ve ilk gelen duayı okudum 10 dk sonra yorganı açtımda hiç kimse yoktu ve hemen ışığı açtım birebir gördüm karşımdaydı bu kadar
01 YorumlaGördüm diyemezsiniz. Onlar görünür varlıklar değil. Araştırırsanız öğreneceksiniz. Bir şey gördüyseniz bu, halüsinasyondur. Bilinç altının etkili oyunlarıdır.
11 Yorumla
Soran+1 yılama gören cok insan var
Evet iletişim kurabiliyorum ama sen onlardan bu kadar çok bahsetmesen senin için iyi. Ve onu göremessin hissedersin sadece. Bukadar bilgi verebilirim kusura bakma bu konuyu fazla kurcalama
03 Yorumla
Soran+1 yılnasil iletişim kuruyosun?
- +1 yıl
Bana göre tamamen bilinç altında oluşan bir olay... Nasıl iletişim kurabikiyorsunuz
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Amcam hoca ama cami hocası degil uc harflilerle ugrasir hastari iyilestirir haklarinda bilmek istedikleriniz sora bilirsiniz inanmayanlar resmini gondersin ve annesinin ismini soylesin inandiriyim :-))
010 Yorumla
Soran+1 yılben inaniyorum ama resimle napicaksin cok m. ettum
Soran+1 yılben gondetsem gorurmuyun
Soran+1 yılcinmi gorcem
- +1 yıl
Sacma sacma isler yapma. Resmi ve annesinin adiyla cini ona baglaticaksin demi. Amcan yapmaz onu. Cocuk oyuncagi degil bu.
- +1 yıl
Majeste fotoğraf ve annesinin adını verip amcanızın cinlerle iletişimi olmadan nereden öğreniyor? Kişinin musallat var mı diye?
Gizli Üye(30-35)+1 yıl02 Yorumla
Soran+1 yılguzelmis:))
Cevap sahibi+1 yıl:))
neyini merak ediyorsun. etme ciddi diyorum cok sikinti cekersin. eger temiz ve kendini korumasini bilmiyorsan kafayi yersin
04 Yorumla
Soran+1 yılnasil yani?
Soran+1 yılhayir uc harfliler kellesi kesik sekilde falan gozukmez ki ztn bir insanin kiliginda gozukurler
+1 yılrüyalarımda çok görüyorum gerçekte gerçekten gördüğümü bilmiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl12 yasındaydım annem ablam ve ben oda da oturuyorduk. zigon sehpanın üzerinde ki Kristal vazo kendi kendine dönmeye başladı ve düştü, Tuzla buz oldu.. Yatak odasının girisinde duryordu sehpa, Geceleri kapılar çarpıyordu. Vs.. O evde bişeyler vardı üç mü beş mi bilmem ama vardı. Bir süre sonra taşındık oradan. Allah'a şükür musallat olmadılar veya görünmediler..
00 YorumlaBoy aynası şart mı? Mesela ufak ayna ile olsa ve sandalye değil de tabure olsa beğenmezler mi? Ya o dediklerin tabi ki var ama sandalye ayna vs örneğini söyleyen kişi seni fena keklemiş haberin ola :)
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 472 cevap paylaştı. Öyle bir şey olmadığı için elbette gören de yok. Sadece ilgi çekmeyi seven insanlar, efsaneler, yalanlar var :)
29 Yorumla
Soran+1 yılYalan değil var ole bsy kurandada gecior
Soran+1 yıldinin ne senin
Soran+1 yıltobee ateistmisin sen
Soran+1 yılbir sey sorcam. mesaj atsana bna bn atamuom xperim dusuk
Soran+1 yılbir dakka kendimi gzlemisim ozeldn sormak istiorm
Soran+1 yılsimdi atabilirsin
Suna uc harfli demeyin yahu cocujlar korkmasin diye oyle deniyordu ne zamandar beric iblar bunu anlayamayacak kadar slk :D bir sey olmaz cin dedin diye
02 Yorumla
Soran+1 yılama adini telaffuz etmeyin gelir diyorlar bnde korktum ole dedim
Valla duz yoldan degil farkli kilikta gelirler diye biliyorum. O yuzden gecelere pist demem hic tekin durmuyorlar :)) aileden oyle soylenmisti. Seyh ailesi ama kucukken beni korkutmaya da soylemis olabilirler ama hic sanmam dede baya ciddi biriydi
00 Yorumlalisedeyken bu ruh çağırma olayında bulunmuştuk meğersem gelen 3 harfliymiş
musallat oldu bana
sürekli bana aşık olduğunu söyleyip dururdu neyseki kurtuldum ondan05 Yorumla
Soran+1 yılnasil asik olduğu nu soylerdi nasildi sekli semali bide nasil kurtuldun ondan
Soran+1 yılevet asik oluyorlar bnde duydum sekli nasildi peki
Soran+1 yılgenelde bir insanin yani bir yakininin falan kiligina girerlermis bn yasamadim ama ole diyorlar
ben gördüm az önce evin önünden geçti arkadaşım ALİ
hatta onun içinde 3 harfli var AŞK... neyse devam etmiyim10 Yorumla
+1 yılBen görmedim ama bazen görecekmiş gibi bir his oluyor. Genelde gece uyumaya çalısırken gözümü bazen açtıgımda her an görecek hissi oluyor çok kötü birşey. :/
03 Yorumla
Soran+1 yılbndede o oluyo ya
- +1 yıl
Bu arada öyle bir varlık yoktur demeyin. ezbere konuşmuyorum Kuranda bile yazıyor öyle birşeyin oldugunu. Aslında korkulacak birşey değil onlarda bizim gibi Allahın kullarıdır.
Soran+1 yılÖyle bir varlik yok demiyorum var diyorum elbetteki kuranda geçiyor
Bizim Can'ı diyorsun.. Lanet olsun ortaokulda üç sene gördüm yetmedi, dört sene de lisede gördüm.. Şükür ki üniversitede kurtuldum.. Allah kimseye göstertmesin..
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. UFO gördüm. Aynı noktada, farklı günlerde, birden fazla kere.
02 Yorumla
Soran+1 yılufo mu? ?
+1 yılfazla uğraşmamanı öneririm bu konulara fazla girme sonrası fena olabilir benden söylemesi :S
00 YorumlaBurdaki amacini anlayamadim niye merak ediyosun. Gormekmi istiyosun yoksa sana gelmelerindenmi korkuyosun?
04 Yorumla
Soran+1 yılhyr görmek istemiyorum sadece m. ediyorum yasayanlar varsa nasil diye
Soran+1 yılgerçek hayatta öyle araştırma yapmiorum ismini almiyorum sadece burada oyle konu açtım
Soran+1 yılTeşekkür ederim bilgilerin için
Hayır gözükmez bir yere uzun süre baktıgımız icin gözüktügünü zannederiz
10 YorumlaEğer bu konuyla ilgili kendinde kuruntuların varsa veya bilmek istediğin herhangi bişey varsa söyleye bilirim.
04 Yorumla
Soran+1 yılkuruntum yok ama meragim var :)
Soran+1 yılyalan degilki bu
al üç harfli
pinarlabizbizee.files.wordpress.com/.../ali1.jpg10 Yorumla
+1 yıl3 harfli bircok sey çıkabilir benim aklima ilk gelen pic oldu ve 3 harflilerden bu ara cok var sokaklarda kasiniyolar bakalim ne zamana kadar surecek bu kaşıntı
00 Yorumlaevet gördüm belgesellerde tamda buna benziyodu :)
https://i.hizliresim.com/MlV9Dg.jpg11 Yorumla
Soran+1 yıl:D :d
+1 yılOnlarinda iyileri kotuleri var musluman olanlarida insanin yalniz ve pskolojik olarak zayif oldugu zamanlarda cikarlar tezek ve sogan kabuklari ile beslenirler
01 Yorumla
Soran+1 yılevet sogan kabugunu duymustum
- Aile & Toplum konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılGormedim ama seslerini duydum hep ama cevremde goren kisilerde cok.
03 Yorumla
Soran+1 yılnasio bir sesti
- +1 yıl
Ayak sesleri fisildamalar falan
Soran+1 yılhimm
Akrabalardan çok var gören şahit olan. eskiden daha fazlaymış tabi köyde ateş etrafında dans ettiklerini gördüğünü söylerdi eskiden...
00 Yorumla
+1 yılSana tavsiye onları çok kurcalarsan sana musallat olurlar birde sna aşık olurlarsa yandn merak ettiklerini bana sor sen
06 Yorumla
Soran+1 yılben hep dua okuyorum ama ve gerçek hayatta hic urasmiorm
- +1 yıl
Bak cinler iyi kötü ayrlr bilirsin bunların iyileri imanlılardr aynı zamanda musallat olmazlar kötüleri ise musallat olurlar onlar şeytana biyad etmişlerdir oyuzden imani olana musallat olamazlar ama ugraşrlar sürekli inanmayanlara uğramazlar bile çünkü şeytan dokunmayın ona o bizden der
Soran+1 yılTeşekkür ederim bilgileri n icin
- +1 yıl
Nedemek herzman
- +1 yıl
Sana fazla onları düşnme demedim mi :) sen karanlik odanda sigara yaktgnda başnda 50 tane birden olduğunu bilyomuydun :) külün kor alevin başna toplanırlar herzaman
Soran+1 yılayyy allahtan sigara kullanmıyorum :)
+1 yılOnlar birer halisunasyon. Tamamen sürekli düşünüp kurgulamaktan bilinç altimizin bize bir oyunu 3 harfli dediğimiz varlıklar gorunmezdir inanıp kafanı bulandı
00 Yorumla
+1 yılyaptığın güncellemi bende bir kere duymustum evet doğru
02 Yorumla
Soran+1 yılayna meselesinimi
- +1 yıl
evet ayna meselesini
ben çeşmede plajda çalışrken 4-5 kişiydik ufo gemisi ördük
14 Yorumla
Soran+1 yılyav he he
Soran+1 yılufo gemisi nasıl gördün ya :S
- +1 yıl
neden yalan söyleyimde kendimi küçük düşüreyim bende Ferrari var gibi bir şey değil ki bu oval şekilndeyi her tarafı ışıklıyıdır arkadaşlar bana o geçe karşı cinslen nasıl rahat iletişim kuruluyor ona gösteriyorlardı onlarda o sırada bizi izliyorlardı sonra masaya geçtik arkadaş bira şişesi attı gemide geri yapıp kayboldu
+1 yılBen gördüm hatta ismini sordum ali dedi maksat 3 harfli mi değil mi onu öğrenmek nyse hangi ali dedim cin ali dedi :))
01 Yorumla
Soran+1 yılhahahah :))
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3 harfli derken s.. olandan bahsediyosan merak etme sende buyunce görürsün :)
41 Yorumla
Soran+1 yılterbiyesiz insan defollll
+1 yılBende böyle hikaye çok var. Ama çok şükür bulaşmadılar ama hissedebiliyorum. Son zamanlarda artık pek ilgilenmiyorum.
05 Yorumla
Soran+1 yılbiraz bahsedermisin ve nasil hissediyorsun
- +1 yıl
Mesela anneannemin cinleri var :S Yazmaya üşeniyorum
- +1 yıl
özelden yaz
Soran+1 yılyazamam xperim dusuk
- +1 yıl
tamam
evet bir iki kere filan ama kısa süreliğine konuşma filan olmadı cinlerle
00 Yorumla
+1 yılTabi gördüm arkadaşım cem var akrabam oya sinifimda ali var sayayim daha
00 Yorumla
+1 yılbasima pekcok paranormal olaylar geldi ayrica bir kere tabiri caizse griler dnen uzaylilardan girmustum aama ben onun uzayli değil u harfli oldugunu dusuyorum
00 Yorumla
+1 yılEvet gördüm , hemde 4 kisi beraber gorduk aklim yerinden çıktı , hala etkisindeyim cok fena
05 Yorumla
Soran+1 yılnasil gordun
- +1 yıl
Yazlık bir sitede aile dostlarmizla gezmeye ciktik elimizde biralar sigara felan geziyoduk , turbanli bir kadin yanimiza geldi bagirdi bir baktik paramparca bir surat ayaklari ters ve kosuyor aklimiz cikti sonra yokolu verdi birden
Soran+1 yılevet tersmis ve uzun boylu ya da cok kisa olurlarmis
- +1 yıl
Çok kısaydı
- Devamını Gör (78)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım