Hep aynı yesil tişörtü giyiyor başka tişörtü yok mu
Başka tişörtü yok
En sevdiği tişört diye giyiyor
Kaslı gösteriyor diye giyiyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hep aynı yesil tişörtü giyiyor başka tişörtü yok mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Vardır bence
Şarlatan ya. PR yapıyor işte. Rusya patates edecek hepsini.
Ukrayna'ya bi sempatim yok ama Rusya'yı da sevmem
Neden?
Tarihinizde hep bize düşman olmuş bi millet 1. dünya savaşında Türkiye'den toprak istemiş ahıska Türklerini ölüm vagonlarında sürgüne göndermiş Azerbaycanlı ve Orta Asya Türk aydınlarını katletmiş Suriyede askerimizi şehit etmiş bi millettin devletini sırf amerika düşmanı diye sevemem aynı şeyin laciverti rusya da sadece amerika küresel çapta daha şerefsiz bi terör devleti
Sen Türkçü şarlatanların iddialarına inanma. Ölüm vagonları falan. Azerbaycan'ı Orta Asyayı medenileştiren, sanayileştiren Sovyetşer Birliği'dir. Olmasaydı, şimdi Afgansitan gibi yerlerdi oralar.
Tatarlar deporte edildi, çünkü Nazilerle işbirliği yapanlar oldu. Yapmayanlara da diğerleri saldırır diye taşıdılar. Öyle binlerce kişi de ölmedi. Gittikleri yerlerde de bugğn hala yaşıyorlar kimsenin de bi derdi yok. Sadece bizim Türkçüler sallıyor. Bunlar hep Stalin dönemi.
Suriye'de de Rusya'ya bizim birliklerşn konumunu söylemedi AKP, Rusya haber verdi. Ne hikmetse TSK vurulacak teröristlerin dibindeydi? Ne arıyordu TSK teröristlerin yanında?
Bilmeden sallıyorsunuz. Türkiye cumhuriyetinin kuruluşuna en çok destek veren ğlkeydi SSCB ve ilk tanıyanlardan.
Bugğn Rusya, kendi vatanını savunuyor. O yüzden en sağlam mğttefikimiz olacak ğlke Rusyadır
Şarlatan mı birebir o vagonlarda yolculuk yapmış yaşlı teyze anlatıyor bunu bizi aç susuz günlerce götürdüler dur durak bilmeden ölülerle birlikte gittik diyor ne kolay dimi klavye basından konuşmak kusura bakma da senin fikirlerin değil bizzat onu yaşamış o teyzenin sözleri esastır benim için ayırca Ruslar ve Çinliler Turklere en fazla tarih boyunca düşmanlık eden millet olduğunu bilmemek zaten büyük bi cahillik olur stalin konusuna gelince döneminde bi çok insan ölmüş çok hakim olduğum bi dönem değil açıkçası detaylı araştırmadım kimisine göre özellikle sovyet sevicilere göre kahraman kimisine göre de Hitleri ciddiye almayarak kızılordudaki önemli komutanları tasfiye etmiş bi ahmak ama şu bi gerçek ki kanka kurtaran amerika abileri olmuş Lenin döneminde Türkiye'ye destek verilmiştir doğrudur ama stalin açık açık toprak istemiştir 2. dünya savaşi konferanslarinda cengiz aytmatovun babası gibi bi çok Türk aydınını toplu mezarlara gömen de senin methiyeler dizmiş olduğun sovyetler birliği yine her ne kadar natoyu sevmesemde Türkiye'nin natoya girmesinde ki en önemli etkenlerden biri de sovyetlerin ac köpek gibi sağa sola saldırma politikasına karşılık Türkiye'nin kendini güvence altına alacak bi ittifaka katılma ihtiyacı da var sen sevebilirsin Türk aydınlarının katledilmesini toplu mezarlara gömülmesini tasvip edebilirsin ama ben bi Türk olarak sovyetleri sevmem sevemem Türkünde Türkten başka dostu yoktur sözü de boşa söylenmemiştir zaten amerika ile rusya aynı şeyin lacivertleridir benim için..
Şu araşar tam o dönemi anlatan bi kitap okuyorum. Bu toprak istememmeselesi tam olarak öyle değil.
Teyzenin meyzenin anlatılarına göre tarih yapılmaz. O anlattı bu söyledi olacaksa Ermeni soykırımı da yaptık olur.
Nazilerle işbirliği yapanlar vatan hainidir. SSCBde milliyetçi eğilimler asla affedilmez.
Çinlilerle Ruslar şöyle Türklere dğşman falan da boş laf. Türkler de Çin'i yağmalayıp durdu. Bizansı da yağmaladık habire. Şimdi onlar gelip "Türkler barbar, yağmacı" dese olur mu? Tarihe böyle bakılmaz.
Türkşye'nin ve tüm Dünya halkalrının tek düşmanı var o da ABD'nin başını çektiği emperyalizmdir. Emperyalizme karşı direnç gösteren her devşet dost ya da dosta yakındır.
Senide bi vagonda aç susuz yol filan götürülerse sen hay Allah razı olsun dersin ermeni soykırımı olayına gelince illaki saldırıya uğrayan öldürülenler olmuştur bunu inkar etmek anlamsız olur ama sistematik bi şekilde yapılmamış bu zaten ermeni devletinin araştırma konusuda ki tutumuda soykırımın yalan olduğunu ortaya koyuyor valla ben bir Türk olarak rusları sevmiyorum sosyal medyada Türkiye'nin sovyet boyunduruğu altına girmesi gerektiğini savunan sosyet sevicileri bile gördüm stalin konusuna gelince hitler kadar olmasa da bana göre şerefsizin teki olduğu kesin..
Senin rusu cinliyi sevdiğin kadar onlar seni sevmiyor belli ki Türke ve Türk tarihine düşman birisin senin mantığınla bakınca Doğu Türkistanlı soydaşlarımızda terörist oluyor baksana askerimizi şehit etmelerine bizden toprak istemelerine karadenizdeki topraklarimizi işgal etmelerine hep bi açıklaman var ve biz yağmacı ve barbar olduk ki bize barbar diyende afrikada büyük soykırımlar yapmış avrupalı devletlerin olması da ayrı bi ironi yalnız Türk aydınlarının toplu mezarlara gömülmesine mantıklı bi açıklama bulamamissin onda da vardır dimi bi bildikleri asimile politikalarının bi parçası demek zor tabi
Lannn yavşamayın adama bak kaslı gösteriyor diye giymiş demişler hep
Yeşil yakışıyor ya gerçi ona her şey yakışır
Askeri kamuflaj yaz giysisi
Onun tarzı o
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı gelmiş adam hâlâ tişörtlü
Ben bilmem
Seviyor