İnternet & Teknoloji Erkek adam twerk atar degil mi sizce ? Xgblue Takip Et Xper 3 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler10 ay Gece vakti aklıma bir şey gelmedi 😃😃bunu sorayım dedim Güncellemeler10 ay Gece vakti ne güldüm allah belanızı versin amin 😃😃😁😁 Erkek adam twerk atar degil mi sizce ? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Mobilion Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 10 ay Abla ama ohoo taktın buna sen 1 18 Yorumla Xgblue 10 ay Yorumlara gülüyorum😃😃 Yorumla Xgblue 10 ay Her gece uyumadan önce bu yorumları görüp gülüyom Yorumla Mobilion 10 ay Senin içten içe böyle bir ftişin var gibi de neyse ıdıdkdkd Yorumla Mobilion 10 ay Salsana gtümüzü😂 Yorumla Xgblue 10 ay Yok sadece insanların tepkileri komik hahahaa dünden beri herkes bunu tartışıyo 😁😁 Yorumla Xgblue 10 ay Birisi şey yazmış para takarsa atarım 😃😃😃 Yorumla Xgblue 10 ay Gülmekten patladım. 2 saattir buna gülüyorum Yorumla Mobilion 10 ay Mantıklı ben de katılıyorum buna 😂 Yorumla Xgblue 10 ay Başka biriside şey yazmış dansözlükte yaparım 😁 Yorumla Mobilion 10 ay Hopbala manyadılar😂 para takarlarsa olur Yorumla Xgblue 10 ay Biriside şey yazmış ben asla atmam baya ciddiye almış 😁 Yorumla Xgblue 10 ay Allahasen bi yorumları oku gülmekten bayılcam 😃😃 Yorumla Mobilion 10 ay Ula bize niye bela okudun jdkdkdkdkd Yorumla Xgblue 10 ay Gülmekten öldüm 😃😃😃ahajjajajxşeğwğfldls Yorumla Mobilion 10 ay Sakin abla relax Yorumla Xgblue 10 ay Ya şurda iki dakika güldüm hemen laf atıyon gülcem tabi zaten depresyondayım Yorumla Xgblue 10 ay Komik 😁 Yorumla Mobilion 10 ay "Bir palyaço varmış, bütün ağlayanları güldürürmüş. Bir gün bir adam yoğun ağlama teşhisiyle doktora başvurmuş doktor da demiş ki git palyaçoyu bul o seni güldürür. O da demiş ki o da benim... Yorumla
Sıradanbiridiyorum Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 10 ay Dansözlükte yapsn olmaz öyle 🤦🏽♀️ 1 0 Yorumla
MasterChief00 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 10 ay Yok ebesinin 😂😂 1 1 Yorumla Xgblue 10 ay Ahahahhaahaua Yorumla
u seanfey Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 10 ay İnternet & Teknoloji konusunda 919 cevap paylaştı. hayır atmaz 1 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 10 ay İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kendi tercihi 1 0 Yorumla
7jknox Takip Et Xper 4 Yaş: 25 10 ay Erkek adam atmaz 0 4 Yorumla Xgblue 10 ay Evlendikten sonra ya da kız arkadaşın olunca yapacaksın zorunlu Yorumla 7jknox 10 ay Aboooooooooo kızların fantezisi erkeğin twerkini mu izlemekk Yorumla Xgblue 10 ay Hahahahaha Yorumla 7jknox 10 ay Yandık desene Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Abla ama ohoo taktın buna sen
Yorumlara gülüyorum😃😃
Her gece uyumadan önce bu yorumları görüp gülüyom
Senin içten içe böyle bir ftişin var gibi de neyse ıdıdkdkd
Salsana gtümüzü😂
Yok sadece insanların tepkileri komik hahahaa dünden beri herkes bunu tartışıyo 😁😁
Birisi şey yazmış para takarsa atarım 😃😃😃
Gülmekten patladım. 2 saattir buna gülüyorum
Mantıklı ben de katılıyorum buna 😂
Başka biriside şey yazmış dansözlükte yaparım 😁
Hopbala manyadılar😂 para takarlarsa olur
Biriside şey yazmış ben asla atmam baya ciddiye almış 😁
Allahasen bi yorumları oku gülmekten bayılcam 😃😃
Ula bize niye bela okudun jdkdkdkdkd
Gülmekten öldüm 😃😃😃ahajjajajxşeğwğfldls
Sakin abla relax
Ya şurda iki dakika güldüm hemen laf atıyon gülcem tabi zaten depresyondayım
Komik 😁
"Bir palyaço varmış, bütün ağlayanları güldürürmüş. Bir gün bir adam yoğun ağlama teşhisiyle doktora başvurmuş doktor da demiş ki git palyaçoyu bul o seni güldürür. O da demiş ki o da benim...
sahsen ben asla atmam
Dansözlükte yapsn olmaz öyle 🤦🏽♀️
Yok ebesinin 😂😂
Ahahahhaahaua
Sacmala
Twerk atarsa erkek midir 🤔
hayır atmaz
Bence de.
Kendi tercihi
Atmaz
oyggkkk
Erkek adam atmaz