Bu adam selektörü bilmiyor, biriniz öğretir misiniz?
https://m.youtube.com/watch?v=9C80c4xkPFo
#HadiGeldeSövme 😡
https://m.youtube.com/watch?v=9C80c4xkPFo
#HadiGeldeSövme 😡
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer çok anlamı var be reis onun. sağ çek demek falan veya genelde lüks arabala veya trafikte hata yapanlara yaparlar :D daha 1 yıldır kullanıyorum daha yapan çıkmadı veya ben hatırlamıyorum :D dikkat etmedim
:D telefonla konuşuyordur. kesin bikere banada oldu adam telefonla konuşuyormuş. pardon diyor bide valla inecektim arabadan.
sen iyi sinir yapmışsın az relax ağa trafikte bu sinir hiç iyi değil. sakin ol böyle tipler herzeman olcak bunun önüne geçemen. bunla nasıl başa çıkarım onu düşün.
Selektör tek bir anlam taşımaz içinde bulunduğun duruma göre farklı anlamları vardır asıl amaç dikkat çekmektir fark edilmektir😉
çekilmesi gerekirdi de o adamın ayık kafayla arabayı kullandığını nereden biliyorsun? iyi ki de karşı şeritte sürmüyormuş arabayı.
Eskiden
Arabanın
Önünde
Poz
Verilerdi
Simdi
Arkada
Begenmedim
Cevap
4Cevap
Hacı bir korna bile sürüyle anlama gelirken ben Türkiye'de sellektörün hangi işlevini anlatayım ya :)
Sellokter yakan acemi sofor belli o araba gotune yapisirim bak nasil yol aciyor ordan gecerken sinirleniyo cok komik biz bunu bisikletle yapariz
Mercedes c180 kullanıyorum diye mi sürekli bana yapıyorlar bilmiyorum daha yeni kullanıcıyım trafikte çok hata yapıyorum belki de ondandır :)
Sana mı sorcam? :)
geceleri korna yerine geçiyo :)))
Araba hakkında hiç bişey bilmiyorum
Ehliyetimde arabamda yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar