Aynaya bakıyorum bebek gibi çok güzel bir kadın görüyorum... Ön kamerayı açınca keloğlandaki cadıya benziyorum hangisi bizim gerçek yüzümüz

Aynaya bakıyorum bebek gibi çok güzel bir kadın görüyorum... Ön kamerayı açınca keloğlandaki cadıya benziyorum hangisi bizim gerçek yüzümüz

Aynadaki gerçek görüntün. Ön kameralar genelde selfy çekmek için kullanıldığı icin daha geniş açıda cekşm yapmak icin genişleten lensler kullanıyor bu da orijinalden daha farklı görünmene neden oluyor..
Net doğru cevap budur ya çirkin olmadığımı biliyordummm😂😂
Cevap
13Cevap
cok basit bir yol var; birinin fotosunu cek ve bir de ona aynadan bak. hangisi gercek o gorursun. bence ayna.
Ben de günlerdir ön kamera ve arka kamerada ki görüntümün hangisinin gerçek olduğunu düşünüyorum sxkskdkkddj
Sorunun cevabını bulabildin mı 😂😂
Bunlar asla sırrı çözülemeyen sorular KSDKSLSLDLSLSK
Üfff keşke başkasının gözünden kendimizi görebilsek
Keşke : (
Ön kameranın yansıtma özelliği kapalı ise kameradaki halin gerçek halindir çünkü ayna görüntüyü yansıtıyor
Bilmiyorum ama ön kamera çok çirkin be
Arka kameraysa güzelmişim o zaman teşekkür ederim
Ayy olabilir
Evet aynada kendimle aşk yaşıyorum
Uzun zamandır fotoğraf çekiliyorum bugün kamerayı açtım yüzüme bakınca model sıfır oldu büyük ihtimal pisgolokjik bir şey bilmiyorum gerçek görüntü arka kamera diyolar ne kadar doğru onuda bilmiyorum
Arka kamerayla çekecek kimdeniz olmadı maalesef
Ayna karşısında cekebilirsin ama çekmeni tavsiye etmem bu arad telefon marka model nedir
Redmi not 10 aynadaki yansımamı telefon ile çektim öyle de güzelim ama direkt kamerayla tipim kayıyor
Redmi gelen güncellemeler ile bozdu sanırım kamerayı b
Maskelerin ardındaki gerçek yüzümüz 😒
Sabah uyanınca temsili ben ahahaj
Birde beni ekleyelim xjxjxjxjxj
Ayna gerçeğe yakın olanı
Hangisi daha güzelse o skshskdn
Kesinlikle tükenmiş psikolojimizi bozmaya gerek yok😂😂😂
Beğenmeyenin mk de geç
Beğenmeyen bizsek 😂😂
Valla aynada kendimi izliyorum yüz hatların şekli ten rengim hepsi çok güzel kamerayı açıyorum şok oluyorum aynayla aralarında dağlar kadar fark var xxjxjxjx
Arka kamerayla aynadaki halimi çektim güzelmişim xxjxjxjxj teşekkür ederim
Birde öyle deniyim
hangisi isine geliyorsa, gercek sen o..
Aynadaki halim ilime geliyor bence o benim ya😂😂😂
İkisinde de düz bir şeyi görüntüye bakıyorsun :)
Yok ya dağ kadar fark var
Hiç bir zaman kendimizi başkasının gördüğü gibi görmeyecek cevapsız soru olarak kalacak nasıl göründüğümüz😂
Kim verecek o kadar parayı 😂😂
Aynen ya öyle oluyor.
Beynim yandı benimde 😂
Aynadaki
cadı olan sensin
İkiside abim
Abim mi xjxjxxjx senden büyüğüm kardeş 😂😂
Sordugun soruya bakarak tahmin etmistim yasini asko pardon
Ayna
Ikiside gercek
hiçbiri
Telefonun ne markasi