Güncellemeler
+1 yıl
Dindar biri degilim ama gorduklerim bana yanlis geliyor ve canimi cok skiyor hatta o kadar bu dunyada artik yasamamak derecesine geldim.
Benim sikayet ettigim sey benim simdiki zamanin insani olmamam, anlayamiyorum gercekten benim dusuncelerimle digerlerinin dusunceleri hic uymuyor. Ben cok gerilerden geliyorum ve simdiki ahlak anlayisini kavrayamiyorum insanla hayvanin ne farki kaliyor?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yalnızlığımdan şikayet ediyorum
Haksızlık, adaletsizlik ve hükümet
Normal bı durum
Bilemiyorum normalsa digerleri neden benim gibi dusunmuyor bazen ben kendimin normal olmadigimi dusunuyorum.
Herkesin fikri ve zikri ayrı herkes senin gibi düşünecek olsaydı hepimiz aynı şekilde yaratilirdik degilmi insanı birey yapan düşüncesi olmasıdır o yüzden herkesin bildiği de dusunceside farkli
Onu biliyorum, benim gibi dusunenlerin az olmasini merak ediyorum neden boyle.
Mesela neyi farkı dusunuyorsun
Bende din konusunda çok farklı dusunuyorum
Konu dinle alakali degil, ahlakin bu kadar bozulmasi beni tedirgin ediyor. Belkide bu bana cocukken anlatildigi icin olabilir ama soyledigim insanla hayvanin farki olmali.
Zaten hadisi şerifte diyorki üzerine kıyamet kopacak insanlar en hayırsız insanlardır o zamanda doğruyu söyleyen insanlar bile o kadar az olacak ki insanlar onlara evliya diye kapılarına gidecekler
Buda artık kıyamete ramak kaldığının gostergesi
Kiyamet kopacakmi kopmayacakmi bilemem ama ölum diye bir gercekligin benim canimi almasini isterim.
Emin ol alicak
Umarim tez vakitte olur ben artik tahammul edemiyorum.
Neye edemiyorsun mesela
Yasamaya nefes almaya her gun sabah kalkmaya yasadigim seyleri kaldirmaya artik cok gucsuz hissediyorum disaridan belki guclu gozukebilirm ama oyle degil.
İşte özel değilse seni buna iten sebep ne ozeldende yazabilirsin
Dinlerim elimden gelirsende yardımcı olmaya calisirim
Yasadigim olumsuzluklar gunden gune kotulesen hayatim (diger insanlar yilda 1-2 defa kotu olaylarla karsilasiyorken benim her gunum berbat uzuntulu stresli geciyor) uzuntulerim ve dunyanin gidisatinin kotuye gitmesi beni bunalima sokuyor ve ölme istegi yaratiyor..
Peki bu durumu hiç iyiye çevirmeye calistinmi
Neyi iyiye cevireyim? Iyiye cevirecegim bir sey yok. Neye elimi atsam kuruyor sansizlik ugursuzluk hep benimle elim kolum bagli sanki mecburen yasiyorum ve bi yasadiklarimi katlanmak zorundaymisim gibi yasyorum.
Tam olarak ne yaşıyorsun
Özel değilse
İstek attim
Peki kederlerinin üstüne bahar düşsün hayırlı geceler
Ne yasadigimi yazdim zaten anormal bir hayatim ugursuzlugun dibine vurmusum ben. kimseyi eklemiyorum kimseyi takip etmiyorum.
Peki sen bilirsin yapacak bişey yok
Tesekkur sohbet icin.
Rica ederim