yas 32. Ama kadın gibi degil de genç kız gibi duruyorum genel olarak. En fazla 26-27 dersiniz.
Denize gidiyorum 3 gündür. Nerde yasli basli dede amca var. Kesip duruyo. Sanki o yasinla sana mi bakcam ben. Anlamadim sebebini.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer yas 32. Ama kadın gibi degil de genç kız gibi duruyorum genel olarak. En fazla 26-27 dersiniz.
Denize gidiyorum 3 gündür. Nerde yasli basli dede amca var. Kesip duruyo. Sanki o yasinla sana mi bakcam ben. Anlamadim sebebini.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
32 yasina gelmissin bir ayagin cukurda hala kendini genc kiz mi saniyorsun s.. ken s.. sikmis vuran vurmus gelmis dedeler kesiyor diyor k.. dumun follosu...
Bunlar sizi doguran annenizdir.
hayir sensin kart kari..
maalesef. Annendir.
yok sensin buradaki soru sana ait seninle alakali yani sensin keko git olgunlas artik teyze..
Seni doguran, cokca vurduran ve follos olan baya baya annen... Yazik annene.
kendi carpik duzensiz ucuz hayatinla herkesin hayati bir degil geri don bak bence 32 yasina gelmis teyze olmussun nerede hata yaptm bu b.. oktan hayati neden yasadim diye sorgulama zamanin gelmis senin follos kart kari..
Annene selam soyle.
sende seni s.. iken dedelere selam soyle selulitlerinde fazla oynama teyzem benim.. fazla tuzlu sekerli seylerde yeme artik malum yas artik 32ye gelmis.. bacak arana yedigine bakmiyorsun biliyorum ama agzindan yedigine dikkat artik..
belki de 40 görünüyorsun sana öyle geliyordur adamlarda o yüzden bakıyordur yaşı var bunun diye
Yaşına göre hala giderin var demek. Sadece onlar değildir, herkes kesiyordur seni. Sen sadece onlari görmüşsündur.
Acaba 26-27 görünmüyor da aksine daha mı fazla algı yaratıyorsun. Yoksa dedeler yanılmaz.🙂😀
Onlara hitap ediyor olabilirsin 😀
Canı çekmiştir dayımın
Demi biz gibi genç sert erkekler varken. d
Bilemeyiz belki de sen öyle görüyorsun 😭🤣
O dedeler bana bile oyle bakiyor.
Abla bizim millete bu normal
Tam benliksin
Abazan dayılar
Bana bak sen
bekar mısın?
Su yasina kadar kullanildigini belli ediyon
Evlmisn bekarm8