Diğer Sizce bu sitede elit erkekler var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor yeni üye oldum acab var mı kaliteli elit erkekler burada? Güncellemeler+1 yıl cevaplardn zaten anladım ne kadar kaliteli dolu bir yer oldugunu😂😂😂😂 Sizce bu sitede elit erkekler var mı? Cevapla Erkek Soruları Site Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Merhabalar...Elit derken, elit üyeden mi bahsediyorsunuz?Yani bir hizmet veriyorsunuz sanırım, elit üye = elit müşteri mi oluyorlar?Sanırım doğru anladım, yanlış ise düzeltin lütfen. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl evet dogru anladın sen Yorumla
okuyankim Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Senin elit tanımın nedir?İyi bir işi ve kariyeri olan, giyim kuşamına dikkat eden biri mi geliyor aklına ilk?Yahut daha çok kişilik, ruh ve akıl dengesi ile mi bir erkek elit olur? 0 0 Yorumla
BakirBirBey Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl elit dediğin erkek nasıl oluyor merak ettim bak şimdi? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Elit ortamlara takıldığım zaman burayı bilmezdim. Şimdi bilsem dahi buradan birisini o ortamdan dahi olsa tanışmam. Sormam. 0 2 Yorumla Simayss_ +1 yıl Hiç bir şey anlamadım ne demek istedin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir daha oku Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Elit var da sen layık misin orası bilinmiyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl wooow yaşlılar da kullanıyor mu burayı 😂😭 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güldük eğlendik teşekkür ederiz. Bir an varoştakiler buraya dadanmis sandım. Neyse renklilik farklılik oldu teşekkür ederiz 😃 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Arabam merco iç giyim markam calvin klein, genelde gucci la coste marka giyinirim telefonum iphone 13 pro max, elit erkek sayılır mıyım 0 0 Yorumla
Simayss_ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 637 cevap paylaştı. Dolu var hepsi hatta 😄 0 0 Yorumla
UniversalSoldier Takip Et Master Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ksdeki her erkek yazmış hahshaahaahsjsjssh 0 0 Yorumla
YEkseni Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl kriter ne? neye göre? göreceli bir kavram? 0 0 Yorumla
SeNDeYaLaNSıNN Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 39% +1 yıl hoş geldiniz sefa getirdiniz nasılsınız 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Elitsiz zenginler burada yalnız 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 789 cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Merhabalar...
Elit derken, elit üyeden mi bahsediyorsunuz?
Yani bir hizmet veriyorsunuz sanırım, elit üye = elit müşteri mi oluyorlar?
Sanırım doğru anladım, yanlış ise düzeltin lütfen.
evet dogru anladın sen
Senin elit tanımın nedir?
İyi bir işi ve kariyeri olan, giyim kuşamına dikkat eden biri mi geliyor aklına ilk?
Yahut daha çok kişilik, ruh ve akıl dengesi ile mi bir erkek elit olur?
elit dediğin erkek nasıl oluyor merak ettim bak şimdi?
Elit ortamlara takıldığım zaman burayı bilmezdim. Şimdi bilsem dahi buradan birisini o ortamdan dahi olsa tanışmam. Sormam.
Hiç bir şey anlamadım ne demek istedin
Bir daha oku
Elit var da sen layık misin orası bilinmiyor
wooow yaşlılar da kullanıyor mu burayı 😂😭
Güldük eğlendik teşekkür ederiz. Bir an varoştakiler buraya dadanmis sandım. Neyse renklilik farklılik oldu teşekkür ederiz 😃
Arabam merco iç giyim markam calvin klein, genelde gucci la coste marka giyinirim telefonum iphone 13 pro max, elit erkek sayılır mıyım
Dolu var hepsi hatta 😄
Ksdeki her erkek yazmış hahshaahaahsjsjssh
kriter ne? neye göre? göreceli bir kavram?
Burası erkek bulma sitesi mi mk
Olmaz mı hepsi yalı çocuğu
"Elit"i tanımlar mısın
hoş geldiniz sefa getirdiniz nasılsınız
Kesin yenisindir aynen aynen 😄
Elitsiz zenginler burada yalnız
Sen elitmisn peki
En elit abazalar burada. Tam yerine geldin
Olabilir
Bi dene bakalım şansını. Belki denk gelir.
Ben varım
Elbette
Varda sana düşmez,
Ben :D
Ben varım mesala kanka
ben varım. buyrun
Napcan koca mı alcan kendine
Ne yapcan
selam buyrun
Elit olmaz mı